Killinger

Leder du efter kattefoder til dine killinger, så er du landet det helt rigtige sted.

Hos Gilpa fører vi nemlig killingefoder, der sikrer at at killingen får alle de essentielle vitaminer og mineraler, som den har brug, for at få en god og sund start på livet. Her på siden kan du se vores aktuelle udvalg af foder til killinger og læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge foder til den killing.

Læs mere

Produkter

Giv killingen en god og sund start på livet

Som alle andre dyreunger, så vokser killingen ekstremt hurtigt i løbet af de første par måneder, og selvom tempoet falder lidt herefter, er der stadig behov for at støtte op om killingens udvikling med nærende killingefoder. I løbet af de første måneder skal killingen nemlig udvikle sunde organer og stærke musler og knogler, og dette er ikke muligt uden den helt rette næring. Det er nemlig igennem modermælken og det første foder at killingen får alle de mineraler, vitaminer, proteiner og næringsstoffer som den har brug for, for at blive en stor og sund voksenkat.

Vælg et letfordøjeligt killingefoder

Ligesom menneskebabyer, så er killingers maver ikke fuldt ud udviklede. Dette betyder at en killing ikke er i stand til at fordøje kattefoder til voksne katte. Ved at vælge foder som er målrettet til killinger undgår du de fordøjelsesvanskeligheder og maveproblemer som andet foder kan forvolde. Vi anbefaler Sportsman’s Pride Professional Cat Food som det perfekte foder til killinger. Foderet har en optimal sammensætninger af mineraler, heriblandt calcium, natrium, jern, zink, selen og magnesium, og har et rigt og nærende indhold af både protein (34,5 %) og fedt (21,5%), herunder omega fedtsyrer.

Giv din killing foder med velsmag

Din killing skal naturligvis også stimuleres sanseligt, når den spiser. Dette er en måde at sikre at den får nogle gode spisevaner og ikke bliver træt af sit foder. Derfor indeholder Sportsman’s Pride Professional Cat Food både kylling og laks, som begge stimulerer både killingens lugte- og smagssans. Dette foder er desuden spækket med alle de gode vitaminer såsom A-, B-, D- og E-vitamin. Foderet har fået rigtig god feedback fra alle vores kunder og mange nævner det effekt på killingens pels – Det nærende indhold i Sportsman’s Pride Professional Cat Food giver nemlig killingen en smuk, tyk og blank pels, hvilket vidner om foderets gode indhold.

Se vores udvalg af foder til den voksne kat

Som nævnt skal man differentiere mellem foder til killinger og til voksne katte. Når dette er sagt, så kan voksne katte godt spise killingefoder – det er den anden vej rundt, at der opstår komplikationer. Sportsman’s Pride Professional Cat Food kan både benyttes til killinger og voksne katte, så hvis den store killing har været glad for foderet, kan du sagtens fortsætte med det, selvom når killingen bliver voksen. Synes I derimod at det er tid til lidt forandring, så tag et kig på vores store udvalg af foder til katte. Her kan du finde kattefoder fra Probiotic med forskellige smagsvarienter, heriblandt både and og lam. Begge disse er rige på kød og dermed også på smag. Foderet fra Probiotic indeholder desuden probiotiske bakterier som er levende mikroorganismer, som er gavnlige for katten og allerede forekommer naturligt i kattens tarmsystem. Du kan også prøve Gilpas Umami Kattemad, som er baseret på velsmagende kylling, eller vores mest solgte foder til katte - Sportsman’s Pride Professional kat.

Spar penge og tid med en abonnementsløsning

Er du træt af at have glemt at købe killingemad eller at skulle slæbe tunge foderposer med hjem? Så tilmeld dig Gilpas abonnementsordning. Med et abonnement på killinge- eller kattemad skal du ikke bekymre dig om at løbe tør for mad, da du automatisk modtager frisk killingemad leveret til din adresse. Således sparer du dig selv for tid og bekymringer. Du sparer også penge, da du naturligvis får mængderabat på foderet. Læs mere om vores populære abonnementsservice lige her.


Har du spørgsmål til vores produkter?

Er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at spørge. Vi er eksperter i killinge- og kattemad og vil hellere end gerne dele ud af vores viden. Vil du vide mere om vores abonemmentsløsning, så skal du også endelig kontakte os. Du kan kan ringe til os på tlf. 75 26 44 00 eller sende os en på mail kundeservice@gilpa.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

e-mærket logo