KW shampoo og balsam til hunde og katte

Leder du efter den bedste hundeshampoo til din hund eller hvalp? Se vores udvalg af de skånsomme produkter fra KW, som er en professionel serie udviklet specielt til hunde. Serien kan også anvendes til katte. KW shampoo og balsam er fremstillet med naturlige og skånsomme ingredienser, der holder pelsen ren og sund. 

Læs mere

Produkter

Hundeshampoo og katteshampoo til alle typer pels fra KW

Der er ingen tvivl om, at KW hundeshampoo er et sikkert valg, når du skal vælge det rette produkt til dit husdyr. KW har igennem mange år udviklet en lang række af shampooprodukter til hunde og katte, og hos Gilpa er vi glade for mærket, fordi: 

  • KW bruger ikke parabener og phtalater i deres shampoo
  • KW Shampoo har altid fokus på bæredygtighed og miljøet
  • KW er mærket med både Svanemærket og Astma-Allergi Forbundets mærke.

Husk dette, når du vælger hundeshampoo

Når du skal vælge en hundeshampoo, er der et par ting, du skal overveje: 

  • Undgå parabener, farvestoffer og parfume i din hunds shampoo. Ligesom for os mennesker, er disse tilsætningsstoffer ikke gode for vores dyr. KW Neutral Shampoo er svanemærket og kan benyttes til sart hud og pels. Den tilfører dyrets hud og pels en naturlig fugtighed og kan benyttes så ofte, der er behov.
  • Tag udgangspunkt i din kat og hunds pels – er den lang eller kort? Nem at børste eller filtret? Du kan med fordel bruge balsam efter vask med shampoo, hvis dit husdyr har tendens til sammenfiltringer i pelsen. Balsam skaber god fylde i pelsen og gør den let at rede ud efter bad.
  • Er det første gang, du vasker din hund eller kat, så læs brugsanvisningen på produktet, inden du går i gang. 

Hvalpeshampoo

KW hvalpeshampoo er en mild shampoo til hundehvalpe og kattekillinger. Produktet er udviklet særligt til de unge husdyrs sarte hud, men kan sagtens bruges til voksen hunde og katte, hvis du har gode erfaringer med den. Shampooen tilfører protein til udtørret og trist pels, modvirker statisk elektricitet og filtret pels samt genopbygger slidte hårspidser. Vil du sikre din hvalp en skinnende og ren pels, så er KW hvalpeshampoo det rette produkt for dig. 

Hundeshampoo mod skæl

Hunde og katte kan, ligesom mennesker, blive ramt af tør hud, skæl og kløe. Det kan være voldsomt generende for dyret at have tør hud, hvilket vil give sig udtryk ved, at katten eller hunden klør og bider sig i pelsen ofte. KW medicinshampoo er fremstillet særligt til hunde og katte med disse problemer. Shampooen tilfører fugt og formindsker den statiske elektricitet, som dit husdyr kan opleve. Det er især i perioder, hvor det er koldt udenfor, og vi har godt med varme på inde i huset. Det bedste resultat opnås, hvis behandlingen gentages hver ottende dag. Herefter vil pelsen blive glansfuld og sund igen. 

Har din hund ofte tendens til skæl og irriteret hud, så kan du supplere med et kosttilskud, der indeholder Omega 3. Omega 3 olien tilføjes hundens foder og bidrager til en sund hud og en blank pels. Vælg mellem vegetabilsk olie eller fiskeolie. 
 

Husk også at passe på hundens poter i de kolde vinterperioder. Smør dem dagligt med en god potevoks, der forebygger rifter og revner i trædepuderne. 

KW minkolie shampoo

KW minkolie shampoo er særdeles velegnet til hunde og katte med glansløs pels. Olieindholdet i produktet stabiliserer pelsens naturlige struktur og fedtindhold, så den igen bliver blank og skinende. Shampooen kan bruges til både korte- og langhårede hunde og katte. 

Er du i tvivl, om hvilken shampoo kan afhjælpe din hund eller kats problem, er du mere end velkommen til at kontakte Gilpa.


Hurtig levering hos Gilpa.dk

Vi leverer alt det, du skal bruge til din pelsede ven overalt i Danmark. Leveringen sker 1-2 hverdage, efter du har afgivet din ordre. Du kan også få din hunds yndlingsfoder tilsendt på abonnement med fast levering. Du slipper for at tænke på, om du er ved at løbe tør for foder, da du selv tilpasser dit abonnement efter forbrug. 

e-mærket logo