• Gratis fragt over 429 DKK
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Hundefoder med laks

 

First Buddy er et glutenfri hundefoder i høj kvalitet, der indeholder olie fra vildlaks. Olie fra vildlaks indeholder ingen farvestoffer og skaldyr, og farver derfor ikke hundens pels. Foderet der fås som hvalpe-, voksen- og seniorfoder og er udviklet på baggrund af forespørgsler fra hundeejere, der oplevede problemer som dårlig mave, dårlig pels og kløe hos deres hunde.

 

En omfattende brugertest af First Buddy blandt 50 hunde, fordelt på 27 racer, viser en positiv effekt på hundenes mave, pels og hud.

 

Hundefoder med masser af kød og omega 3 olie fra Vildlaks

First Buddy er baseret på nøje udvalgte højkvalitetsingredienser, som også er beregnet til menneskeføde. Det indeholder blandt andet and, kanin, kylling, olie fra friskfanget vildlaks, kartofler, ris, ærter, lucerne og krydderurter. Det er blandt andet and og kanin som hovedingrediens og proteinkilde, der medvirker til at First Buddy er et godt foder til hunde, der ikke kan spise alle slags hundefoder. Mere en 80 % af proteinerne i foderet stammer fra kød.

 

Kvalitetsingredienserne gør desuden, at foderet har en meget høj udnyttelsesgrad. Det betyder blandt andet mindre afføring, og at der skal mindre foder til at holde hunden mæt. Med First Buddy får man med andre ord god kvalitet for sine penge.

 

Er du på udkik efter andre typer foder til din hund, så tjek udvalget af hundefoder.

Se produkt
Blå 14 kg pose hvalpefoder fra First Buddy  Glutenfri
Se produkt
First Buddy hundefoder til voksne hunde - kornfrit hundefoder
Se produkt
7 kg. First Buddy Adult - Glutenfrit hundefoder til voksne hunde
Se produkt
First Buddy Senior Light - Glutenfrit hundefoder
Se produkt
7 kg. First Buddy Senior Light - Glutenfri hundefoder