• Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Godbidder – Lækre og sunde godbidder til din hund


Leder du efter lækre og velsmagende godbidder til din hund?

Så er du kommet til det helt rette sted.


Hos Gilpa ved hvor vigtigt det er at hunde får noget ordentligt at spise, uanset om der er tale om hundefoder, små godbidder eller tyggeben.


Vi går vi højt op i at hunde skal have det så godt som muligt, hvilket også afspejler sig i vores udvalg af lækre og velsmagende godbidder.

Se produkt
Entoma - 100% Naturlige godbidder
Se produkt
300 gram sunde godbidder
Se produkt
Snackies godbidder
Se produkt
Pufficies kiks
Se produkt
Sizzles godbidder
Se produkt
Cheesies - Sprøde ostestykker til hunde

Godbidder er en vigtig del af din hunds hverdag


Godbidder er sammen med tyggeben to helt uundværlige ting at have som hundeejer. Hunde lærer mest effektivt ved hjælp af belønninger, og her kan godbidder være en rigtig effektiv måde til at få sin hund til at adlyde og opføre sig ordentligt eller at adlyde.


Der kan opstå mange svære situationer for din hund i løbet af en typisk måned, såsom hvis din hund skal ind i et hundebur. Men i disse tilfælde kan godbidder være særdeles effektive til at få din hund til at falde til ro.


Derudover kan godbidder være en effektiv måde for dig som hundeejer at sørge for, at din hund får en sund og varieret kost i løbet af dagen. På den måde kan godbidder være afgørende for sikre, at din hund er sund og raks.


Udover at ligge godt i maven, hjælper vores godbidder blandt andet på din hunds tænder, samt ikke mindst på fordøjelsen. Nogle hunde har svært ved at fordøje bestemte fødevarer såsom bestemte former for kornholdige produkter eller lignende. Så husk at forkæle din hund med en ekstra godbid eller to.

 

 

Få friske godbidder tilsendt hver uge


Hos Gilpa har du både mulighed for at købe vores lækre godbidder som håndkøb, eller du kan vælge at oprette et abonnement og få friske forsyninger tilsendt hver uge!


På den måde skal du ikke bekymre dig om din hund får det helt rigtige at spise – det tager vi os meget gerne af!