Escapure

- de bedste snacks til din hund eller kat

Det er familien Hibler fra Bayern i Tyskland, der står bag produkterne fra Escapure. Det har de gjort siden 2010, med en mission om at give hunde og katte den allerbedste ernæring via deres produkter til hunde og katte. 

Læs mere

Produkter

Med godbidder og tygge produkter til hunde og katte fra Escapure, er der garanti for:

 • At alle produkterne er fremstillet i Tyskland - Kvalitet fra Bayern.

 • Ingen kompromiser
  Indholdet af kød, grøntsager og andre ingredienser er alt sammen høj kvalitet og altid frisk.

 • Høj fordøjelighed
  Hele Escapures sortiment af produkter til hunde og katte, er udviklet i Tyskland i samarbejde med dyrlæger, og er baseret på ernæringsmæssige og fysiologiske aspekter. Produkterne indeholder ikke korn, soja, konserveringsmidler eller kunstige aromastof.

 • Gid din hund eller kat godbidder med god samvittighed
  Escapures underleverandører er alle fra samme område i Bayern i Tyskland, som alle vægter dyrevældfærd og trivsel højt.

 • Sund tradition
  Baseret på den bayerske tradition fra det 11. århundrede er alle Escapures godbidder og tyggeprodukter forsigtigt lufttørret over bøgetræ i op til seks uger. Dette efterlader naturlige aromaer og bibeholder næringsstofferne i godbidder og tyggeben.

Godbidder og tyggeben fremstillet i Europa

Alle produkterne fra Escapure - til hunde og katte - er produceret i Tyskland af råvarer fra lokale leverandører, der sætter dyrevelfærd og trivsel højt.  

Escapure producerer godbidder og andre tyggeting i en høj kvalitet med et stort indhold af rent kød fra blandt andet Kalkun, Lam, And eller Vildt.

Godbidder og tygge produkter fra Escapure indeholder den højest mulige procentdel af kød, tilsat udvalgte ingredienser og er fremstillet i en blid, men sofistikeret proces, helt i henhold til standarderne for det bayerske køkken.

Alle Escapures produkter til hunde og katte, er sunde, smager og lugter godt - og er let fordøjelige.

Escapure ernæringsinformation

Her kan du læse mere om det indhold som Escapures godbidder og tyggeting består af. Se de enkelte produkter for at se produktets specifikke indhold.

And er meget fordøjelig og ideel til hunde, der er på farten hver dag såvel som til sensitive hunde som ikke tåler alle slags godbidder og til hunde og katte med sykkersyge.

Vildtkød er fedtfattig og er yderst velsmagende. Vildtkøds fordøjelighed er også enestående og af denne grund er godbidder og tyggeting fremstillet af vildtkød, velegnet til sensitive hunde, som ikke kan tåle at spise alle slags godbidder. Godbidder med Vildtkød er en ægte kulinarisk oplevelse for hunde og katte.

Kanin er let fordøjelig, lav i både fedt og kolesterol, og et ideelt valg til en normal fuldkost til hunde og katte. Proteinidholdet er højt, det indeholder essentielle fedtsyrer, jern og vigtige vitaminer. I en kombination med vildt kød, der indeholder gavnlige næringsstoffer, vil disse firbenede venner nyde godt af dette indhold.

Laks er mørt og indeholder mange essentielle fedtsyrer med en særlig høj procentdel af omega-3-fedtsyrer. Det er altid et sikkert og rigtigt godt valg til katte.

Lam er naturligt og velsmagende, og er ligeledes letfordøjelig med et lavt fedtindhold. Lam er også velegnet til ældre og sensitive hunde der ikke tåler alle slags godbidder.

Kalkun er fedtfattigt, let fordøjeligt og mildt i smagen. Kalkus er ikke kun velegnet til daglig fuldkost, men også hos hunde og katte med sart og sensitiv mave.

Oksekød er rig på mineraler, protein og fedt. Det er den ideelle proteinkilde til aktive hunde, der har et højt energiforbrug.

e-mærket logo