Hvalpepakker

En hvalpepakke er den perfekte start på livet med en lille hvalp i familien. En hvalpepakke fra Gilpa indeholder lige præcis de ting, du skal bruge til en ny hvalp. Når du køber en hvalpepakke hos os, får du en stor samlet rabat på alt, hvad du har brug for.

Læs mere

Produkter

Det er en helt særlig fornemmelse, når en hvalp kommer ind i familien og fylder hjemmet med liv og glæde. Men samtidig kan det også være lidt af en opgave, fordi der pludselig er endnu et medlem af familien, som kræver en særlig opmærksomhed. Derfor prøver vi hos Gilpa at gøre det lettere at være ny hundeejer ved at levere hvalpefoder og hvalpepakker hjem til dig. 

En hvalpepakke fra Gilpa indeholder: 

  • 2 kilo hvalpefoder
  • En pose Brit træningsgodbidder 200 gram
  • En hundeskål (Non-spill skål)
  • Hvalpebogen "Effektive tips til en perfekt start med din hundehvalp”

Fordelene ved en hvalpepakke

Når du får hvalp, er der pludselig meget, som skal ordnes. Derfor kan det være praktisk med en hvalpepakke. Når du køber en hvalpepakke får du flere varer med en samlet rabat, så du sparer penge på de allerførste indkøb til din ny hvalp. Det er også en stor hjælp, at du ikke selv skal ud og vælge hver eneste ting, men kan få et håndplukket udvalg af de ting, du skal bruge et samlet sted. 

Hos Gilpa har vi hjulpet dig ved at samle både hvalpefoder, godbidder, madskål og en informativ og brugbar bog om starten på et godt hundeliv i én og samme pakke. Vi vil dog ikke bestemme det hele – derfor kan du selv vælge mærket på hvalpefoderet. Måske har du allerede gode erfaringer med et af vores kvalitetsmærker inden for hundefoder? I så fald vil vi ikke snyde dig for at vælge præcis det mærke, du foretrækker at give din hund. Du vælger derfor selv mærke, inden du lægger hvalpepakken i kurven. 

Du bestemmer selv fodermærket i din hvalpepakke

Når du bestiller en hvalpepakke fra Gilpa, kan du selv vælge hvilket mærke hundefoder, du ønsker. 

Til den store eller mellemstore hund kan du vælge mellem hvalpefoder fra First Buddy Puppy, Sportsman’s Pride Puppy og ProBiotic LIVE Puppy. Til den lille hunderace, som vejer under 10 kg som voksen er ProBiotic LIVE Puppy MINI perfekt. 

First Buddy er et glutenfrit hundefoder, som er fremstillet af de allerbedste råvarer. Erfaringer fra mange af vores kunder viser, at sensitive hunde trives godt på First Buddy hundefoder.

Sportman’s Pride er et amerikansk premium fodermærke,  som er produceret uden hvede, havre og byg (dog er lam/ris varianten tilsat perlebyg). Foderet er naturligvis helt uden kunstige tilsætningsstoffer og biprodukter – og har en høj smagsaccept hos alle hundehvalpe. Læs mere om mærket her

Probiotic LIVE er et patenteret Premium hundefoder, der indeholder levende og højt-koncentrerede probiotiske bakterier (mælkesyrebakterier), som styrker hundens immunforsvar. Foderet holder hundens mave og tarme i orden og bidrager til en sund og blank pels. Hvalpefoderet findes til både små racer og store racer. Læs mere om Probiotic Live.

Vælg fodermærke i din hvalpepakke

Bestil på vores hvalpepakke herunder, for at vælge mærke og lægge den ønskede vare i kurven.

e-mærket logo