Hunde

Hos Gilpa finder du foder til alle hunderacer og størrelser, til forskellige priser og kvaliteter. 

Foruden foder til hunde, finder du blandt andet også fodertilskud, godbidder og tyggeben.

En enkelt sæk hundefoder - eller flere med mængderabat

Hos Gilpa kan du købe alt fra én sæk hundefoder eller kattemad - til halve og hele palle med foder - selvfølgelig med en attraktiv mængderabat.

Du er velkommen til at kontakte os hvis vi kan hjælpe med gode råd til valg af det rigtige foder. Vi leverer alle webshop ordre direkte til din adresse uden ekstra omkostninger - normalt fra dag til dag.

Mere end 30 varianter af hundefoder og kattemad på lager

Gilpa.dk importerer og forhandler hundefoder og kattemad af en høj kvalitet - til en fornuftig pris - fra flere af markedets erfarne producenter af foder til hunde og katte.

Du kan finde foderet du er på udkik i vores oversigt over Hundefodermærker eller vores sortering efter blandt andet Billig hundefoder eller Hundefoder med Lam og Ris. Du finder alle de forskellige inddelinger i menuen til venstre i Gilpa's webshop.

First Buddy hundefoder

First Buddy er specialproduceret af Gilpa-teamet og er et glutenfri hundefoder med And og Kanin. First Buddy er resultatet af et ønske om selv at udvikle et kornfrit kvalitetsfoder til hunde og som samtidig tager udgangspunkt i mange af de henvendelser vi i Gilpa.dk igennem årerne har fået om hundefoder og fodring af hunde. First Buddy bliver produceret i et Dansk/Tysk/Belgisk samarbejde. Foruden hundefoder forhandler vi også et kosttilskud til hunde med dårlige led - First Buddy Joint Mobility. Se mere om First Buddy.

Sportsman's Pride hundefoder og kattekad

Sportsman’s Pride er et Amerikansk Super Premium foder, der produceres i Europa -  efter Sportsman's Prides originale amerikanske opskrifter, kun justeret for at sikre at fodret opfylder europæiske krav til kvalitet. Sportsman's Prides foder indeholder ikke hvede, byg, havre og hvedegluten. Foderet er rig på kylling og lam samt Omega 3 og 6 fedtsyrer. Sportsman's Prides produkter produceres og importeres i samarbejde med Sportsmans Pride i Norge og Sverige. Besøg Sportsman's Pride Danmark.

Gilbertson & Page hundefoder og kattemad

Gilpa - Gilbertsom & Page har siden 1873 sikret at Storbritanniens hunde og katte bliver fodret med den bedste kvalitet. Gilbertson & Page lever op til international kvalitetsstandarder og blev i 1884 tildelt titlen som Kongelig Hofleverandør i Storbritannien – en titel det traditionsrige firma har beholdt siden. Gilbertson & Page's forskellige populære produkter, tager blandt andet udgangspunkt i ekstrakt fra New Zealandsk Grønlæbet musling, fiskeolier, kylling, ris og et lam/ris hundefoder uden brug af hvede, velegnet til hunde med glutenallergi.

Foruden Gilpa-hundefoder står Gilbertson & Page også bag produkterne Dr. John hundefoder og Arkwrights.

Se mere om Gilpa hundefoder.

Miljøvenligpakning

Produkter

e-mærket logo

Gilpa ApS - Hundefoder & Kattemad  |  Bredmosevej 26, Karlsgårde, 6800 Varde, Denmark  |  CVR 25111397 - Tel: 75264400