Hypoallergenic foder - hvedefrit hundefoder

Der er hunde, der ikke kan tåle alle slags hundefoder. Det kan være vanskeligt at finde ud af, hvorfor din sensitive hund ikke kan tåle visse typer af foder. Vi har her samlet en række produkter, som er velegnet til sensitive hunde, der ikke tåler alle slags hundefoder.

Læs mere

Produkter

Hvedefrit hundefoder

Flere mener, at årsagen til at hunde ikke kan tåle et foder, skyldes indholdet af korn i foderet. Dette er der delte meninger om hos hundefolket, men der er hunde, der trives bedre på et foder uden hvede.  

Det er vigtigt, at du konsulterer din dyrlæge, hvis du har mistanke om, at din hund har allergi, men du ikke ved, hvad der forårsager de allergiske symptomer.

Hvedefri hundemad

Vi har et udvalg af hvedefri og glutenfri hundefoder produkter. Det er produkter, som i udlandet ofte kaldes for Hypoallergenic hundefoder. Her kan du se en række hundefoder produkter, som vores kunder har rigtig gode erfaringer med til deres sensitive hunde.

Glutenfri hundefoder til sensitive hunde

Alle vores hvedefri og glutenfri hundefoder produkter er fuldkost hundefoder, som kan anvendes til alle hunderacer - også til sensitive hunde. Det er sammensætningen af ingredienser, der gør, at produkterne her på siden, kan være rigtig gode til sensitive hunde, der af den ene eller anden grund ikke tåler alle slags hundefoder.

Erfaringer fra mange af vores kunder bekræfter, at deres sensitive hunde trives godt på Dr. John Hypoallergenic, First Buddy og Sportsman's Pride.

Hypoallergenic hundefoder - hvilket skal du vælge?

Det kan væfre svært at finde det rigtige foder, hvis din hund ikke kan tåle alle slags foder og det kræver lidt tålmodighed. 

Hvordan finder jeg det rigtige foder til min hund?

Det kan være svært at finde det rigtige foder, hvis din hund ikke kan tåle alle slags foder. Det kræver lidt tålmodighed – samt at man prøver sig frem.

Her er et par gode råd, hvis du skal finde et foder til din sensitive hund, som den trives på og som den kan tåle at spise:

  1. Bestil en pose hundefoder - eksempelvis en af produkterne på denne side.
  2. Fodr din hund med dette i minimum 3-4 uger for at få størst effekt af de nye foder.
  3. Giv IKKE andet til hunden i den periode, udover dens foder. Skal den have godbidder, så giv den foderpiller fra dens foderration, således at hunden ikke får andet at spise.
  4. Vurdér om hunden trives bedre på det nye foder. Hvis ikke, så afprøv et andet. 

OBS: Det er vigtigt, at din hund ikke får godbidder og andre ting at spise i den periode, hvor du skal se om foderet er det rigtige. Ellers er det umulig at vurdere, om det er foderet eller godbidderne hunden ikke kan tåle. 

Vi står selvfølgelig til din rådighed for råd og vejledning - kontakt os på kundeservice@gilpa.dk eller 7526 4400.

Vi har mange års erfaring og rådgiver dig gerne

Hos Gilpa har vi mange års erfaring med rådgivning omkring hundefoder, så hvis du har brug for hjælp, så kontakt os endelig. Er du i tvivl om, hvad der er rigtigt og forkert at give din hund, så se vores guide. I denne har vi lavet et overblik over de ting, du ikke skal fodre din hund med.

Få hundefoder og kattemad på abonnement 

Hos Gilpa har du mulighed for at oprette et abonnement på hundefoder, kattemad og/eller godbidder og tyggeben. Du sparer tid og penge og løber aldrig tør, da du selv kan tilpasse dine leveringer, så de passer til dig. Du kan altid ændre leveringsinterval, og vi trækker først pengene, når ordren er sendt afsted. Læs mere om, hvordan du opretter abonnement

e-mærket logo