• Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Foder til små hunde

 

Din lille hund skal have et foder der først og fremmest består af mundrette foderpiller til din hunds lille mund, ligesom det selvfølgelig skal dufte og smage godt.
Små hunde har en forholdsvis høj forbrænding med et stort kaloriebehov. Dette stiller krav til det hundefoder små hunde fodres med dagligt, herunder blandt andet indholdet af proteiner og fedt.
 
 
En lille hund skal helst spise små måltider flere gange dagligt, da dens mave er lille og der kan være en rsisko for at overfodre hunden, hvis den skal have dækket det daglige kaloriebehov. Pas på med det.
 
Se produkt
Arkwrights Ekstra hundefoder til aktive hunde
Se produkt
Gilpa Trinkets hundefoder
Se produkt
Fromm Gold voksen hundefoder

Sundhed og trivsel

 
Ved små hunde er foderet kvalitet er i fokus og er sammensat således at det bidrager til hundens sundhed, trivsel og en blød og skinnende pels. De små hunde lever længere end større hunde og det er derfor rigtig vigtig at foderet bigrafer til at styrke hundens immunsystem ligesom den har en større risiko for ledskader og skader generelt.
 
 
De små foderpiller har en størrelse der egner sig til små hunde og er med til at opretholde en mund- og tandhygiejne hos hunden. Til at opnå en ekstra tandrensende effekt er Q-sticks hårdt tyggeben, specielt velegnet til små hunde.