Hundefoder til jagthunde

Jagthunde er en meget aktiv hunderace som typisk er i bevægelse flere dage om ugen, i flere timer om dagen. Derfor er det vigtigt at tage hensyn til jagthundens særskilte kostbehov, og give hundemad med den optimale næring. 

Læs mere

Produkter

Jagthunde har blandt andet brug for en kost rig på proteiner og kulhydrater for at opretholde deres energiniveau og udholdenhed, mens de er ude på jagt. Derudover skal de også have masser af fedt igennem kosten som sikrer, at de kan holde varmen i det koldere vejr. 

Hundemad til jagthunde skal være rig på næringsstoffer

Jagthunde har ligesom menneskelige atleter også brug for specifikke næringsstoffer til at optimere ydeevnen. Og selvom en god kost er vigtig for alle hunde, er den endnu mere afgørende for jagthunde, da de ofte forbrænder meget energi og bruger mange kræfter under diverse aktiviteter. 

Hos os finder du et stort udvalg af hundemad til jagthunde som er specielt udviklet til at opfylde deres ernæringsmæssige behov. Unikt for netop denne linje er det høje indhold af protein og fedt som hjælper med at øge energiniveau, udholdenhed, og ledsundhed.

Almindeligt hundefoder indeholder typisk 20-23% protein, mens indholdet af protein i foder til jagthunde oftest er over 30%.

Med hundefoder fra Gilpa kan du altid være helt sikker på, at din jagthund får den absolut bedste hundemad til både hvalpe og voksne hunde.

Vær opmærksom på portionerne, når du fodrer din jagthund

Mængden af mad i din hunds madskål har en stor betydning for dens trivsel. Skal hunden ud på en lang jagt, har den brug for mere mad, end hvis den blot skal ud på en kort gåtur. Dette skal du være meget opmærksom på. Jagthunde har det nemlig bedst, når de er i god form, og du skal derfor ikke overfodre dem, da du risikerer at få en overvægtig og usund hund. 

Motionerer din hund mindre nogle dage end andre, skal du derfor ikke give den samme portion, selvom du er vant til det.

Se Gilpas store udvalg af hundefoder til jagthunde

Vi har samlet den bedste foder til aktive jagthunde ét sted, så du nemt kan finde dit ønskede produkt. Vores sortiment er lavet i højeste kvalitet og den gode smag i fokus. 

I vores udvalg finder du hundefoder med større indhold af protein, men et normalt indhold af fedt – som eksempelvis Arkwrights Sporting Complete Extra. Denne type foder er til hunde der kræver ekstra energi, men ikke forbrænder så meget fedt – eller skal komme i bedre form.

En anden populær variant hos Gilpa er First Buddy Adult High Energy som indeholder mere fedt og har et højt proteinindhold på samme tid. Dette foder er velegnet til de meget aktive hunde, som skal holde til hårde fysiske aktiviteter vinteren igennem, og som ikke må tabe vægt. Varianten indeholder desuden også glocusamin som er et særligt sukkerstof der mindsker ledsmerter og risikoen for slidgigt. Se det fulde udvalg af hundefoder med glocusamin.

Fælles for hele vores udvalg på Gilpa.dk er den omhyggelige tilgang til næring, hvorfor vores hundefoder indeholder massevis af gavnlige ingredienser. Udover at vores hundemad har et meget stort indhold af grønt og proteiner fra kød, så har vi også sørget for massevis af omega-3 og 6 igennem fisk, som eksempelvis vildlaks. Omega-3 og 6 er vigtig for at styrke hud og pels, så din hund fælder mindre og har en smuk glans.

Få hundefoder på abonnement hos Gilpa

Spar tid og penge med vores smarte abonnementsordning, hvor vi hver uge leverer friske forsyninger direkte til hoveddøren. På den måde løber du aldrig tør for hundemad og slipper for at huske det, når du er ude og handle. 

For at gøre oplevelsen endnu bedre tilbyder vi smagsgaranti til vores kunder og deres hunde. Er det sådan, at din hund ikke kan lide det foder du har valgt, så sender vi pengene retur. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, er du desuden altid velkommen til at kontakte os. Vi har igennem mange rådgivet vores kunder og glæder os til at gøre det samme for dig. 

Hos Gilpa er du altid garanteret skarpe priser, høj kvalitet og lynhurtig levering. 

e-mærket logo