Godbidder

– Lækre og sunde godbidder til din hund

Leder du efter lækre og velsmagende godbidder til din hund?

Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Gilpa ved vi hvor vigtigt det er at hunde får noget ordentligt at spise, uanset om der er tale om hundefoder, godbidder eller tyggeben.

Vi går vi højt op i at hunde skal have det så godt som muligt, hvilket også afspejler sig i vores udvalg af lækre og velsmagende godbidder.

Du kan finde godbidder med en række forskellige proteinkilder og smagsvarianter, der både sikrer at du kan finde noget din hund eller kat er vild med, samtidig med godbidderne har de helt rigtige næringsstoffer til at holde hud, pels, og helbred sundt og raskt.

- læs nedenfor hvorfor godbidder er en vigtig del af din hunds hverdag -

Læs mere

Produkter

Godbidder er en vigtig del af din hunds hverdag

Godbidder er sammen med tyggeben to helt uundværlige ting at have som hundeejer. Hunde lærer mest effektivt ved hjælp af belønninger, og her kan godbidder være en rigtig effektiv måde til at få sin hund til at adlyde og opføre sig ordentligt eller at adlyde.

Godbidder til hundetræning

Som hundeejer kan godbidder være et perfekt redskab til træning derhjemme eller på en gåtur. Hunde reagerer godt på belønninger, og godbidder kan på den måde være perfekte til træning af din hunds adfærd, både ude og hjemme.

Godbidder kan være et perfekt redskab til alt fra læring af basale ting som at sidde ordentligt og gå pænt, som til mere indviklede tricks, der kan bruges hvis din hund skal gøre sig i agility-konkurrencer.

Der kan også opstå mange svære situationer for din hund i løbet af en typisk måned, såsom hvis din hund f.eks. skal ind i et hundebur. Men i disse tilfælde kan godbidder være særdeles effektive til at få din hund til at falde til ro.

Godbidder giver din hund eller kat den bedste kost

Udover at være gode til træning, kan godbidder være en effektiv måde for dig som hunde- eller katteejer at sørge for, at kosten bliver holdt sund og varieret igennem hele dagen.

Vores godbidder er nøje udvalgt ud fra at indholdet lever op til samme kvalitetsstandard som vores hundefoder eller kattefoder.

Det sker ved en række forskellige varianter, der sikrer at din hund eller kat får en godbid der passer perfekt til både smag og behov.

Du kan finde godbidder der er indeholder ingredienser, der både kan hjælpe din hund eller kat med at få flot hud og pels, og give et godt immunforsvar. Dertil kan du få godbidder, der er specielt lavet til hunde eller katte, med sarte maver.

Forskellige godbidder til både hunde og katte

Har din hund eller kat præferencer i forhold til smag, kan du gå på udkig i vores brede sortiment, hvor du vil finde en række forskellige varianter, der passer til lige præcis din hund eller kat. Ud over at give forskelle i smagen, giver valget af ingredienser også en stor variation i næringsstofferne.

Godbidder med laks

Vælger du godbidder med laks, får din hund eller kat et sundt tilskud af omega-3 fedtsyrer, der både gavner hunde og katte. Omega 3 har en positiv effekt på dyrets hud, hvor også pelsen bliver sund og blank. Derudover bidrager omega-3 til en normal fældning.

Mangel på omega-3 ses ofte ved en kedelig og mat pels, samt tør og irriteret hud, hvilket kan medføre kløe og skel.

Godbidder med lam

En anden sund og nærende proteinkilde findes i lam. Her får du protein der er velsmagende, og let fordøjeligt. Det kan specielt være en fordel at vælge godbidder med lam, hvis din hund eller kat er ældre eller sensitiv, og ikke tåler enhver slags foder.

Lam er et fedtfattigt valg af protein, hvor vores Escapure godbider med lam indeholder helt op til 98% kød fra lam. Det sikrer dig en velsmagende, letfordøjelig, og fedtfattig godbid, der passer perfekt til hunde eller katte, hvor du skal passe på med hvilke godbidder du serverer.

Godbidder med vildtkød og granatæble

Hos Gilpa kan du også finde godbidder med indhold af vildtkød og granatæble, der er velegnet til sensitive hunde, som ikke tåler at spise alle slags godbidder.

Vildtkød er, ligesom lam, et fedtfattigt protein, og et godt valg til hunde eller katte, der har brug for godbidder der tager højde for sensitiv mave.

Tilføjelsen af granatæble kan medvirke til en positiv effekt på din hund eller kats immunforsvar, fordøjelse, og pels.

Få friske godbidder tilsendt hver uge

Hos Gilpa har du både mulighed for at købe vores lækre godbidder som håndkøb, eller du kan vælge at oprette et abonnement og få friske forsyninger tilsendt hver uge!

Du slipper for at tænke på om du er ved at løbe tør for godbidder, med et abonnement du selv tilpasser alt efter hvor hurtigt du løber tør.

På den måde skal du ikke bekymre dig om din hund får det helt rigtige at spise – det tager vi os meget gerne af!

Hvor mange godbidder må en hvalp få?

Hvis du giver din hvalp godbidder eller snacks mellem måltiderne, så tag højde for dette, når du fodrer den. Det er en god idé at måle dagens ration af hvalpefoder af og bruge lidt af denne som godbidder.

e-mærket logo

Gilpa ApS - Hundefoder & Kattemad  |  Bredmosevej 26, Karlsgårde, 6800 Varde, Denmark  |  CVR 25111397 - Tel: 75264400