Deltag i Gilpa's Julekalender - masser af fine præmier hver dag.
  • Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Dummy til hundetræning


Leder du efter en god dummy til at træne din hund med?

 

Så er du kommet til det rette sted Hos Gilpa finder du et stort udvalg af robuste og slidstærke kanvas dummyer, egnet til alle former for træning af din hund. Alle vores dummyer er foret med en vandtæt membran der gør at dummyen er velegnet til vandapportering i våde omgivelser, og fyldet giver hunden et korrekt greb.

 

En dummy er et uundværligt træningsudstyr til jagthunde.

Se produkt
Grøn/hvis Firedog dummy 500 gram
Se produkt
Blå/Hvid Firedog dummy, 500 gram
Se produkt
Sort/hvid Firedog Dummy, 500 gram
Se produkt
Rød/Sort Firedog Dummy, 500 gram
Se produkt
Grøn Firedog dummy, 250 gram
Se produkt
250 gram Firedog Dummy. Orange
Se produkt
Firedog dummy - grøn 500 gram
Se produkt
Orange 500 grams dummy fra Firedog
Se produkt
Hvid standard dummy fra Firedog, 500 gram
Se produkt
Blå Firedog Dummy, 500 gram
Se produkt
Rød 500 gram Firedog Dummy
Se produkt
Gul Firedog Dummy 500 gram
Se produkt
Lysegrøn Firedog Dummy 500 gram
Se produkt
Tennisbold adapter til dummyskyder
Se produkt
500 gram hvid dummy

Slidstærk kvalitet


Vores dummier sælger vi i samarbejde med FIREDOG Danmark. Dummier fra Firedog er lavet i den bedste kvalitet, der sikrer, at du får en dummy der kan bruges mange gange uden problemer.


Dummies fra Firedog er lavet i kanvas materiale som giver den slidstærke kvalitet og beskytter dummyen imod skader.


FIREDOGs produkter herunder deres dummier er udviklet i samarbejde med de bedste hundetrænere i Europa, og er designet så at de opfylder de krav til hundetræning, som hundeejere og professionelle hundetrænere efterspørger. Når du vælger en dummy fra Firedog er du dermed sikret et stykke hundeudstyr til træning i højeste kvalitet.

 

 

Dummier designet til hundetræning


Dummierne fra Firedog er lavet med fokus på at give de bedst forudsætninger for god hundetræning. Derfor er dummierne lavet, så de er ergonomiske at kaste enten ved at udnytte det ergonomiske greb på dummyen eller ved at kaste med håndtaget, der er på de forskellige dummier.


På Gilpa.dk har vi et udvalg af dummier i forskellige farver. Det er en fordel at bruge forskellige dummier for at gøre træningen interessant og spændende for hunden.


Nogle af vores dummier er lavet med to farver, da det gør det nemmere for hunden at markere nedfaldet. Dummier med to farver er lavet med en mørk og lys farve, som derfor vil stå i kontrast til hinanden, og gøre det langt nemmere for hunden at få en idé om hvor dummien lander. En dummy i sort/hvid er fx et godt valg, da det er nemmere for hunden at se hvor den lander, sammenlignet med ensfarvede dummier.

 

 

Dummy på 250 eller 500 gram


Vi fører først og fremmest dummier i to forskellige vægtklasser: 250 gram eller 500 gram. Standardstørrelsen for en dummy er 500 gram, da det er en god vægt for de fleste hunderacer. Det er dog altid en fordel at have dummier med forskellig vægt, for at gøre træningen så interessant som muligt for hunden.


En dummy på 250 gram er god til forskellige situationer inden for dummy træning. Først og fremmest er en dummy med lavere vægt god til træning med hvalpe.


For at opnå de bedste resultater med dummy hundetræning er det vigtigt at starte træningen tidligt og her en dummy på 250 gram det bedste valg. Du finder også et godt udvalg af hvalpefoder her på Gilpa.dk der giver din hund den bedste start på livet.

 

 

Hundetræning med dummy


En dummy er noget af det absolut bedste du kan købe til din hund i forbindelse med hundetræning. En dummy kan bruges til mange forskellige former for hundetræning og aktivering af hunden.


Dummy hundetræning er meget udbredt i Danmark og bruges af mange professionelle til træning af hunde. Dummy hundesport kendes samtidig af mange hundeejere, herunder især hundeejere der gerne vil lære deres hund det basale inden for jagt.


Dummier er perfekte til jagttræning, da dummyen kan fungere som erstatning for et dyr. For at gøre træningen så virkelig som muligt kan dummyen dryppes med vildt-duft, så hunden lærer at gå efter lugtene fra de dyr, der er blevet skudt.


Sammen med en god retrieverline er en dummy alt du behøver for at begynde jagttræning af din hund.
Men en dummy kan også bruges til anden træning end jagttræning. En dummy er også god til andre former for hundetræning herunder markprøver.