Hundeskåle

Hundens madskål er noget af det vigtigste udstyr i hjemmet – også hvis du spørger hunden selv. Men foderskålen skal passe til hunden, så har du fx en hund med lange ører, er det klogt med en skål, som ørerne ikke kan falde ned i. Har du en forslugen hund, kan det være en idé med en foderlabyrint, som kræver lidt mere arbejde for hunden. 

Hos Gilpa tilbyder vi et varieret udvalg af foderskåle i forskellige størrelser og varianter. Vi har hundeskåle til store hunde, til hundehvalpen og til katten. 

Se vores forskellige produkter nedenfor. 

Læs mere

Produkter

Foderskåle til hunde og katte

Er du på udkik efter en foderskål til din hund eller kat, har vi et varieret udvalg af skåle i forskellige størrelser og varianter. Det vigtigste ved en hundeskål er, at den passer til hundens størrelse – og så er det en fordel, hvis den er nem at gøre ren. Hunde og katte skal også have adgang til frisk vand i en separat skål, så tag også et kig på den smarte vandskål, der minimerer spild. 

Hundeskåle til store hunde

Har du en stor hund, så er det vigtigt med en madskål, der passer til din hunds størrelse og anatomi. En foderskål med en stabil bund er ideel til store hunde, der nemt får skubbet skålen rundt på underlaget, når de spiser. Det kan fx være BUSTER foderskål i rustfrit stål med siliconebund, der gør at skålen står fast på underlaget. 

Hundeskåle til hunde med lange ører

En hund med lange ører kan have svært ved at spise og drikke af en foderskål uden at dyppe ørerne. Det er meget generende for både hund og ejer, men der er heldigvis en løsning. BUSTER IncrediBowl er perfekt til huden med lange ører, da de høje kanter og den specielle facon sørger for at holde lange hundeører uden for skålen. IncrediBowl er lavet af silicone og fås i lille eller stor størrelse.  

DogMaze eller Slow Feeder - til hunde, der sluger sin mad

Har din hund for vane at sluge sit hundefoder for hurtigt? Så kan BUSTER Slow Feeder eller den velkendte BUSTER DogMaze foderlabyrint være noget for dig og din hund. Din hund er ikke ene om at sluge maden for hurtigt. Det er velkendt problem, at hunde spiser så hurtigt, at de får mavekneb eller ligefrem kaster maden op igen. En løsning er at lade hund arbejde lidt mere for maden. 

BUSTER Slow Feeder hundeskål har en forhøjning i midten, der sørger for at hunden ikke kan tage for store mundfulde på én gang. Hundeskålene fås i to størrelser – medium eller stor. Skålen er fremstillet i rustfrit stål og har siliconebund, der sikrer, at skålen ikke skrider på gulvet.  

BUSTER DogMaze fungerer ved, at hunden skal skubbe foderet rundt i skålens labyrint for at få tørfoderet ud. DogMaze stimulerer og aktiverer hundens sanser, så den udfordres, når den skal spise. Med en DogMaze hundeskål vil hunden være længere tid om sit måltid, og resultatet bliver en sundere og mere veloplagt hund. Find skålen i to størrelser: til hunde under 10 kg og hunde over 10 kg.

Se også vores udvalg af lufttætte foderspande, hvor du kan opbevare hundens eller kattens tørfoder. Eller tjek udvalget af hundelegetøj, der giver timevis af sjov underholdning og træning for din hund.  

Har du spørgsmål? Så kontakt os

Er du i tvivl om hvilke produkter, der egner sig til din hund eller kat, så tøv ikke med at kontakte os. Hos Gilpa har vi mange års erfaring med både hunde og katte. Vi ved, hvad du skal være opmærksom på og kan hjælpe dig med at finde det rette foder og udstyr til din firbenede ven. Send os en på mail kundeservice@gilpa.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

e-mærket logo

Gilpa ApS - Hundefoder & Kattemad  |  Bredmosevej 26, Karlsgårde, 6800 Varde, Denmark  |  CVR 25111397 - Tel: 75264400