Hundelegetøj

Hunde elsker at lege og blive stimuleret! Leg og aktivering bidrager til en sund udvikling af hunden. Leder du efter stimulerende legetøj til din hund, så er du kommet til rette sted.

Der findes forskellige muligheder for at aktivere din hund, som kan være mere eller mindre tidskrævende. Hos Gilpa finder du hundelegetøj, som er designet til at aktivere hunden fysisk, motorisk og mentalt. 

Nedenfor kan du se de forskellige stykker hundelegetøj, som kan stimulere din hund på daglig basis, uden at du nødvendigvis er en del af aktiveringen.

Læs mere nedenfor og få flere ideer til aktivering af din hund.

Læs mere

Produkter

Hundelegetøj og aktivering med godbidder

Hundelegetøj er en vigtig del af aktiveringen af din hund. De fleste hunde kan med det rette legetøj underholde sig selv, særligt hvis der er godbidder på spil. Se det spændende aktivitetslegetøj i vores sortiment, som kan fyldes med godbidder og give din hund en ekstra udfordring, når den skal få fat i maden. 

Du kan blandt andet vælge mellem KONG Original, som er en klassiker indenfor legetøj til hunde. Fyld den med godbidder eller andet lækkert, og din hund kan hygge sig med at tømme den igen. Det solide gummimateriale holder i årevis. KONG Original fås i tre størrelser. 

BUSTER Cube kan ligeledes fyldes med godbidder eller tørfoder. Lad hunden arbejde på at få fat i maden ved at trille med terningen. Udfordrer hunden mentalt og fysisk, da terningen ikke triller så let. 

Derfor er det vigtigt at aktivere din hund 

Den mentale såvel som fysiske stimulering er et vigtigt led i hundens udvikling, som også medvirker til en sund opdragelse og følelsen af at være en del af familien. Der er flere måder at aktivere din hund på. 

Din hund skal aktiveres fysisk i form af gå- og løbeture. Nogle racer har et meget stort behov for motion og fysisk aktivitet, mens andre har et lidt mindre behov. Under alle omstændigheder er en daglig gåtur med din hund en rigtig god vane for hunden og for hele familien. 

Foruden den fysiske aktivering af hunden, er mental aktivering også meget vigtigt. En hund skal have lov at "bruge hovedet" og blive mentalt stimuleret, da kedsomhed kan føre til adfærdsproblemer. Du kan gå til hundetræning og aktivere den mentalt via forskellige træningsøvelser, som I kan fortsætte hjemme i haven. Hundetræning kan bestemt anbefales som aktivering og som en metode til opdragelse af hunden. 

e-mærket logo

Gilpa ApS - Hundefoder & Kattemad  |  Bredmosevej 26, Karlsgårde, 6800 Varde, Denmark  |  CVR 25111397 - Tel: 75264400