Deltag i Gilpa's Julekalender - masser af fine præmier hver dag.
  • Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Hundetegn og navneskilte


Hos Gilpa finder du et eksklusivt udvalg af smarte og moderne hundetegn i bedste kvalitet. Du bestemmer selv teksten på navneskiltet til din hund, da alle vores hundetegn laves på bestilling.


Priserne på vores hundetegn er inklusive gravering, og det er muligt at skrive på begge sider af hundetegnet, så du kan få alle de informationer med, som du synes er vigtige, hvis din hund vælger at tage på tur alene.

Se produkt
Hundetegn i messing - 20 mm
Se produkt
Hundetegn i messing - 23 mm
Se produkt
Hundetegn i messing - 27 mm
Se produkt
Hundetegn, rund i messing størrelse 33 mm
Se produkt
Hundetegn i nysølv - 27 mm
Se produkt
Hundetegn i nysølv - 23 mm
Se produkt
Hundetegn 22 x 18 mm messing
Se produkt
Hundetegn 27 x 21 mm messing
Se produkt
Hundetegn 33 x 26
Se produkt
Hundetegn 27 mm
Se produkt
Hundetegn med ornament i 33 mm
Se produkt
Stål Hundetegn - kødben størrelse 30 x 20 mm
Se produkt
Stål Hundetegn - kødben størrelse 38 x 24 mm
Se produkt
Messing Hundetegn - kødben størrelse 30 x 20 mm
Se produkt
Messing Hundetegn - kødben størrelse 38 x 24 mm
Se produkt
Hundetegn i stål ca 25 x 25 mm
Se produkt
Hundetegn i messing ca 25 x 25 mm

Slip for alle hundeejeres største frygt


Alle hundeejere har stået i en situation hvor deres hund er løbet hjemmefra. I langt de fleste tilfælde kommer vores firbenede venner tilbage igen af sig selv, men det sker at andre støder ind i vores hunde, og her er det vigtig at hunden er udstyret med et hundetegn.


Det er først og fremmest lovpligtigt, men ud over det er det også forbundet med stor tryghed som hundeejer at andre, der finder hunden, kan kontakte dig, så din bedste ven kan komme hjem igen. Det er samtidig en god idé at sætte en refleks på halsbåndet sammen med hundeskiltet, så din hund kan ses i mørket.

 

 

Hundetegn i høj kvalitet hos Gilpa


Hos Gilpa har vi et eksklusivt udvalg af hundetegn i høj kvalitet, der sikrer at andre kan identificere din hund, hvis hunden er taget på tur hjemmefra.


De fleste af vores hundetegn er lavet i messing, der giver et hundetegn i god kvalitet, hvor teksten kan holde i mange år. Især holdbarheden af den tekst, der graveres på hundeskiltet er vigtig, og derfor går vi hos Gilpa meget op i at gravere hundetegnene, så de kan holde i lang tid.


Vi har også hundetegn i nysølv og stål, der ligeledes er slidstærke materialer, der giver dig et hundetegn i høj kvalitet.

 

 

Hvilke hundetegn regler gælder i Danmark?


I Danmark er det lovpligtigt at hunde bærer halsbånd med hundetegn til identifikation af hunden, i tilfælde hvor hunden har valgt at tage på tur alene. Det er forbundet med en bøde til hundeejeren, hvis hunden indleveres til politiet, og ikke bære halsbånd med hundetegn.


Ifølge loven skal hunden bære hundetegn fra den er fire måneder gammel. Et hundetegn er derfor noget af det første du skal anskaffe dig som hundeejer, da det specielt er når hunde er hvalpe, at der er risiko for at de løber hjemmefra.

 

 

Hvad er det vigtigste at have stående på et hundetegn?


Du kan selv vælge hvad der skal stå på dit hundetegn, og det er forskelligt hvilke informationer hundeejere vælger at have stående på deres hundetegn.


Det er lovpligtigt at have hundeejernes navn og adresse på hundetegnet og det er derfor det første du skal have skrevet på dit hundetegn. Ud over det er en god idé at tilføje telefonnummer, så du er nem at komme i kontakt med, hvis din hund er løbet hjemmefra.


Du kan med fordel overveje at tilføje et ekstra telefonnummer, i det tilfælde at du ikke er mulig at komme i kontakt med.


På Gilpa.dk har vi samtidig et eksklusivt udvalg af hundesnore i høj kvalitet, som både kan bruges til træning og den daglige gåtur.