Slankefoder til hunde

Læs mere

Produkter

Hvorfor er min hund overvægtig?

Som nævnt ovenfor så har tidligere undersøgelser vist, at op imod 30% af alle danske hunde i dag er overvægtige.

På den måde følger danske hunde desværre i sine ejeres fodspor. Antallet af overvægtige hunde er nemlig stigende, og årsagen skal hovedsageligt findes i det foder, som hundene får.

I dag er der mange myter omkring, hvad man skal fodre hunde med, og i takt med at stadig flere hundeejere vælger at fodre deres hunde med mad fra deres egen tallerken i form af eksempelvis frikadeller eller andre lækkerier, så er det ikke så underligt at mange hunde får lidt for mange kilo på sidebenene.

Mange hunde får i dag også mindre motion end de burde. Dette skyldes blandt andet at mange danskere har travlt i hverdagen og derfor få man ikke altid gået langt nok med sin hund.

I takt med at flere og flere hundeejere bor i lejligheder i større byer, bliver der naturligt mindre plads for hunden at boltre sig på, og det medfører også, at din hund ikke får motion nok i det daglige.

Ideelt set bør hunde have nem adgang til den fri natur enten i form af en skov eller en stor have, hvor den kan løbe rundt og få brugt alt sin energi.

Heldigvis er det relativt enkelt at få sin hund til at smide de overflødige kilo igen. Den mest effektive løsninger er at ændre din hunds kostvaner, og her kan slankefoder være en rigtig god løsning.

Gilpas slankefoder giver en glad og slank hund

Hos Gilpa har vi selv udviklet vores helt eget slankefoder. Vi har brugt rigtigt lang tid på at udvikle dette unikke produkt, som hurtigt hjælper din hund med at smide de overflødige kilo.

Årsagen til at Gilpa Slimline er så effektivt skyldes:

  • Det har et højt indhold af fibre
  • Det har et lavt indhold af fedt – kun 5%
  • Det indeholder en række fordøjelsesenzymer, som øger forbrændingen hos din hund

Ligesom det er tilfældet med mennesker, så har en hund brug for fibre for både at føle sig mæt og for at stimulere sin forbrænding. Med en fedtprocent på kun 5% har vi skabt et af de mest fedtfattige produkter på markedet.

Mange typer hundefoder indeholder tre gange så meget fedt som vores foder.

Sidst men ikke mindst, så indeholder vores slankefoder også en række særlige fordøjelsesenzymer, der ligesom den øgede mængde fibre medvirker til at øge din hunds fedtforbrænding. Dette kan din hund selvfølgelig ikke smage, men den kommer hurtigt til at kunne mærke en effekt i form af en lavere vægt og ikke mindst en øget mængde energi.

Hvad kan du selv gøre for at modvirke overvægt hos din hund?

Selvom slankefoder kan være en rigtig god måde at få sin hund til at smide de overflødige kilo, så er der også andre ting, du kan starte med at gøre, hvis du genre vil have en slankere hund.

Du kan eksempelvis skære ned på andelen af godbidder.

Godbidder er ofte en årsag til at hunde bliver for tykke. Her bør man ikke fjerne godbidder fra hunden, men i stedet skære i antallet af godbidder.

Derudover vil vi også anbefale at man ikke fodrer sin hund med mad fra sin tallerken men i stedet nøjes med at anvende hundefoder og som før nævnt eventuelt godbidder.

e-mærket logo

Gilpa ApS - Hundefoder & Kattemad  |  Bredmosevej 26, Karlsgårde, 6800 Varde, Denmark  |  CVR 25111397 - Tel: 75264400