• Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Abonnementsaftale på foder til hunde og katte hos Gilpa.dk ApS

 

Abonnementsaftalen med Gilpa.dk ApS sikrer dig en fast leverance af hundefoder eller kattemad. Leveringen sker med faste intervaller eksempelvis hver 4. uge. Abonnementsaftale gælder kun for produkter bestilt via Internetbutikken på www.gilpa.dk.

 

Alle abonnementsbetalinger hos Gilpa ApS foregår med betalingskort (Dankort, Visakort og Mastercard). Betalingsgebyrer afholdes af Gilpa.dk ApS og det er således oplyste produktpriser der er gældende i abonnementsaftalen. 

 

Kun privatpersoner der er fyldt 18 år kan oprette en abonnementsaftale med Gilpa ApS

 

Abonnementsaftalen udfærdiges mellem dig og Gilpa ApS, Bredmosevej 26, 6800 Varde, Telefon 75264400, CVR 25111397. Betalinger gennemføres af ePay A/S med NETS og Teller som kortindløsere.

 

Læs hvor enkelt det er at oprette et abonnement på foder og hvordan du ændre i leveringsinterval, udsætter en levering, ændre kreditkort eller sætter et abonnement på pause.

 

Se her hvordan du opretter et abonnement

 

 

Accept af abonnementsbetingelser

Når du accepterer de gældende abonnementsbetingelser på Gilpa.dk, accepterer du at Gilpa ApS må trække det oplyste beløb periodevist, indtil du vælger at opsige dit abonnement. Du kan opsige dit abonnement når du har lyst. Prisstigninger adviseres via nyhedsbrev senest 14 dage før ændringer af priserne.

 

Du modtager en kvittering på e-mail ved dit første køb, der indeholder information om dit abonnement. Efterfølgende kvitteringer sendes via e-mail når produkterne er pakket og afsendt. Foderet leveres med GLS til oplyste adresse, arbejdsplads eller GLS pakkeshop.

Foderprisen i forbindelse med et abonnement, ændres sammen med generelle prisændringer i webshoppen, og varsels via Gilpa's nyhedsbrev.

 

Opsigelse af medlemskab og bindingsperiode 

Du kan opsige dit abonnement når det passer dig. Opsigelse skal gøres via "Din Profil" i Internetbutikken på www.gilpa.dk eller meddeles Gilpa ApS via e-mail info@gilpa.dk senest 5 hverdage for planlagt levering. Efter et abonnementsaftale er opsagt vil der ikke blive trukket yderligere på dit kreditkort, medmindre du selv vælger at genaktivere dit medlemsskab.

 

Det er muligt at sætte abonnementsaftalen på pause ved eksempelvis ferie. Dette skal meddelelses Gilpa ApS på info@gilpa.dk senest 5 hverdage før planlagt levering.

Såfremt dit betalingskort snart udløber eller er udløbet, er du forpligtet til at informere Gilpa ApS om dette i god tid før planlagt levering.

 

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Din abonnementsaftale med Gilpa ApS er bindende. Du er som kortholder forpligtet til at betale det fulde beløb for abonnementshævninger, indtil du selv opsiger din abonnementsaftale.

 

Procedure for abonnementshævning

Med abonnementsaftalen vil der med faste intervaller hæves aftalte beløb for den valgte vare i abonnement, efter at varen er pakket og afsendt med GLS. Ingen beløb hæves før produkterne er afsendt fra Gilpa.dk ApS.

 

Fortrydelsesret

Til abonnementsaftalen er der knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Ønskes varen sendt retur, skal dette ske i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger af varen på en måde, som helt åbenlyst forringer varens salgsværdi væsentligt. Ved køb af foder kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor emballagen med retur, for at være sikker på, at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Varer skal sendes retur til Gilpa.dk ApS, Bredmosevej 26, 6800 Varde.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb der er indbetalt til Gilpa ApS, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort der er betalt med eller på din bankkonto når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

 

Abonnementsaftalen er først gældende når du har accepteret Vilkår, Leverings- og Handelsesbetingelser i forbindelse med bestilling af abonnement.