• Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Hundefoder med laks

 

First Buddy er et kornfrit og allergivenligt hundefoder i høj kvalitet, der indeholder olie fra vildlaks. Olie fra vildlaks indeholder ingen farvestoffer og skaldyr, og farver derfor ikke hundens pels. Foderet der fås som hvalpe-, voksen- og seniorfoder og er udviklet på baggrund af forespørgsler fra hundeejere, der oplevede problemer som dårlig mave, dårlig pels og kløe hos deres hunde.

 

First Buddy er allergivenligt og skånsomt for hundens mave, og en omfattende brugertest blandt 50 hunde fordelt på 27 racer, viser en positiv effekt på hundenes mave, pels og hud.

 

Hundefoder med masser af kød og omega 3 olie fra Vildlaks

First Buddy er baseret på nøje udvalgte højkvalitetsingredienser, som også er beregnet til menneskeføde. Det indeholder blandt andet and, kanin, kylling, olie fra friskfanget vildlaks, kartofler, ris, ærter, lucerne og krydderurter. Det er blandt andet and og kanin som hovedingrediens og proteinkilde, der medvirker til at First Buddy er allergivenligt. Mere en 80 % af proteinerne i foderet stammer fra kød.

 

Kvalitetsingredienserne gør desuden, at foderet har en meget høj udnyttelsesgrad. Det betyder blandt andet mindre afføring, og at der skal mindre foder til at holde hunden mæt. Med First Buddy får man med andre ord god kvalitet for sine penge.

 

Er du på udkik efter andre typer foder til din hund, så tjek udvalget af hundefoder.

Se produkt
First Buddy kornfrit hvalpefoder
Se produkt
First Buddy kornfrit Hvalpefoder
Se produkt
First Buddy hundefoder til voksne hunde - kornfrit hundefoder
Se produkt
First Buddy hundefoder til voksne hunde - kornfrit hundefoder
Se produkt
First Buddy senior light hundefoder - kornfrit hundefoder
Se produkt
First Buddy Senior Light hundefoder