Har du brug for hjælp? Ring 75264400 eller skrive til kundeservice@gilpa.dk
  • Gratis fragt over 429 DKK
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Hundefoder med lam og ris

 

Leder du efter et sundt valg af foder til din hund, der samtidig skal have en god smag, er hundefoder med lam og ris et godt valg til dig. Du får foder der er særligt velegnet til hunde med allergigener, eller kræsne hunde, der ikke er tilfreds med den klassiske smag af kylling. Din hund vil elske dig for at købe hundefoder med lam og ris, både på grund af smagen, men også for de sundhedsmæssige fordele der følger med. 

Se produkt
3 kg. ProBiotic LIVE Adult - Lam & Ris
Se produkt
ProBiotic LIVE Adult - Lam & Ris
Se produkt
Sportsmans Pride hundefoder med Lam og Ris
Se produkt
Dr. John Allergivenlig med lam og ris

Fordele ved foder med lam og ris

Når du vælger hundefoder med lam og ris, kan det enten skyldes at du leder efter hundefoder din hund kan spise af helbredsmæssige årsager, eller fordi din hund er kræsen, og ikke vil spise det typiske foder du køber. 


Starter vi med at se på de helbredsmæssige fordele du opnår ved hundefoder med lam og ris, får du foder med indhold af omegafedtsyrer, hvilket gavner din hunds hud og pels. Pelsen bliver flot og blank, og huden forbliver sund, hvor du undgår at din hund får problemer med tør hud. 


Derudover vil indholdet af ris bidrage positivt til din hunds fordøjelse. Ris har et naturligt højt indhold af fibre og kulhydrater, hvilket både har en positiv indvirkning på din hunds fordøjelse, og tarmflora. 


Til sidst finder du en stor fordel i, at foder med lam og ris er særligt velegnet til kræsne hunde. Smagen af lam som det dominerende protein er en sikker vinder, og foretrukket af mange hunde. Som hundeejer er det vigtigt at tage hånd om kræsne hunde, for at sikre sig den korrekte næring, der skal være med til at sikre en sund og stabil opvækst. 


Ved kræsne hunde ses det ind imellem, at hundeejere begynder at fodre deres hunde med menneskemad. Det skal du dog passe på med, da det kan fjerne lysten til hundemad fuldkommen, og derved får din hund ikke de rigtige næringsstoffer, der er nødvendige for muskelopbygning og generel sundhed. 


Andre alternativer til din hund

Hvilke næringsstoffer der er nødvendige for netop din hund, kommer meget an på størrelse og aktivitetsniveau. Aktivitetsniveauet har også en betydning for mængden af foder, men foderet skal samtidig kunne understøtte en aktiv livsstil. 


Her kan du gå på opdagelse i vores kategori for foder til aktive hunde, hvor der er taget specielt hensyn til særlige former for arbejde, der kræver ekstra energi. Det ses ved et højt indhold af protein og fedt, hvilket bidrager positivt til din hunds udholdenhed og styrke. 


Har du en hvalp, skal du også være opmærksom på hvilket foder du køber, da hvalpefoder er med til at understøtte en sund og naturlig udvikling.   Det kan godt være en stor jungle at finde rundt i forskellige typer af hvalpefoder og hvilke mærker der er gode til hvilke hunderacer. Derfor tilbyder vi hos Gilpa råd og vejledning til valg af det rigtige hvalpefoder. Du er mere end velkommen til at kontakte os på kundeservice@gilpa.dk hvis du har nogle spørgsmål du ikke allerede har fået svar på.


Til sidst kan du også finde andet foder, der ligesom lam er et godt alternativ for kræsne hunde, der ikke nyder smagen af kylling. Hos Gilpa kan du bl.a. finde foder med and og kanin, hvilket er det perfekte foder til kræsne hunde. 


Vi forhandler mærket First Buddy, hvilket sikrer dig glutenfrit foder, med en stor mængde af kød fra and, kanin, og hydrolyseret kylling. 


Hurtig levering

Vi leverer mad til hunde overalt indenfor 1 til 2 hverdage efter du har bestilt foderet, og kan leveres til din adresse, arbejde eller GLS-Pakkeshop.


Få din hunds yndlingsfoder tilsendt på abonnement med fast levering

Hos Gilpa har du både mulighed for at købe hundefoder med lam og ris som håndkøb, eller du kan vælge at oprette et abonnement og få friske forsyninger tilsendt hver uge!


Du slipper for at tænke på om du er ved at løbe tør for foder, med et abonnement du selv tilpasser alt efter hvor hurtigt du løber tør. 


På den måde skal du ikke bekymre dig om din hund får det helt rigtige at spise – det tager vi os meget gerne af!