• Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Hvalpefoder


Det er vigtigt, at din hvalp får en god start på livet. Din opdrætter har gjort en masse for, at hvalpens første otte uger er forløbet godt. Arbejdet med at give din hundehvalp en god start på livet stopper dog slet ikke her.
I det første leveår udvikles hvalpen fra at være en lille hundehvalp til en fuldvoksen hund.


For at kunne vokse sig stor og sund har hvalpen brug for det helt rigtige foder med en god sammensætning af blandt andet mineraler og vitaminer.


Hos Gilpa finder du et slagkraftigt udvalg af hvalpefoder i den bedste kvalitet fra nogle af de bedste producenter.
Nedenfor finder du alle vores bedste tips til at finde det helt rigtige hvalpefoder.

Se produkt
ProBiotic LIVE Puppy Mini (hvalp) - Kalkun & Ris
Se produkt
ProBiotic LIVE Puppy Mini (hvalp) - Kalkun & Ris
Se produkt
First Buddy kornfrit Hvalpefoder
Se produkt
First Buddy kornfrit hvalpefoder
Se produkt
15 kg Sportsman's Pride Puppy hvalpefoder
Se produkt
3 kg. ProBiotic LIVE Puppy (hvalp) - Kylling & Ris
Se produkt
12 kg. ProBiotic LIVE Puppy - Kylling & Ris
Se produkt
Fromm Gold hvalpefoder til store hunderacer

Hvor længe skal en hund have hvalpefoder?

 


Det forklarer vi mere om i artiklen: Hvordan skal jeg fodre vores nye hundehvalp?


Du skal fodre din hundehvalp med hvalpefoder, til den er godt 12 måneder gammel. Derefter kan du begynde at skifte over til almindeligt hundefoder til voksne hunde. Det kan variere en smule fra race til race, hvornår du skal stoppe med hvalpefoder, men 12 måneder er en god tommelfingerregel.


Det anbefales at man fodrer sin hundehvalp med hvalpefoder, til den er minimum 12 måneder gammel. Når hvalpen er gammel nok til voksenfoder, anbefaler vi, at du finder en variant fra det samme mærke som hvalpefoderet.


Det vil typisk gøre overgangen til det nye foder lettere for hunden. Det er samtidig en god idé at gøre overgangen fra hvalpefoder til voksenfoder glidende ved langsomt at tilvænne hunden til det nye foder.


Ligesom ved mennesker så kan en hunds fordøjelse være meget følsom, hvilket man skal tage højde for når man vælger hundefoder eller vælger at skifte mærke. Derudover er der selvfølgelig også en række ting, som man ikke skal fodre sin hund med.


Det forklarer vi mere om i artiklen: Hvad må hunde ikke spise?

 

 

Det skal du holde øje med, når du vælger hvalpefoder


Vi bliver ofte spurgt, hvad der er vigtigt at kigge efter, når der skal vælges hvalpefoder. Det er især vigtig at finde hundefoder med et højt indhold af protein og et godt indhold af fedt, da de to næringsstoffer er essentielle for hvalpens udvikling. Det er en fordel at gå efter foder, hvor størstedelen af proteinerne kommer fra kød.


Det er dog vigtigt at hundefoderet både indeholder animalske og vegetabilske kilder til næring for at sikre, at din hvalp for alle nødvendige vitaminer.


Det er samtidig afgørende at vælge hvalpefoder, der indeholder omega 3, da det, ligesom for os mennesker, er vigtigt for hundes udvikling. Omega 3 er også essentielt for at hunden får en flot pels.


Alle vores varianter af hundefoder her på Gilpa.dk har en god balance mellem fedt og proteiner og indeholder omega 3 fedtsyrer.


Udover indholdet af fedt, protein og omega 3 fedtsyrer er det vigtigt at holde øje med hvilken type hund forskelligt hvalpefoder er lavet til. Vi har først og fremmest et udvalg af hvalpefoder der passer til alle hunderacer, så du kan købe det uden nogle bekymringer.


Vi har samtidig også hvalpefoder, som er lavet til hvalpe der opnår en vægt på mere end fx 23kg som voksne hunde.


I vores fodrevejledninger kan du desuden se, hvor meget hvalpefoder hvalpen skal spise dagligt.

 

 

Køb hvalpefoder af høj kvalitet hos Gilpa.dk


På Gilpa.dk har vi et eksklusivt udvalg af noget af det bedste hvalpefoder på markedet. Det er også derfor at vores udvalg af produkter er mindre end mange andre steder, simpelthen fordi, at vi ikke ønsker at gå på kompromis.


Alle de hundefodermærker vi fører på Gilpa.dk er nogle af verdens førende mærker inden for produktion af kvalitetshundefoder. Når du vælger hvalpefoder fra Gilpa er du dermed sikret hvalpefoder i høj kvalitet.

 

 

Oversigt over hvalpefoder


Vi har flere forskellige slags hvalpefoder her hos Gilpa.dk.

Du kan se nærmere på vores udvalg herunder:

 

 

Få hjælp til at vælge det helt rigtige hvalpefoder


Det kan godt være en stor jungle at finde rundt i forskellige typer af hvalpefoder og hvilke mærker der er gode til hvilke hunderacer. Derfor tilbyder vi hos Gilpa råd og vejledning til valg af det rigtige hvalpefoder. Du er mere end velkommen til at kontakte os på kundeservice@gilpa.dk eller telefon 7526 4400, hvis du har nogle spørgsmål du ikke allerede har fået svar på.


Vi står på gerne til rådighed, hvis du har brug for et godt råd. Derudover kan du finde masser af inspiration på vores Blog - her finder du blandt andet et indlæg om hvad du ikke skal fodre din hund med. Du finder både dette indlæg og mange andre på denne side.