Med dig ind i Gilpas nye Kundeklub - GRATIS medlemskab - Optjen Bonuspoint hver gang du handler.
  • Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Kattefoder

 

Her hos Gilpa finder du et eksklusivt udvalg af kattefoder i høj kvalitet. Alle vores kattefoder produkter er udvalgt med fokus på din kats sundhed og trivsel, så du ikke går på kompromis med din kats ve og vel.

 

- læs mere om kattefoder nedenfor -

Se produkt
8 kg. ProBiotic LIVE Adult Kat - And
Se produkt
8 kg. ProBiotic LIVE Adult Kat - Lam
Se produkt
ProBiotic LIVE Adult Kat - Lam
Se produkt
Sportsman's Pride kattemad - Professional Formula Cat Food
Se produkt
15 kg Gilpa Umami kattemad
Se produkt
Foderprøve Sportsman's Pride Pride Professional Cat Food - kattemad
Se produkt
Foderprøve Gilpa Umami kattemad
Se produkt
Foderprøve ProBiotic LIVE Cat med And
Se produkt
Foderprøve ProBiotic LIVE Kat med Lam

Kvalitetskattefoder med fokus på sundhed

Hos Gilpa går vi meget op i kvaliteten af vores produkter, derfor er al vores kattefoder noget af den højeste kvalitet, som du finder på markedet.

Når vi siger kvalitetskattefoder, tænker vi især på kattefoder, der er lavet med fokus på kattens sundhed. Vores kattefoder indeholder nemlig alle nødvendige næringsstoffer, som din kat har brug for, for at have det godt.

 

Eksklusivt udvalg af kattefoder online

På Gilpa.dk har vi to varianter af kattefoder:

  • Gilpa Umami kattemad
  • Sportman’s Pride Professional kattefoder
  • ProBiotic LIVE til katte

 

Produkterne er lavet med et godt indhold af næringsstoffer og mineraler herunder gode proteiner, som er vigtige for kattes udvikling og trivsel. Produkterne er selvfølgelig af den bedste kvalitet, som du finder på markedet inden for kattemad.

 

Kattefoder til både killinger og voksne katte

Både Gilpa Umami kattefoder og Sportman-s Pride er velegnet til killinger og voksne katte, såvel som ældre katte.

 

Den rette sammensætning af næringsstoffer og mineraler sikrer at killinger får alt, hvad de har brug for, for at udvikle sig optimalt.

 

For killinger er det især vigtigt at få store mængder af protein og fedt, for at kunne opbygge alle musklerne optimalt.

 

For voksne katte er sundt kattefoder vigtigt for at sikre kattens trivsel som voksen og derfor er begge produkter også velegnet til voksne katte.

 

Ved at vælge kattefoder af høj kvalitet, sikrer du dermed at katte i alle aldre får den rigtige sammensætning af kulhydrater, fedt og proteiner, som er essentielle for kattes udvikling og trivsel. 

 

Gratis levering af dit kattefoder

Hos Gilpa får du altid gratis levering, når du køber en orde på mere end fem kilo.


Det kattefoder vi sælger på Gilpa leveres i henholdsvis poser à 7,5 eller 15 kilo og du får derfor leveret dit kattefoder fragtfrit lige til døren. Du slipper dermed selv for slæbet af de tunge poser med foder.


På Gilpa tilbyder vi ligeledes mængderabat, så du sparer penge ved at købe flere poser. Du kan derfor købe stort ind på en gang, så du har kattefoder til lang tid.

 

Løb aldrig tør for foder med vores abonnementservice

Du kan sikre, at du ikke løber tør for kattefoder lige foreløbig, ved at købe stort ind på en gang, men du kan også sikre dig at du aldrig løber tør ved at lave en abonnementsaftale hos Gilpa.

 

Med en af vores smarte abonnementsordninger, er du sikker på aldrig at løbe tør for kattefoder, da der automatisk kommer noget nyt ind ad døren, så ofte som du har valgt.

Du sparer samtidig penge, ved at vælge en rabatordning frem for at købe poserne end ad gangen og det er derfor en god idé på flere måder.

Ved at vælge en abonnementsaftale til dit kattefoder, er en af dagligdagens bekymringer ude af hovedet. Du kan selv vælge hvor ofte du vil have leveret dit kattefoder, alt efter hvor mange katte du har, og hvor store de er.

 

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål

Hvis du måtte have nogle spørgsmål omkring kattefoder, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 75263 4400 eller skrive til kundeservice@gilpa.dk  

Vi ved hvor vigtigt det er som katteejer at finde det helt rigtige foder til din kat, og vi er derfor klar til at vejlede dig til at vælge det rigtige kattefoder.


Du kan også kigge i vores Blog, hvor vi svarer på mange spørgsmål inden for kæledyrsverdenen, du kan blandt andet læse blogindlægget ”Hvad spiser katte?”, hvor vi fortæller om, hvordan du fodrer din kat på den bedste mulige måde.