• Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Privatlivspolitik 

 

- indsamling og anvendelse af personoplysninger

 

Gilpa ApS er et anpartsselskab med Erik og Lena Aalund som indehavere og eneste ansatte.

Erik Aalund er firmaets dataansvarlige og eneste med adgang til de personoplysninger som anvendes i Gilpa ApS.

 

Behandling af dine personoplysninger 

I forbindelse med dit køb hos Gilpa ApS skal du indtastet en række personoplysninger, som vi anvender til at ekspedere din ordre. Det er:

  • dit Navn
  • din Adresse
  • din e-mailadresse
  • dit Telefonnummer
  • dine betalingsoplysninger (hvis du handler i webshop på www.gilpa.dk)
  • din kundekategori (privat eller opdrætter/forhandler af foder)

 

Ved ordre i webshoppen på www.gilpa.dk, skal du accepterer at vi må behandle dine personoplysninger i forbindelse med ekspedition af dit ordre, og at vi må kontakte dig via e-mail i relation til den aktuelle ordre.

 

Dine Personoplysninger gemmmer vi i webshoppen på www.gilpa.dk (hosted af Shoporama) og vores økonomisystem Dynamics NAV (Hosted af EliteIT). 

  • Vi skal lovmæssigt gemme regnskabsmaterialet i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som ordren er blevet ekspederet og faktureret (Bekendtgørelse af bogføringslov, kapitel 5, §10). 
  • Du kan oprette en konto i webshoppen på www.gilpa.dk så du lettere kan handle hos os på senere tidspunkter. I dette tilfælde skal kan du anmode om at få slettet dine personoplysninger.
  • Vi bruger ligeledes dine personoplysninger i interne statistikker i forhold til indkøb og salg. Alle data anvendes anonymiseret.
  • Er du medlem af Gilpas Kundeklub, bliver dine personoplysninger anvendt i Kundeklubben (hostet af Moove Advertising). Dine oplysninger bliver slettet når du melder dig ud af kundeklubben.
  • Dit navn og din e-mailadresse bliver delt med TrustPilot således at de kan indsamle anmeldelser og kundeoplevelser.
  • I forbindelse med håndtering af kundehenvendelser, kan dine personoplysninger blive anvendt i vores CRM-system (hosted af Lime Technologies Denmark).
  • Alle e-mails med personoplysninger, fra kunder, dobbelt slettes når det ikke er nødvendigt at gemme e-mailen længere af hensyn til korrespondancen. 
  • Uopfordrede ansøgninger modtaget via e-mail dobbelt slettes når e-mailen er besvaret. Modtager Gilpa ApS en ansøgning på papir, bliver denne makuleret, når der er sendt et svar til afsenderen. 
  • Gilpas lagerenhed modtager dagligt kopier af ordre via printer installeret på lageret. Efter pakning af ordre makuleres ordrerne.
  • For at  kunne levere din ordre dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, som pt. er GLS (pakker) og Danske Fragtmænd (paller). 

Dine personoplysninger kan slettes ved at du henvender dig skriftligt til kundeservice@gilpa.dk

 

Samtykke til Nyhedsbreve

Har du givet os dit samtykke til at må sende dig e-mails med nyheder og artikler om hunde/katte og foderprodukter, anvender vi dit fornavn og din e-mailadresse. 

Gilpas Nyhedsbreve sendes ud via it-systemet MailChimp. Dine personoplysninger kan slettes ved at du henvender dig skriftligt til kundeservice@gilkpa.dk. 

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mails med nyheder og artikler fra Gilpa ApS, via link i bunden af Nyhedsbrevet.

 

Cookies

På Gilpa.dk anvendes cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer, med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre dit besøget så nemt og optimalt som muligt.

Du accepterer det ved at klikke videre på siden og du kan til enhver tid slette cookies via computerens internetbrowser. 

 

Persondatasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på at ekspedere din ordre og leve op til Bekendtgørelse af Bogføringslov, eller om det er på baggrund af dit samtykke til at vi må sende dig e-mails med nyheder og artikler, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og beskrevet ovenfor, og vil blive slettet på din anmodning, eller når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Sikkerhedsforanstaltninger

Erik Aalund er firmaets dataansvarlige og eneste med adgang til de personoplysninger, som anvendes i Gilpa ApS - foruden de databehandlere som der er indgået aftale med (Se nedenfor).

Gilpa ApS opbevarer ikke personoplysninger offline i nogen form for medier. Det kan være nødvendig at bruge data fra ordre i statistikker mv., og i sådanne tilfælde vil persondata anonymiseres inden brug, og dobbelt slettes efterfølgende.

Gilpa ApS computere er sikret med personligt log-in og opdaterede anit-virus software, ligesom de anvendt programmer (app) er alle sikret med et personligt log-in.

 

Alle de personoplysninger som Gilpa ApS anvender, bliver arkiveret og behandlet af følgende:

  • betalingsoplysninger - ePay  
  • håndtering af dine køb - Shoporama (webshop) og EliteIT (Dynamics NAV)
  • håndtering af nyhedsbreve via e-mail - MailChimp.
  • håndtering af kundehenvendelser - Lime CRM.
  • håndtering af kundeklub - Moove Advertising (GoodGood). 
  • håndtering af anmeldelser og kundeoplevelser.

Gilpa ApS har indgået databehandleraftaler med de ovennævnte databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Datanedbrud

Da Gilpa ApS ikke arkiverer personoplysninger på nogle af firmaets egne medier og drev, er der indgået aftale med firmaets databehandlere, om at databrud skal anmeldes til både Datatilsynet og Gilpa ApS, senest indenfor 72 timer efter brud på persondatasikkerheden. 

I forbindelse med anmeldelsen skal Databehandleren vurderer hvilke risici datanedbruddet indebærer og hvilken konsekvens nedbruddet kan have for de registrerede. 

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. 

Dette kan ske ved henvendelse til:

 

Gilpa ApS

CVR-nr. 2511397

Bredmosevej 26, Karlsgårde

6800 Varde

Tlf.: 75 26 44 00

E-mail: kundeservice@gilpa.dk 

 

Dataansvarlig: Erik Aalund

Tlf.: 75 26 44 00

E-mail: erik@gilpa.dk 

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige oplysninger, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.

 

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

 

Hvis du ønsker at klage over Gilpa ApS behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk

 

Maj 2018

Erik Aalund, indehaver

Gilpa ApS

CVR 25111397