Hundefoder – Køb kvalitets hundefoder til alle hunderacer

Hos Gilpa finder du hundefoder til alle hunde, uanset race og størrelse.

Vi er specialister inden for kvalitetsfoder og forhandler et bredt sortiment af hundemad fra markedets mest erfarne producenter.

Læs mere

Produkter

Se det store udvalg af velsmagende hundefoder i topkvalitet

Gilpa har et bredt udvalg af hundefoder til alle racer. Vores produkter er fremstillet med naturlige ingredienser og er specielt sammensat til at opfylde behovene hos hver enkelt race. Uanset om du har en lille hund, mellemstor hund, eller en stor hund, så har vi godt hundefoder der passer til dens særlige behov. 

 • Hvalpefoder: Se Gilpas hvalpefoder til alle hunderacer.
 • Hundefoder mærker: Se de mærker af hundefoder Gilpa forhandler.
 • Voksenfoder: Se hvilke produkter hos Gilpa, der er til voksne hunde.
 • Seniorfoder: Gilpa har et rigt udvalg af foder til ældre hunde og hunde der skal tabe sig.
 • Energi foder: Aktive hunde skal have et foder der indeholder et stort indhold energi og næring.
 • Fedtfattig foder: Fedtfattig hundefoder er godt til hunde der skal tabe sig eller senior hunden der ikke er så aktiv længere.
 • Glutenfri foder: Se Gilpas udvalg af glutenfri hundefoder og foder uden traditionelle kornarter.
 • Foderprøver: Afprøv Gilpas foderprodukter inden du køber en stor sæk.
 • Fodertilskud: Se Gilpas udfvalg af fodertilskud med Omega, Glucosamin og Fibre.

Vi tilbyder også mange forskellige smagsvarianter og teksturer, så du kan finde det netop den hundemad, som din hund med garanti vil elske.

Hvis du leder efter det perfekte hundefoder til din hund, skal du ikke lede længere end Gilpa. Vores produkter vil helt sikkert tilfredsstille selv de mest kræsne hunde.'

På Gilpa.dk er det nemt, hurtigt, og billigt at købe hundefoder. Er du i tvivl om hvad din hund ikke må spise, så se med her.

Vælg det bedste hundefoder til din hund

Når du skal vælge det rigtige hundemad til din hund, findes der mange muligheder. Men hvordan ved du, hvilken der er bedst for netop din pelsede ven?

Der er et par ting, som du skal huske på, når du vælger hundefoder. 

For det første skal du overveje din hunds alder, aktivitetsniveau og eventuelle helbredsproblemer. Disse faktorer vil hjælpe dig med at afgøre, hvilken type hundemad der er bedst for dit kæledyr. For eksempel har hvalpe og ældre hunde andre ernæringsmæssige behov end voksne hunde. Nogle typer af hundemad har f.eks. et højere proteinindhold til hunde med højt aktivitetsniveau, mens andre indeholder flere kulhydrater til hunde, der er mindre aktive.

Dernæst skal du kigge på ingredienslisten på etiketten. Du skal sikre dig, at den bærende ingrediens er et kødprotein, f.eks. kylling, oksekød eller lam. Undgå hundefoder der angiver majs, hvede, eller soja som hovedingrediensen.

Det er heldigvis meget nemt, når du shopper hos Gilpa.dk. Hele vores sortiment byder på hundefoder i topkvalitet.  

Find mange hundefoder mærker hos Gilpa

Hos Gilpa finder du hundefoder til alle racer. Vi har følgende hundefoder mærker:

Vi sælger kvalitets hundefoder til både private og engros – og tager vores forretning, og det at kunne tilbyde vores kunder det bedste til netop deres hund, meget seriøst.

Få personlig rådgivning – Vi har mange års erfaring med kvalitetsfoder

Vi har mange års erfaring med hundefoder, da vi altid selv har haft hunde. Vi ved vi, at alle dyr er forskellige og har særlige behov, hvorfor du trygt kan handle hundefoder hos os.

Vi ved hvad vi taler om, og deler rigtig gerne ud af vores viden. Du er derfor altid velkomne til at ringe på 7526 4400 eller skrive til kundeservice@gilpa.dk, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, om du køber det rigtige hundemad.

Køb billigt hundefoder hos Gilpa

Hvis du leder efter billigt hundefoder, så er Gilpa det rette sted for dig. Med et bredt udvalg af produkter sikrer vi, at du altid kan finde foder der passer til dit budget.

Så hvorfor ikke tage et kig på, hvad Gilpa har at tilbyde i dag? Du vil måske blive overrasket over, hvor meget du kan spare.

Køber du store mængder, så kan du få yderligere besparelser. Vi tilbyder nemlig attraktive mængderabatter og storkøbsfordele på hundefoder, herunder opdrætteraftaler.

Hvilke slags hundemad skal du bruge?

Hundefoder til sensitive hunde

Vi har forskellige typer foder som er er velegnet til sensitive hunde, der af den ene eller anden årsag ikke tåler alt slags foder. Det kan der være mange årsager til, som eksempelvis omgivelserne eller det foder, hunden spiser. Tag en snak med din dyrlæge, således at du evt. kan finde årsagen og om din hund eventuel har allergi - og hvad den er allergisk overfor.

Vi har ikke foder der kan helbrede din hund, men foder som din hund eller kat tåler bedre end andet foder. Kontakt os hvis du er i tvivl om hvilket foder du skal købe til din hund eller kat - telefon 75264400 eller kundeservice@gilpa.dk.

Fedtfattig hundefoder

Det er et faktum at ca. 30 % af alle danske hunde vejer lidt for meget.
- og hvis din hund hører til i den kategori, kan løsningen være et fedtfattig hundefoder.

Dette fedtfattige foder kaldes også for et Senior eller Light foder, og er også velegnet til ældre hunde eller hunde med et begrænset aktivitetsniveau. 

Fedt bidrager til hundens energibehov

Hvis hunden arbejder meget og/eller opholder sig udendørs det meste af dagen, stiger behovet for energi - og dermed behovet for fedt i foderet.

Opholder hunden sig derimod indendørs og ikke er så aktiv mere, kan det være at foderet giver hunden mere energi end den forbrænder - og derfor vil det resultere som overvægt hos hunden.

Hundefoder til den aktive hund

Vi har flere typer, der har det til fælles, at de alle sammen er et ideelt til hunde med et moderat til højt aktivitetsniveau - og af alle hunderacer.

Det er blandt andet tilsat kød, næringsstoffer, urter og plantekstrater, som er med til at din hund er i form til en øget aktivitet.

Man kan med fordel skifte til det til aktive hunde, i perioder hvor der kræves lidt ekstra af hunden, eksempelvis i jagtsæsonen.

Læs en uddybende artikel om indholdet i maden og specielt vigtigheden af at vælge det rigtige foder til aktive hunde.

Hundemad til ældre hunde - senior hunde

Til de ældre hunde har vi foder som blandt andet er med et moderat indhold af fedt  - og et indhold af vitaminer, mineraler, omega fedtsyrer og proteiner - tilpasset til den inaktive og ældre hund.

Det helt rigtige seniorfoder til hunde kan være forskellen på en god og en dårlig hverdag for den ældre hund.

Mange ældre hundeer knapt så mobile som unge hunde og det kan påvirke deres livskvalitet markant. I sådanne tilfælde er et Senior foder en rigtig god idé, som eksempelvis First Buddy Senior eller Light som indeholder naturligt Glucosamin.

Er du i tvivl om hvilken seniorfoder til hunde du skal vælge, er du velkommen til at tage fat i os på telefon 7526 4400 eller kundeservice@gilpa.dk

Glutenfri - Kornfrit hundefoder

Glutenfri og kornfrit hundefoder kan være mange ting - og findes i mange forskellige udgaver med forskelligt ingredienser.

 • Er det kornfrit når der ikke er hvede, havre og byg i foderet, men foderet er tilsat majs?
 • Er det kornfrit når det indeholder ris?
 • Er det ok at foderet indeholder havre og byg?

..... Svaret findes ikke!

Der findes ikke en facitliste.

MEN der er mange krav til hvad hundeejerne mener et kornfrit eller glutenfri foder er. 

Hos Gilpa har vi flere varianter af glutenfri hundefoder.

Læs Er kornfrit hundefoder bedre?

Hvalpefoder

Det er meget vigtigt at hvalpen får det rigtige foder fra fødslen til den er godt 1 år gammel.

Hos Gilpa har vi valgt at have at vores hvalpefoder skal være i en ordentlig kvalitet, og alle med kød som hovedingrediens.

Kvalitet og hundefoder

Vi har opdelt vores vores hundefodermærker i 2 kvaliteter - Premium og Super Premium kvalitet.  

Et Super Premium Foder indeholder mest kød - og har altid kød som hovedingrediens på ingredienslisten.

Et hundefoder i Premium kvalitet indeholder også kød, men ikke nødvendigvis som hovedingrediens.

Kik på indholdsfortegnelsen - det der står øverst - er også det der der er mest af i foderet.

Vi har følgende hundefodermærker i Super Premium kvalitet

Vi har følgende hundefodermærker i Premium Kvalitet

Besøg vores leverandør af vores produkter

Hundetræning, dummy, godbidder, hundekiks og tyggeben

Hos Gilpa.dk kan du også finde en række produkter til hundetræning.

Du finder hundesnoreACME fløjter og fløjtesnore og et udvalg af robuste og slidstærke Firedog dummier, egnet til alle former for træning af din hund.

Som inspiration til hundetræningen har vi et DVD-sæt med Keith Mathews der trin for trin guider dig gennem træningen af din jagthund fra hvalp til færdigtrænet jagthund - og er du på udkik efter en ny hund, kan du se en rigtig god gennemgang af jagthunderacer i Danmark i denne DVD.

I Irene Jarnveds 2 bøger Fra Hvalp til Jagthund og Fra hvalp til Hund, finder du inspiration til opdragelse og træning af din hund.

Kosttilskud til hunde

Naturligt glucosamin til hunde

Joint Mobility med Glucosamin er et særdeles velegnet produkt til hunde ældre hunde, større tunge hunde eller aktive hunde. Produktet, der er meget populært i England, kan købes i Danmark hos Gilpa.

Joint Mobility er et granulat der er rig på skaldyr (naturlig kilde til Glucosamin). Produktet indeholder 12 udvalgte aktive ingredienser som er godt til hundes led.

For at opnå bedst resultat skal First Buddy Joint Mobility gives dagligt i forbindelse med hundens måltid.

En mellemstor hund på mellem 15 kg og 30 kg, skal have 1/2 måleske dagligt og 500 gram Joint Mobility holder til mere end 100 dages forbrug.

Omega 3 til hunde

Omega 3 er godt til hundens hud og pels og med en øget sundhed, kan hundens fældningsperiode normaliseres. Hunde der klør sig meget kan også have glæde af at få Omega 3 tilskud dagligt.

 • Omega 3 til hunde er et 100% vegetabilsk produkt, rig på Omega 3 og Vitamin E - indeholder ikke fisk.
 • Ørredolie er udvundet fra danske regnbueørreder

Odour Aid - Frisk ånde til hunde

Kom af med hundens dårlige ånde og dæmpe tævens "duft" når hun er i løbetid.

Odour Aid – Frisk ånde til hunde er baseret på en blanding af planteolier af meget høj kvalitet og indeholder klorofyl og naturlig Vitamin E antioxidante. Klorofyl kan afhjælpe dårlig ånde og kan medvirke til at dæmpe tævens ”løbetid-duft” overfor handhunden.  

Abonnementsaftale på hundefoder

Hvis du tit glemmer og bestille foder inden foderspanden er tom, kan du indgå en abonnementsaftale på fast levering. Så sørger vi for at sende hundemad til dig med faste intervaller, som for eksempel hver 4. uge- Læs mere om Gilpa's abonnementsaftale.

Kattemad

Hos Gilpa.dk finder du det helt rigtige foder til katte der medvirker til din kats sundhed gennem optimal ernæring og kun de bedste råvarer.

Du kan læse vores guide til hvad katte bør spise og ikke mindst ikke bør spise. Du finder vores guide på denne side


FAQ - Ofte stillede spørgsmål

1. Hvilket hundefoder skal jeg vælge?

Når du skal vælge hundemad, skal du tage højde for din hunds alder, størrelse, sundhedstilstand, allergier m.m. Det er altid en god idé at rådfører dig med dyrlægen.

Fx skal meget aktive eller småspisende hunde tilbydes et foder med en høj energitæthed, mens en hund med begyndende overvægt skal have fedtfattigt hundemad. Hunde med sart mave eller allergi skal have et allergivenligt hundefoder, mens ældre hunde bør tilgodeses med seniorfoder. 

Find det bedste hundefoder til alle hunde hos Gilpa.dk

2. Hvorfor kornfrit hundefoder?

En hund er kødæder fra naturens side, hvorfor man kan argumentere for, at foderet ikke bør indeholde korn. Der er dog masser af eksempler på hunde, der trives fint med hundefoder, der indeholder korn. Hvis din hund trives, er der ingen grund til at skifte til et kornfrit produkt. Det vigtigste er, at hundemaden er baseret på kvalitetsingredienser. 

3. Hvor længe skal min hund have hvalpefoder?

Det er en god tommelfingerregel at give din mellemstore hund hvalpefoder til den er cirka 1 år gammel. De mindre hunderacer (5-10kg) kan skifte til voksenfoder, når de er 8-10 måneder, mens de store hunde (+30 kg) har brug for hvalpefoder til de 1,5-2 år gamle.

En hvalp vokser rigtig meget det første år, så det er vigtigt at give den hvalpefoder der indeholder præcis dét, som hunden har brug for.

4. Hvor mange gram hundefoder?

Mængden af hundefoder afhænger af en række forskellige faktorer, herunder alder, vægt, aktivitetsniveau m.m. En god tommelfingerregel er dog at starte med omkring 30 gram hundemad om dagen til små hunde, 60 gram om dagen til mellemstore hunde og 90 gram om dagen til store hunde.

Hvis du er usikker på, hvor meget hundefoder du skal give din hund, er det altid bedst at rådføre dig med en dyrlæge eller en anden dyrekspert.

5. Hvad skal hundefoder indeholde?

Hundefoder bør indeholde alle de næringsstoffer, som dit kæledyr har brug for at holde sig sund. Dette omfatter proteiner af høj kvalitet, sunde fedtstoffer, kulhydrater, vitaminer og mineraler. Undgå hundemad, der indeholder fyldstoffer, kunstige konserveringsmidler og er tilsat sukker. 

6. Hvad er det bedste hundefoder?

Definitionen af det bedste hundefoder afhænger af den givne hund. Dog er der to faktorer du altid kan meddrage i din beslutning. Vælg hundefoder som er fremstillet af ingredienser af høj kvalitet og velegnet til hundens unikke behov. Hos Gilpa står vi altid klar til at rådgive dig.

e-mærket logo