Tyggeben til hunde

 

Hos Gilpa finder du et eksklusivt udvalg af de allerbedste tyggeben til din hund eller hvalp.
Tyggeben er ligesom godbidder og hundefoder en vigtig del af hundens daglige næring, men det er samtidig en dejlig oplevelse og en hyggelig aktivitet for hunden at have noget godt at tygge i. Vi guider dig til de bedste tyggeben til hund nedenfor.

 

Læs mere

Produkter

Find et tyggeben der passer til din hund

Hos Gilpa finder du tyggeben af høj kvalitet med de bedste ingredienser for din hund. Derudover har vi sikret os, at der er noget for enhver hunds smag og behov.

 

Ligesom det er tilfældet med godbidder, er tyggeben en sund og fornuftig måde at supplere hundens kost på. Vores udvalg af tyggeben giver din hund ekstra næring i form af bl.a. mineraler, calcium og protein – og er uden kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Vi har også kornfrie og glutenfri tyggeben, og tyggeben med et lavt kalorie- og fedtindhold. 

Der er mange gode fordele for din hund, da tyggeben:

  • Er sunde og smagfulde for hunden at tygge i.
  • Holder længe og indeholder sunde ingredienser.
  • Giver din hund ekstra modstand og beskæftiger den (så den ikke ødelægger mors sko).
  • Holder hundens tænder rene, sunde og stærke – og forebygger plak.
  • Kan indgå som belønning og motivation i din hundetræning eller i opdragelsen af din hund.

 

Husk altid at holde øje med din hund, når du giver den tyggeben. 

 

Vores udvalg passer til både den store og den lille pengepung, så forkæl din hund lidt ekstra med tyggeben fra YAK, Escapure, Antler eller andre af de gode mærker her på shoppen.  

 

YAK tyggeben - Kornfri og glutenfri

YAK tyggeben er tyggebenene, som hundene elsker. De er 100 % naturlige, samt kornfrie og glutenfrie. Produktet er fremstillet af mælk fra Yakokser og -køer i Himalaya, hvilket giver det en høj andel af calcium og protein samt et lavt kalorieindhold. YAK tyggeben er et bæredygtigt fairtrade produkt, der skaber et vigtigt levebrød for de lokale landmænd i Himalaya. Tyggebenene fås i tre størrelser, og kan serveres til hvalpe, når de er over 4 måneder. 

 

Naturlige tyggeben til hunde

Tyggeben er ofte lavet af oksehud eller andet tørret kød, der sikrer proteiner og næringsstoffer. I vores udvalg finder du udelukkende tyggeben og tyggepinde med et naturligt indhold af oksehud, oksekød, kylling, vildt, and, kalkun og lam af høj kvalitet og helt uden tilsætningsstoffer. 

 

Som noget ganske særligt har vi også hjortegevir, som stammer fra skotske højlandshjorte fra mærket Antler. Hjortegevir er et slidstærkt og sundt tyggeben med masser af calcium og mineraler, som dog kun er egnet til voksne hunde. Gevirerne er renset og spidserne fjernet, inden de afkortes til tre forskellige længder. Hjortegevir til hunde er lugtfrie, splintrer ikke og tilfredsstiller hundens trang til at tygge, mens de bidrager til hundens mund- og tandhygiejne. 

 

Tyggeben til hvalpe

Vær særligt opmærksom med hundehvalpe, hvis du overvejer at give den et tyggeben. Selvom det er vigtigt at sørge for, at din hunds tænder forbliver sunde, så skal man være særligt opmærksom, hvis man har en hundehvalp. Årsagen til dette er, at hundehvalpes tænder ikke er fuldt udviklet, hvilket betyder, at man ikke skal købe tyggeben, der er for hårde. Hvis din hundehvalp bider i for hårde tyggeben eller andre materialer, kan det bidrage til at gøre din hunds tænder dårlige og skæve. 

 

Hvornår må hvalpe få tyggeben? 

Det kan være forskelligt fra hvalp til hvalp, men husk ikke at starte ud med et meget hårdt tyggeben. Tal gerne med din dyrlæge om, hvornår det er ok at give hvalpen tyggeben.

 

Køb hundefoder og tilbehør til din hund hos Gilpa

Hos Gilpa har vi mange års erfaring med rådgivning omkring hundefoder, så hvis du er i tvivl om, hvad der er det rette for netop din hund, skal du endelig ikke tvivle med at tage kontakt til os. Mange hundeejere er dog med god grund i tvivl om, hvad der er rigtigt og forkert at give sin hund, og netop derfor har vi også lavet en kort guide med ting du ikke skal fodre din hund med, som du kan finde lige her.

 

Få friske godbidder, tyggepinde og tyggeben tilsendt hver uge

Hos Gilpa har du mulighed for at oprette et abonnement og få friske forsyninger tilsendt hver uge! Du sparer tid og penge og løber aldrig tør, da du selv kan tilpasse dine leveringer, så det passer til dig. Du kan altid ændre leveringsinterval, og vi trækker først pengene, når ordren er sendt afsted. Læs mere om, hvordan du opretter abonnement

Oksehud tyggeben produceret i Kina

Vores oksehud tyggeben bliver produceret i Kina, hos leverandører der alle lever op til EUs krav til kvalitet og fødevarer. Oksehud produkterne gennemgår løbende kvalitetstest og stikprøver.

Vores leverandør fra Sverige skriver følgende om deres tyggen, som vi forhandler her i shoppen:

"Når vores tyggeben og snacks er produceret, gennemgår de en veterinærkontrol. Et eksternt akkrediteret laboratorium tager alle de nødvendige prøver, som EU kræver. Når prøverne er godkendt, udstedes et sundhedscertifikat som kun er gældende for den pågældende forsendelse. Når produkterne når den svenske havn, har vi ikke adgang til containeren før, at de lokale fødevaremyndigheder (i vores tilfælde JBV = Jordbruksverket, hvilket svarer til det danske Fødevarestyrelsen), har gennemgået al dokumentation samt foretaget en stikprøvekontrol på varerne (E. coli, salmonella, etc.). Derudover har vi, når vi har fået tilladelse til at overtage containeren, en intern kvalitetskontrol, hvor vi tager prøver af produkterne i containeren inden, at de bliver sendt videre ud."

e-mærket logo

Gilpa ApS - Hundefoder & Kattemad  |  Bredmosevej 26, Karlsgårde, 6800 Varde, Denmark  |  CVR 25111397 - Tel: 75264400