Har du brug for hjælp? Ring 75264400 eller skrive til kundeservice@gilpa.dk
  • Gratis fragt over 429 DKK
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Pelspleje og neglesakse


Uanset om du har hund eller kat, så har alle pelsdyr behov for en smule pleje af pels og negle. Hos os kan du finde alt du skal bruge til at holde din hunds og kats pels og negle sund, ren og problemfri. Vi forhandler både shampoo, balsam, potevoks, børster, neglesakse og diverse kosttilskud, som holder pelsen i topform. Se vores udvalg her på siden, bl.a. fra det danske mærke KW. 

Se produkt
50 gram Potevoks Creme til hunde
Se produkt
KW Neutral Shampoo 500 ml
Se produkt
KW Ørredolie 1 liter
Se produkt
Smart blød carde med dupper, lille
Se produkt
Smart blød carde med dupper, mellem
Se produkt
Smart blød carde med dupper, stor
Se produkt
Smart neglesaks med sikkerhedsstop til hunde og katte
Se produkt
Smart neglesaks, medium
Se produkt
Smart neglesaks, maxi
Se produkt
Smart neglesaks, mini
Se produkt
Smart filterknuser til hunde og katte
Se produkt
Smart filter splitter til hund eller kat
Se produkt
Smart oval pigbørste med dupper, til hunde
Se produkt
Smart massage gummibørste til hunde og katte
Se produkt
KW Aloe Vera Shampoo 200 ml
Se produkt
KW Aloe Vera balsam 200 ml
Se produkt
KW Hvalpe shampoo 200 ml
Se produkt
KW Minkolie shampoo 200 ml
Se produkt
KW Medicin shampoo uden parfume 200 ml
Se produkt
KW Balsam 200 ml
Se produkt
KW 2 i 1 shampoo og balsam 200 ml

En sund pels er en vigtig del af hundens og kattens trivsel

Pelsdyr kræver lidt ekstra, og pleje af hundens og kattens pels er en vigtig del af trivslen. Det er dog forskelligt fra hund til kat og fra race til race, hvor meget pleje pelsen kræver. Har du en langhåret kat eller hund, så ved du sikkert allerede nu, at pelsen skal børstes regelmæssigt og vaskes en gang i mellem. Har du en korthåret hund eller kat, så er børstningen af pelsen en anledning til at skabe en hyggestund med dit kæledyr. 

 

En sund pels starter med gode rutiner 

Nogle hunderacer kræver mere pelspleje end andre, men det er som udgangspunkt en rigtig god ide at vænne hunden til at få børstet og vasket sin pels med jævne mellemrum. Vi har et udvalg af pigbørster, carder og filterknusere til hundes forskellige behov. Vi forhandler KW hundeshampoo, der rengør hundens pels nænsomt. Se alle produkter til pleje af hundens pels her.

 

Katte skal også hjælpes til en ren og sund pels

Det ligger dybt i kattens natur at rengøre sin pels flere gange dagligt ved egen hjælp. Men katte kan få problemer med hårbolde, når sæsonerne skifter og pelsen ryger af i store totter. Langhårede katte, der færdes frit i naturen, er også særligt udsatte for at få filtret og snavset pels, som de ikke selv kan soignere. Hjælp din kat med at holde sin pels sund, ren og blank, så den kan trives bedst muligt. Se alle produkter til pleje af kattens pels her.

 

Pleje af negle og klør

Hundens kløer, også kaldet negle, skal klippes regelmæssigt. Hvis de bliver for lange, kan det gøre ondt for hunden at gå på dem. Det er vigtigt at være omhyggelig med kun at klippe spidsen af neglen og i den rette vinkel. 


Om kattens klør skal klippes eller ej, afhænger af kattens aktivitetsniveau, og om det er en indekat eller udekat. Aktive udekatte bruger typisk deres kløer meget, hvorfor det ikke er nødvendigt at klippe dem, mens ældre indekatte ofte ikke slider deres kløer i tilstrækkelig grad. Se vores udvalg af neglesakse og find en vejledning til klipning af hundens og kattens negle her

 

Barsk terræn, sne og saltede veje og fortove kan også være en udfordring for din hunds poter. Hold øje med hundens poter og tør dem godt af efter lufteturen. En god potevoks kan forebygge rifter og tør hud på poterne.

 

Hurtig levering hos Gilpa.dk

Vi leverer hundefoder, kattefoder og tilbehør til din pelsede ven overalt i Danmark. Leveringen sker 1-2 hverdage efter du har afgivet din ordre, og kan leveres til din adresse, arbejde eller GLS-Pakkeshop.

 

Få din hunds yndlingsfoder tilsendt på abonnement med fast levering. Hos Gilpa har du både mulighed for at købe hundefoder som enkeltvare, eller du kan vælge at oprette et abonnement og få friske forsyninger tilsendt med faste intervaller. Du slipper for at tænke på, om du er ved at løbe tør for foder, da du selv tilpasser dit abonnement efter forbrug