Har du brug for hjælp? Ring 75264400 eller skrive til kundeservice@gilpa.dk
 • Gratis fragt over 429 DKK
 • Daglig levering
 • Smagsgaranti
 • Abonnementsordning

Handelsbetingelser og vilkår Gilpa ApS

 

Generelle oplysninger 

Virksomhedens juridiske navn: Gilpa Aps
Grundlagt 22. december 1999
CVR-nr.  25111397
Adresse (kontor) Bredmosevej 26, 6800 Varde

 

Gilpa er grossist med engrossalg til dyrlæger, jagtbutikker, dagligvarebutikker, foderbutikker, opdrættere, pensioner og andre forhandler. Derudover sælger Gilpa direkte til privatkunder via webshop.

 

Er du på udkik efter en opdrætteraftale, købe stort ind eller ønsker at være forhandler af vores produkter, er du meget velkommen til at sende os en mail til kundeservice@gilpa.dk.

 

Gilpa.dk er Webshop med direkte salg til privatkunder.

 

Gilpa importerer og forhandler hundefoder og kattemad fra følgende mærker:

Derudover forhandler Gilpa diverse produkter indenfor godbidder, hundesnore, træningsartikler og fodertilskud. Se hele sortimentet i Gilpas webshop.

 

Henvendelse til Gilpa

Vi anbefaler at der sendes en e-mail til kundeservice@gilpa.dk forbindelse med en forespørgsel, da det vil lette behandling af forerpørgselsen væsentligt.

Under normale omstændigheder besvarer vi henvendelser via e-mail, indenfor én hverdag. 

 

Læs mere om vilkår og betingelser vedrørende:

 

Opdrætter, Forhandler og Storkøbskunder 

Opdræt- Storkøb- og forhandleraftaler er muligt for kunder der køber fra 12 sække foder pr. ordre. 
Opdrætteraftale for mindre partier er muligt. I så fald kontakt os via kundeservice@gilpa.dk.
 

Opdrætter, Storkøb- og forhandlerkunder skal bestille via e-mail til kundeservice@gilpa.dk eller telefon 75264400. 

Der vil efterfølgende blive sendt en ordrebekræftelse med forventet leveringsdato. Faktura sendes via e-mail umiddelbart efter ordren er afsendt eller afleveret.

 
Palleordre sendes under normale omstændigheder, samme dag ved bestilling inden kl. 09:00. 
 
Fragt vedrørernde Opdrætter, Forhandler og Storkøbskunder

Ved ordre til Opdrætter, Forhandler og Storkøbskunder, faktureres fragten efter gældende fragtpriser.

Ved ordre på mere end 20 sække, sendes ordren fragtfrit til adresse i Danmark.

 
Ved ordre til Opdrætter, Forhandler og Storkøbskunder leveres ordren med Danske Fragtmænd, og ansvaret overgår til dig, når varerne er sat på det angivne sted på din adresse. Forsendelserne sættes ude kvittering.

 

Priser til Opdrætter, Forhandler og Storkøbskunder kan rekvireres via henvendelse til Gilpa.

 

Privat kunder - Webshop

Ordre til privatkunder skal ske via Gilpas Webshop på adressen www.gilpa.dk
 
Ordrebekræftelse sendes via e-mail og modtager du ikke en ordrebekræftelse få minutter efter du har afsluttet ordren, kan det være at vores e-mail er fanget af dit SPAM filter. Send en e-mail til kundeservice@gilpa.dk hvis du ønsker ordrebekræftelsen tilsendt igen.
 

Ordrer fra Gilpas webshop sendes under normale forhold, samme dag ved bestilling inden kl 12:00.

 

Levering af ordre via webshoppen, sker til kundens oplyste leveringsadresse eller til en GLS pakkeshop efter eget valg. Ved levering til din leveringsadresse overgår ansvaret til dig, når varerne er leveret på angivne sted. Forsendelserne sættes uden kvittering.

 

Du modtager en e-mail fra Gilpa, når din ordre er ekspederet og afleveret til fragtmanden. Betaling for webshop ordre bliver trukket via den betalingsmetode, du valgte i forbindelse med ordreafgivelsen

 

Hvis du ønsker en faktura/kvittering for din ordre via webshoppen, skal du sende en e-mail til kundeservice@gilpa.dk

 

Eventuelle rabatkoder kan kun anvendes i webshoppen og skal indtastes i forbindelse med ordre i webshoppen - og rabatten kan kun indløses via ordre i webshoppen - se mere om rabatkoder.

 

Alle udsalgspriser oplyst i webshoppen er angivet i danske kroner inkl. moms. 

Priserne justeres efter generelle prisændringer og varsels via Gilpa's nyhedsbrev senest 30 dage før ændring af priserne.

 
Fragt vedrørernde webshopordre

Alle leveringer fra et Abonnement på fast levering, leveres gratis til både GLS-Pakkeshop og til privat- og erhvervsadresse.

 

Alle andre ordre på mere end kr. 429,00 leveres gratis til en GLS-Pakkeshop - og for levering til privat- og erhvervsadresse, koster leveringen kr. 17,00, uanset ordrestørrelse.

 
Gratis Fragt 
✅ Alle abonnementer
✅ Almindelige ordrer på mere end kr 429,00 til GLS Pakkeshop.
 
Fragt kr. 17,00 
✅ Alle ordre (uanset størrelse) leveret til privat- eller erhvervsadresse
✅ Almindelige ordre under kr. 479,00 til GLS Pakkeshop.
 

Fragt for varer der skal sendes retur, skal kunden selv betale. Se mere om returnering af varer til Gilpa.

 

Leveringsbetingelser

Ordre fra 5 sække foder sendes på en palle med Danske Fragtmænd og leveres til modtagers adresse, og ordre fra 1 til 4 sække foder, sendes med GLS.

Vi af sender og leverer ordre på alle hverdage.

 

Webshopordre bestilt fredag sendes kl. 12:00 - med levering til en GLS pakkeshop, kan afhentes lørdag. GLS sender besked når pakken er klar til afhentning. 

 

Levering af varer fra Gilpa.dk sker til det i ordren anviste sted, med mindre fragtmanden vurderer at dette ikke kan lade sig gøre. Hvis det forventes at der ikke er nogen tilstede til at modtage bestilte varer, skal det fremgå af ordren hvor varerne må stilles.

 

Ansvaret for varerne overgår til modtager, når ordren er sat på det angivne sted. Varerne sættes uden kvittering.

 

Gilpa leverer overalt i Danmark. Leveringstid for alle ordre er 1-2 hverdage under normale omstændigheder. Ved levering til andre lande - kontakt kundeservice@gilpa.dk for priser og muligheder. 

 

Betaling

Alle ordre i webshoppen betales kontant med kreditkort (Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, Maestro, Mastercard og JCB), MobilePay, Paypal og Apple Pay, og beløbet hæves når ordener færdigekspederet på Gilpa’s Lager.

 

Der er ingen gebyr for betaling med kreditkort hos Gilpa.


I forbindelse med ordre i webshoppen Gilpa.dk kan du også betale med ViaBill. Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Dette er et mellemværende mellen ViaBill og kunden. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.  ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.  Læs mere her: www.viabill.com/kredit.

 

Ordre til Opdrætter, Forhandler og Storkøbskunder betales via faktura. Betalingsbetingelse 8 dage, med mindre andet er aftalt med Gilpa ApS. Nye kunder under Storkøbs- og opdrætterordning skal betale første ordre forud for levering.


Ved manglende eller for sent betaling beregnes renter og rykker gebyrer i henhold til renteloven.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler webshoppen hos Gilpa.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.
 
Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.
 
Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering (abonnement på fast levering) af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager en vare. Se mere under Abonnementsvilkår.
 
Fristen indebærer, at du senest 14 dage fra modtagelsen af dine varer, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb og returnerer varen. 

 

Du kan sende en mail til kundeservice@gilpa.dk eller benytte fortrydelsesformularen. Se mere om returnering.
 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden at give besked til Gilpa.
 
Hvis en varer ikke afhentes i GLS pakkeshop og varen derfor returneres, bliver fragtomkostningerne for returforsendelse fratrukket varens pris.
 
 
Du skal altid give besked til kundeservice@gilpa.dk hvis en pakke sendes retur eller ikke afhentes i pakkeshoppen.
 
 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. 
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder hele eller en del af dit køb. 
 

Returnering

Du skal meddele Gilpa, at du ønsker at returnerer et eller flere produkter. Skriv til kundeservice@gilpa.dk med besked om at du ønsker at returnerer en eller flere varer..

 

Udfyld denne Returformular - og oplys årsagen til at vareren skal retur og hvilket ordrenummer, varen oprindelig blev bestilt fra. 

 

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

 

Du vælger selv hvordan varen sendes retur, men du kan bestille en returlabel til kr. 50,00 via vores Returportal.

 

Du er også velkommen til at aflevere varerne på vores adresse. I så fald skal det aftale med os på forhånd. 

 
Vi ekspederer ikke returvarer, med mindre vi har fået besked fra kunden om, at varerne er på vej retur. Dette gælder også for varer der ikke afhentes i GLS-Pakkeshop, og som dermed sendes retur.
 
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden at give besked til Gilpa.
 
Hvis en varer ikke afhentes i GLS pakkeshop og varen derfor returneres, bliver fragtomkostningerne for returforsendelse fratrukket varens pris. 

 

Derfor - hvis en varer sendes retur skal du meddele dette til kundeservice@gilpa.dk med årsag til at varerne sendes retur.

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis en returnerede varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Dette gælder også for varer med Smagsgaranti.
 
Hvis det er foder der returneres - og posen har været åben, refunderer vi foderets pris, fratrukket det som der mangler i posen. 
 
Du skal sende varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, vil det medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb indenfor 14 dage efter levering, kan du få dine penge tilbage.
 
Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Se ovenfor. 
 
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen - under forudsætning at vi har modtaget varen retur.
 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Der kan gå 1-3 dage fra beløbet bliver tilbageført, til det er synligt på din konto. 
 

Hvis du har brug for at returnerer et eller flere produkter til Gilpa, skal varerne leveres direkte til adressen:

Gilpa ApS
Bredmosevej 26
6800 Varde  

 Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Bemærk! Gilpa modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Reklamationsperioden er dog begrænset af varen holdbarhed.

 

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i orginal og forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan refunderer dine fragtomkostninger.  

 

Inden en vare sendes retur, skal Gilpa kontaktes via kundeservice@gilpa.dk

 
Varen skal sendes til:
 
Gilpa ApS
Bredmosevej 26
6800 Varde  
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
 
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  
 
 
Se mere om returnering af varer til Gilpa, hvor du kan købe en returlabel til GLS.

 

Abonnement på fast levering af foder

En abonnementsaftale med Gilpa sikrer dig en fast leverance af hundefoder, kattemad, snacks og godbidder. Leveringen sker med faste intervaller eksempelvis hver 4. uge. Abonnementsaftale gælder kun for produkter bestilt via webshoppen hos Gilpa.
 
Abonnementsprisen fremgår af produktsiden i webshoppen og alle abonnementsbetalinger hos Gilpa ApS foregår med betalingskort (Dankort, Visakort og Mastercard).
 
Abonnementsaftalen udfærdiges mellem kunden og Gilpa ApS, Bredmosevej 26, 6800 Varde, Telefon 75264400, CVR 25111397. Betalinger gennemføres af ePay A/S med NETS og Clearhouse som kortindløsere.

 

Bindingsperiode

Der er ingen bindingsperiode ved et abonnement. 

Abonnementet kan stoppes med øjeblikkelig virkning. 

Ændring til et abonnement skal ske senest 1 dag før afsendelse. Kunden kan selv ændre i dato og interval og ellers kan ændringer også sendes til kundeservice@gilpa.dk.

 

Opsigelse

Abonnementet kan opsiges med øjeblikkelig virkning - senest 1 dag før afsendelse af en levering.
 
Kunden kan selv stoppe sit abonnement. Alternativt sender du din opsigelse af abonnementet til kundeservice@gilpa.dk.

 

Særlige vilkår

Kunden betaler for en levering hver gang der sendes en ordre af sted via abonnement.

 

Kunden er selv ansvarlig for at sikre at det kreditkort der er knyttet til abonnementsaftalen, er gyldigt og betaling godkendt.

Bliver betaling afvist, bliver foderet tilbageholdt indtil der er dækning for betalingen. Ved gentagne gange hvor betalingen bliver afvist, kan Gilpa vælge at stoppe abonnementet. Sker dette får du besked via e-mail.

 
Kunden kan selv ændre kommende leveringsdag eller interval mellem hver faste levering, se selvbetjening. Du kan også sende en e-mail til kundeservice@gilpa.dk med ændringer til dit abonnement.

 

Hvis kunden ønsker at udsætte levering, skal dette ske senest 1 hverdage før den næste planlagte levering skal afsendes.

 

5 dage før en levering skal afsendes, modtager kunden en SMS eller e-mail. Ønsker du flere varer medsendt sammen med abonnementet, skal du sende en e-mail med bestilling til kundeservice@gilpa.dk. 

 

Generelle forhold i Gilpas Handelsbetingelser er også gældende for Abonnementer.

 

Hvis du fortryder dit abonnement

Hvis du fortryder dit abonnement, kan du opsige det med det samme - senest 1 dag før afsendelse af en levering. Du kan selv stoppe det via din profil i webshoppen. Alternativt sender du din opsigelse af abonnementet til kundeservice@gilpa.dk.

 

Tilbagebetaling af abonnementsbetaling 

Du betaler først for fast levering af foder, når foderet er afleveret til fragtmanden til levering. Derefter er generelle forhold i Gilpas Handelsbetingelser gældende.

 

Reklamation i forbindelse med Abonnement

Generelle forhold i Gilpas Handelsbetingelser er også gældende for Abonnementer.

 

Betaling af et abonnement

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort som betaling for dit abonnement. Du kan endvidere gøre indsigelse vedrørende uautoriserede debiteringer gældende over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med din kortudbyder. 

Generelle forhold i Gilpas Handelsbetingelser er også gældende for Abonnementer.

 

Personligt Login

Det er muligt at handle i webshoppen på Gilpa.dk uden at bruge Login.

 

Hvis du ønsker det, kan data som navn, adresse, telefonnummer og din e-mailadresse genanvendes ved senere ordre. Er det tilfældet skal du oprette en konto med personligt login.

 

Til bestilling af abonnement på fast levering af foder, kræves det at du opretter en kundekonto med personligt login til webshoppen.

 

Privatlivspolitik  

- læs hele Gilpas Privatlivspolitik via dette link

 

I forbindelse med dit køb hos Gilpa ApS skal du indtastet en række personoplysninger, som vi anvender til at ekspedere din ordre. Det er:

 • dit Navn
 • din Adresse
 • din e-mailadresse
 • dit Telefonnummer
 • dine betalingsoplysninger (hvis du handler i webshop på www.gilpa.dk)
 • din kundekategori (privat eller opdrætter/forhandler af foder)

 

Ved ordre i webshoppen på www.gilpa.dk, skal du accepterer at vi må behandle dine personoplysninger i forbindelse med ekspedition af dit ordre, og at vi må kontakte dig via e-mail i relation til den aktuelle ordre.

 

Dine Personoplysninger gemmmer vi i webshoppen på www.gilpa.dk (hosted af Shoporama) og vores økonomisystem Dynamics NAV (Hosted af EliteIT, Esbjerg). 

 • Vi skal lovmæssigt gemme regnskabsmaterialet i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som ordren er blevet ekspederet og faktureret (Bekendtgørelse af bogføringslov, kapitel 5, §10). 
 • Du kan oprette en konto i webshoppen på www.gilpa.dk så du lettere kan handle hos os på senere tidspunkter. I dette tilfælde skal kan du anmode om at få slettet dine personoplysninger.
 • Vi bruger ligeledes dine personoplysninger i interne statistikker i forhold til indkøb og salg. Alle data anvendes anonymiseret.
 • Er du medlem af Gilpas Kundeklub, bliver dine personoplysninger anvendt i Kundeklubben (hostet af Moove Advertising). Dine oplysninger bliver slettet når du melder dig ud af kundeklubben.
 • Dit navn og din e-mailadresse bliver delt med TrustPilot således at de kan indsamle anmeldelser og kundeoplevelser.
 • I forbindelse med håndtering af kundehenvendelser, kan dine personoplysninger blive anvendt i vores CRM-system (hosted af Lime Technologies Denmark).
 • Alle e-mails med personoplysninger, fra kunder, dobbelt slettes når det ikke er nødvendigt at gemme e-mailen længere af hensyn til korrespondancen. 
 • Uopfordrede ansøgninger modtaget via e-mail dobbelt slettes når e-mailen er besvaret. Modtager Gilpa ApS en ansøgning på papir, bliver denne makuleret, når der er sendt et svar til afsenderen. 
 • Gilpas lagerenhed modtager dagligt kopier af ordre via printer installeret på lageret. Efter pakning af ordre makuleres ordrerne.
 • For at  kunne levere din ordre dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, som pt. er GLS (pakker) og Danske Fragtmænd (paller). 

Dine personoplysninger kan slettes ved at du henvender dig skriftligt til kundeservice@gilpa.dk

 

Samtykke Nyhedsbreve

Har du givet os dit samtykke til at må sende dig e-mails med nyheder og artikler om hunde/katte og foderprodukter, anvender vi dit fornavn og din e-mailadresse. 

Gilpas Nyhedsbreve sendes ud via it-systemet MailChimp. Dine personoplysninger kan slettes ved at du henvender dig skriftligt til kundeservice@gilkpa.dk. 

Du kan til enhver tid afmelde dig e-mails med nyheder og artikler fra Gilpa ApS, via link i bunden af Nyhedsbrevet.

 

Cookies

På Gilpa.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre dit besøget så nemt og optimalt som muligt.
Du kan til enhver tid slette cookies via computerens internetbrowser. 

 

Klageadgang 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte indehaver af Gilpa, Erik Aalund, erik@gilpa.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 15. juni 2021
Lena & Erik Aalund
Gilpa ApS

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:
Gilpa APS
Bredmosevej 26
6800 Varde

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     

 

Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________     

 

Dato: _________________