• Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Opdrætter og forhandler aftaler - hundefoder engros

 

Hvis du er opdrætter, forhandler af hundefoder eller ønsker at købe et større parti hundefoder eller kattemad, kan vi tilbyde dig en attraktiv mængderabat. Som minimum skal der bestiller 12 x 15 kg foder ad gangen for at opnå rabatten og ved bestillinger fra 24 x 15 kg betaler vi for fragten. Se i øvrigt vores vilkår og handelsbetingelser og kontakt os for priser og yderligere aftaler.

 

Hvor finder jeg en forhandler af Gilpa.dk's produkter?

Vi har en netværk af forhandlere som opdrættere, pensioner, dyrlæger og jagt- og fritidsbutikker i hele Danmark.

 

Besøg af Gilpa.dk

Gilpa.dk har ingen sælgere på landevejen - så ingen uanmeldte besøg her fra! Vi har derimod valgt at bruge vores ressourcer på service og en hurtig og sikker levering - og samtidig gøre alt for at sikre en så billig pris som muligt.

 

Det betyder dog ikke at vi ikke vil besøge dig til en snak om foder og om hvad vi kan tilbyde! - for DET vil vi rigtig gerne. Vi er ikke længere væk end info@gilpa.dk eller telefon 7526 4400.

 

Annoncering og reklame af hundefoder og kattemad

Gilpa.dk sørger for brochuremateriale med nødvendige og relevante data om fodret, som kan udleveres til kunderne. Fodervejledninger vil ikke i alle tilfælde fremgå af brochurematerialet, hvorfor der i de tilfælde henvises til denne side om fodervejledninger på vores hjemmeside.

Med løbende intervaller vil Gilpa.dk indrykke annoncer for vores fodermærker i relevante tidsskrifter som hunde- og jagtblade, foruden annoncering på Internettet. 

 

 

Hundefoder og kattemad som Sponsorering og Præmier.

Vi synes det er vigtigt at vi kan leverer hundefoder og kattemad til en rimelig pris, til den bedste service og hurtig levering. Derfor er vores udgangspunkt at vi ikke sponsorerer præmier til skuer, konkurrencer mv., med mindre vi selv er til stede til arrangementet. Vi har vurderet og erfaret at værdien for os, ikke er målt med de udgifter vi har til præmier og fragtudgifter. 

 

 

Hvalpepakker

Vi leverer hvalpepakker til faste kunder som har opdræt af hunde. Hvalpepakkerne består blandt andet af samme slags hvalpefoder som hvalpene har spist hos opdrætteren - nok til den første tid hos den nye hundeejer. Du har som opdrætter derudover selv mulighed for at sammensætte hvalpepakken. Kontakt os på info@gilpa.dk eller telefon 7526 4400 og hør nærmere om mulighederne.