Hundefoder med glocusamin

Glucosamin er et særligt sukkerstof, som udgør en vigtig del af led brusken hos dyr og mennesker. Det er derfor vigtigt og effektivt til hunde med stor belastning af dens lede, ældre hunde med slidte eller hunde med en skade på dens led.

Læs mere

Produkter

Derfor bør du overveje glocusaminrigt hundefoder

Hundefoder med ekstra glocusamin er blevet mere og mere populært i de senere år – og det er med rigtig god grund!

Glucosamin er et naturligt forekommende stof, der findes i både menneskers og dyrs led brusk, som kan bidrage til at opbygge brusken omkring leddene, specielt hos ældre hunde med dårlig brusk, eller hunde med gigt eller hunde med ledproblemer.

Glocusamin i hundefoder tilsættes i de fleste tilfælde i form af ekstrakt af den grønlæbet musling.

Glucosaminen er med til at gøre brusken omkring leddene mere elastisk og gør, at leddene bedre kan absorbere stød. I takt med at din hund bliver ældre kommer den automatisk, ligesom det er tilfældet med mennesker, til at opleve at dens led bliver svækket og dermed også dens bevægelighed. Her kan glocusamin have en positiv effekt.

Hunde der spiser mere kødrigt hundefoder fremfor eksempelvis kornrigt hundefoder har ofte også stærkere led fordi de får en større del af deres næring fra kød og fisk, som har et højere indhold af både omega-fedtsyrer og glocusamin.

Hundefoder med Glucosamin kan ikke helbrede din hund, men kan have en positiv effekt på hundens bevægelighed.

Hvis du oplever at din hund har problemer med sine led, er det vigtigt at du får din dyrlæge til at undersøge hunden.

Fodermærker med naturligt glucosamin

Hos Gilpa har vi nøje udvalgt alle vores produkter – også når det kommer til vores glocusaminholdige produkter.
Vores fokus er altid på at finde de bedste produkter og derfor lægger vi stort vægt på sammensætningen i hvert enkelt produkt, samt på at produkterne er testet efter de højeste standarder.

Hos os finder følgende brands der er særligt kendt for at producere hundefoder med glucosamin:

Vi får løbende rigtig mange gode tilbagemeldinger på de ovennævnte produkter, fra kunder hvis hunde har problemer med sine led.

Tag et kik på alle vores hundefoderprodukter

e-mærket logo