ACME hundefløjter

ACME fløjte er en af de mest populære fløjter til træning og hjemkald af jagthunde.

ACME er både kendt for deres høje kvalitet og deres simple, men tidløse design, der har gjort den til en fast bestanddel af enhver hundeejers sortiment af udstyr.

Er du på udkik efter en fløjtesnor til din ACME Hundefløjte - Så har vi et udvalg af fløjtesnore.

Læs mere

Produkter

Sæt skub i dine hundetræning med en ny fløjte

En hundefløjte er en af de mest effektive værktøjer til at både træne og til delvist at opdrage sin hund. Og når det gælder hundefløjter, så er ACME blandt de allerbedste på markedet.

Hunde har en markant bedre hørelse end mennesker, og derfor er hundefløjter en af de mest effektive midler hvorved man kan få sin hund til at huske og adlyde bestemte kommandoer, såsom at de skal komme tilbage, hvis man er ude i naturen.

Hunde hører toner på op til 35.000 Hz, mod menneskets 20.000 Hz, hvilket betyder, at de tydeligt hører toner, som mennesket end ikke ænser. Og det er netop dette som hundefløjter udnytter.

Når man køber hundefløjter kan man få dem med forskellige standardtoner i form af enten 210,5 eller 211.5.
ACME 210,5 laver den højeste tone, hvilket gør den særligt effektiv til at enten træne eller hjemkalde din hund.
ACME 211,5 laver på den andre side en høj lyd med en enkel frekvens, som blandt andet gør, at denne model har været særligt effektiv til at træne jagt- og brugshunde.

Hvilken type hundefløjte du skal vælge afhænger i sidste ende af, hvilken hund du har, samt af hvordan den opfører sig til dagligt.

Under alle omstændigheder så får du dog, uanset hvilken model du vælger, en hundefløjte af rigtig høj kvalitet.

Du kan altid finde den rigtige ACME fløjte igen

En af de mange fordele ved at anvende ACME fremfor andre brands er, at alle deres fløjter er fremstillet på fabrikker, hvilket gør, at de altid laver de samme lyde. Du skal derfor ikke blive urolig, hvis du mister din hundefløjte. Din hund kommer ikke til at mærke nogen forskel.

Hvis man skifter til en anden hundefløjte der laver en anden lyd eller andre toner er der risiko for at forvirre hunden og derfor kan det gå ud over indlæringen. Men det skal du ikke være nervøs for med ACME.

Er du på udkik efter en fløjtesnor til din ACME Hundefløjte - Så har vi et udvalg af håndlavede fløjtesnore.

e-mærket logo