Fedtfattigt hundefoder

Mange hunde har tendens til overvægt, og specielt hunde, der ikke er så aktive i det daglige eller opholder sig meget indendørs, kan have stor glæde af fedtfattigt hundefoder. 

Læs mere

Produkter

Derfor har vi i vores sortiment samlet det bedste hundefoder med lavt fedtindhold, der samtidig sørger for, at din hund får den rette mængde af de vitaminer, mineraler og protein, din hund har brug for i dagligdagen. Ved at give din hund dette foder, kan du give hunden de bedste forudsætninger for at opnå et vægttab. 

Køb fedtfattigt hundefoder til den inaktive hund

Senior- og Light hundefoder er det samme som fedtfattigt foder. Disse typer af foder er velegnede til hunde, der ikke er så aktive, skal "holde" vægten, eller som måske skal tabe et par kilo. 

Er du på udkig efter andre typer foder? - se hele vores udvalg af hundefoder.

Gilpas fedtfattige hundefoder er fuldkostfoder, der sørger for en optimal ernæring. Foderet kan du sagtens give til din hund i længere eller kortere perioder alt efter, hvornår hunden når sin idealvægt.

Fedtfattige produkter til hunde

I vores sortiment finder du et stort udvalg af fedtfattigt hundefoder. Særligt seniorhunde og små hunde kan have brug for at få foder med et reduceret energiniveau, da de ikke har behov for så meget energi fra deres foder. I vores sortiment finder du: 

Hunderacer med tendens til overvægt

Overvægt blandt hunde er ikke et nyt problem. Mange hunde har lidt for meget på sidebenene, men selv lidt kan have kæmpe indflydelse på din hunds velbefindende. 

Overvægt ses ofte hos små hunderacer, fordi hundene enten får det forkerte hundefoder eller rør sig for lidt. Vælg derfor hundefoder til små hunde, hvis du har en lille hund. Den forøgede vægt kan gå hårdt ud over din hunds livskvalitet og, resultere i dårlige led, dårligt helbred, livsstilssygdomme og forkorte hundens levetid. 

Har din hund en tendens til overvægt, kan du for at afhjælpe de ekstra kilo give din hund fedtfattigt hundefoder, indtil hunden, når sin idealvægt. 

I vores sortiment har vi samlet flere typer af fedtfattigt hundefoder. Prøv f.eks. foderet fra ProBiotic LIVE til små overvægtige hunde eller First Buddy Senior Light som specielt tilpasset hunde, som har brug for hundefoder med mindre fedt. Disse fodertyper vil bidrage til at din hunds fedtreserver mindskes og bidrage positivt til at din hund rammer sin idealvægt. 

En god huskeregel, der kan gøre det let for dig at vurdere om din hund er overvægtig eller ej er at veje din hund og finde frem til dens idealvægt. Udregn nu, hvor meget mere din hund vejer end dens idealvægt. 

Vejer din hund mere end 15% over dens idealvægt, er din hund overvægtig. Er din hund meget overvægtig og har store vægtproblemer, bør du kombinere vægttabshundefoderet med vandtrædning på et løbebånd. De ekstra kilo belaster nemlig hundens knæ og ledbånd meget. Vandet mindsker vægten fra de ekstra kilp og gør det lettere for din hund at bevæge sig og forbrænde fedt.

Er din hund i stedet for lidt undervægtig, kan du udskifte din hunds foder med hundefoder, der indeholder mere energi og fedt. Prøv vores fodertyper til undervægtige hunde og aktive hunde her

Har du en kræsen hund? 

Har du en hund, der lige præcis ved hvad den kan lide og ikke kan lide, kan det blive en langvarig opgave at finde det rigtige foder. Særligt hvis du har en hund, der skal have hundefoder inden for en specifik foderkategori. F.eks. hvis din hund er overvægtig og kun skal have fedtfattigt hundefoder. 

Derfor kan du uden problemer bestille flere forskellige foderprøver hos os. På den måde kan du lettere finde frem til, hvilket foder din hund bedst kan lide. 

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål

Hos Gilpa elsker vi hunde! Vi har mange års erfaring med at hjælpe vores kunder i hele landet med at vælge det helt rette foder til deres hund. Vær ikke bange for at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

e-mærket logo