Hundefoder med kalkun

Kalkun er både velsmagende, magert og en god kilde til protein for din hund. Leder du efter et nærende hundefoder med kalkun, så kan du se alle vores varianter her på siden. 

Læs mere

Produkter

Fuldkostfoder med proteiner i form af kalkun

Hunde har brug for protein i deres kost for at hjælpe dem med at vokse og holde sig sunde. Kalkun er en fantastisk proteinkilde for hunde, fordi det er fyldt med næringsstoffer som riboflavin, kalium og selen. Kalkun er også let fordøjeligt, hvilket gør det til et godt valg for hunde, der har problemer med at fordøje andre proteiner. 

Et proteinrigt måltid er ikke kun godt for hundens fordøjelsessystem - det vil også give nogle solide byggesten til hundens muskler, knogler og immunsystem. Din hund vil også elske smagen af kalkun - og du vil elske at vide, at du giver den alt det, den har brug for, for at holde sig sund og glad. 

Kvalitetsmærker med kalkun

Vores udvalg af hundefoderprodukter, der indeholder kalkun, finder du her på siden. Probiotic Live er et hundefodermærke med et højt indhold af probiotiske bakterier, som allerede forekommer naturligt i hundens tarmsystem. Vi har flere varianter af Probiotic Live, der indeholder kalkun. Vælg mellem Seniorfoder til voksne hunde i mellem- og store størrelser samt foder til voksne hunde af små racer.

Hos Gilpa har vi selvfølgelig også andre foderprodukter til hunde med indhold af proteiner i form af and og kanin, kylling, lam eller laks

Få hundefoder leveret fast hjem til dig 

Er du nogensinde løbet tør for hundemad og har været nødt til at tage en tur i sidste øjeblik til butikken? Eller har du siddet fast i trafikken og indset, at du kommer for sent til at nå hen til dyrehandlen, inden den lukker? Hvis ja, ved du, hvor frustrerende det kan være at forsøge at holde styr på din hunds foder. Hos Gilpa har vi imidlertid en løsning, der kan fjerne besværet med at købe hundemad: levering via abonnement. Med denne tjeneste vælger du selv, hvor ofte du vil have hundemad leveret, og det kommer til din dør efter planen. 

Du behøver aldrig mere at bekymre dig om at løbe tør for mad, og du får endda rabat på dit køb, når du tegner abonnement. Desuden er der ingen forpligtelser, så du kan opsige tjenesten når som helst, hvis du beslutter dig for, at du ikke længere har brug for den

e-mærket logo