Hundefoder med laks

På denne side finder du vores store udvalg af hundefoder med laks. Fisk og laks er en af de bedste kilder til både protein, vitaminer, mineraler og aminosyrer for hunde. 

Laks er en fremragende kilde til essentielle mineraler, aminosyrer og omega-3-fedtsyrer. Omega 3 er vigtige for hudens og pelsens sundhed, ligesom det er kendt for at bidrage til at holde leddene sunde. Se vores store udvalg hundefoder med laks – og lad din hund prøve et lækkert fuldkostfoder fra nogle af de bedste mærker. 

Læs mere

Produkter

Hundefoder med Omega 3

First Buddy er et glutenfri hundefoder i høj kvalitet, der indeholder olie fra vildlaks. Olie fra vildlaks indeholder ingen skaldyr og farvestoffer - og farver derfor ikke hundens pels. First Buddy er baseret på nøje udvalgte højkvalitetsingredienser, som også er beregnet til menneskeføde. Det indeholder blandt andet and, kanin, kylling, olie fra friskfanget vildlaks, kartofler, ris, ærter, lucerne og krydderurter. Kvalitetsingredienserne gør desuden, at foderet har en meget høj udnyttelsesgrad. Det betyder blandt andet mindre afføring, og at der skal mindre foder til at holde hunden mæt. Med First Buddy får man med andre ord god kvalitet for sine penge.

Foderet fås som hvalpe-, voksen- og seniorfoder og er udviklet på baggrund af forespørgsler fra hundeejere, der oplevede problemer som dårlig mave, usund pels og kløe hos deres hunde. Det er blandt andet and og kanin som hovedingrediens og proteinkilde, der medvirker til, at First Buddy er velegnet til hunde, der ikke kan spise alle slags hundefoder. Mere end 80 % af proteinerne i foderet stammer fra kød.

En omfattende brugertest af First Buddy blandt 50 hunde, fordelt på 27 racer, viser en positiv effekt på hundenes mave, pels og hud.

Her finder du vores udvalg af hundefodermærker.

Hundemad med laks

Varianterne inden for hundefoder med fisk kan være forskellige - alt afhængig af hvordan man tolker "med fisk". 

Når det kommer til hundefoder med laks som hovedingrediens har vi ProBiotic LIVE med laks - som også findes i en variant til små hunderacer.

Taler vi om hundefoder, der er tilsat fisk, har vi flere muligheder. Det vil sige hundefoder, der for eksempel indeholder kylling, men er tilsat fisk eller fiskeolie.

Mange tror fejlagtigt, at hvis foderet er tilsat Omega 3, så kommer olien fra fisk (laks). Dette er ikke rigtigt. Omega 3 kommer i mange tilfælde fra urter og planter, som eksempelvis hørfrø. Du kan købe Omega 3 olie på flaske fra både planter (vegetabilsk olie) og fra fisk (ørred olie). Din hund kan få olien som et dagligt supplement til måltiderne, hvilket bidrager til en sundere hud og en blank pels. 

Spar tid og penge med et abonnement på hundefoder

Hos Gilpa har du mulighed for at oprette et abonnement på hundefoder, så du får leveret hundefoder hjem til dig med et fast interval – som du selv fastsætter. Du sparer tid og penge og løber aldrig tør for foder. Du kan til enhver tid tilpasse din levering, så den passer perfekt til dig og din hund. Vi trækker først pengene, når ordren er sendt afsted. Læs mere om, hvordan du opretter abonnement.

e-mærket logo