Hundefoder med kylling

Leder du efter et fuldkostfoder, der indeholder kylling? Se vores udvalg af hundefoder med kylling her på siden. Vores produkter indeholder alle de næringsstoffer, som din hund har brug for, for at holde sig sund og glad. Desuden vil kyllingesmagen helt sikkert behage hundens smagsløg.

Læs mere

Produkter

Fuldkostfoder med kylling

Kylling er en af de meste anvendte proteinkilder i hundefoder – og det er der en god grund til. Kylling er velsmagende, magert og fyldt med protein – godt for din hunds sundhed. I nogle hundefoder produkter er kylling det eneste kød der er tilsat, mens der i andre kan være tilsat kød fra eksempelvis and, lam, kanin og laks.

I nogle produkter som for eksempel i First Buddy, ProBiotic LIVE og Sportsman’s Pride er kyllingen hydroliseret. Det betyder, at proteinet er opdelt i meget små bestanddele – og derved er det mindre sandsynligt, at hunden reagerer allergisk på proteinet. Derfor kan selv hunde, der ikke tåler kylling, godt spise det.

Kylling er en sund bestanddel af din hunds foder

Hundemad med kylling er ikke kun sundt og næringsrigt, men det smager også fantastisk. Kylling har et højt proteinindhold og lavt fedtindhold, som giver den helt rigtige sammensætning af fuldkostfoder til din hund. Din hund vil elske den lækre kyllingesmag, og du vil elske at vide, at den får alle de næringsstoffer, den har brug for. Hundefoder med kylling indeholder desuden alle de vitaminer og mineraler, som en hund har brug for for at holde sig sund og stærk.

Hundefoder med kylling fra de bedste mærker

Hos Gilpa forhandler vi hundefoder i høj kvalitet. Produkterne er lavet med ægte kylling og er perfekt til hunde i alle aldre og størrelser. De er fri for kunstige smags-, farve- og konserveringsmidler, så du kan være sikker på, at din hund kun får det bedste.

Se mere om vores leverandører af hundefoder med kylling:

First Buddy 
Sportsman’s Pride 
ProBiotic LIVE 
Gilbertson & Page LTD - Gilpa, Arkwrights og Dr. John

Få din hunds foder tilsendt på abonnement med fast levering

Vil du undgå at løbe tør for hundemad, så har vi hos Gilpa mulighed for at oprette abonnement på hundefoderet med et fast leveringsinterval. Du bestemmer selv hvor ofte, du gerne vil have leveret foderet. På den måde skal du aldrig huske på at købe hundefoder på forhånd, inden du løber tør. Abonnementet sørger for, at der automatisk sendes en levering hjem til dig – og du får endda rabat på dit køb. Der er ingen binding på abonnementet, og det står dig frit for at opsige det, når som helst. 

e-mærket logo