Hundesnore og retrieverliner

Er du på udkig efter en ny hundesnor? Så er du kommer til det rette sted. Hos Gilpa har vi et eksklusivt udvalg af såvel hundesnore som dressurliner og ikke mindst retrieverliner. Alle vores hundesnore er håndlavet i Danmark, og er derfor af den højeste kvalitet du finder inden for hundesnore.

Læs mere

Produkter

Find din næste hundesnor blandt vores udvalg nedenfor, hvad enten du mangler en god hundesnor til gåturene eller til jagttræningen. I de fleste af vores hundesnore er der syet refleks ind i linen, således at du og din hund er synlig på de mørke aftenture.

Nedenfor forklarer vi dig også hvad forskellen helt konkret er på en hundesnor, en dressurliner og retrieverlier. De fleste danskere bruger blot udtrykker ’hundesnore’, men der er få forskelle, som kan gøre en stor forskel.

Hundesnore fra BLF-Hunting

De fleste hundesnore du finder her hos Gilpa.dk, er håndlavet i Danmark hos BFL-Hunting fra Sønder-Omme.

Håndlavede hundesnore i bedste danske kvalitet

Alle vores hundesnore har en høj kvalitet, som først og fremmest sikrer, at din hundesnor kan holde i mange år fremover. Udover at være særdeles slidstærke, så er de også lavet med fokus på at gøre brugen af hundesnorens så funktionel som muligt, så hundesnorene er nemme at bruge.

En stor del af vores hundesnore er lavet i webbing og forstærket med læder omkring karabinhagerne, som er med til at give både retrieverliner og dressurlinerne en høj kvalitet.

Dressurliner til træning og gåture

Udover hundesnore så finder der også dressurliner. På Gilpa.dk har vi først og fremmest et udvalg af dressurliner, der kan bruges til hundetræning eller den daglige gåtur samt mange andre aktiviteter, hvor en god hundesnor er afgørende.

Fordelen ved en dressurline er, at du har muligheden for at justere længden på snoren ved hjælp af flere karabinhager langs hundesnoren. Du kan derfor justere længden alt efter om det er en gåtur i parken eller hundetræning, hvor hunden skal gå pænt.

Vores dressurliner kan derfor bruges til utrolig mange forskellige aktiviteter, da muligheden for at justere længden giver nogle gode muligheder. Vores dressurliner fås i flere forskellige farve, vi har for eksempel dressurline i grøn samt mange andre farver flotte farver.

Retrieverliner til jagt og andre aktiviteter

Som en tredje mulighed kan man også vælge at investere i en retrieverlinjer. Forskellen på en retrieverliner og en almindelig hundesnor og en dreussurliner er, at halsbåndet er en integreret del af hundesnoren, som gør, at snoren hurtigt kan tages af hunden.

Retrieverliner bliver især brugt til jagttræning og andre former for hundetræning hvor muligheden for hurtigt at tage snoren af er afgørende. Du kan også vælge at bruge en retrieverliner til træning med dummy, til agility samt mange andre aktiviteter med hund.

På alle vores retrieverliner er der lavet et stop, som sikrer, at hunden ikke bliver kvalt, når der hives i snoren. Det er naturligvis muligt at justere det indlagte stop, så snoren kan tilpasses til den enkelte hund.

e-mærket logo