• Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Fodermærker / Brands du kan købe hos Gilpa

 

>> Hundefoder på abonnement - SE HER <<

 

Hos Gilpa finder du hundefoder og kattemad ad forskellige fodermærker fra leverandører af kvalitetsfoder til hunde og katte - til forskellige prisklasser. 

 

Foruden at du kan finde vores hundefoder produkter ud fra hvilket mærke det er, har vi inddelt foderet i række kategorier som for eksempel HvalpefoderHundefoder uden korn eller billigt hundefoder

Derudover finder du også en række andre produkter til hunde og katte, som for eksempel Hundesnore, Foderskåle, TræningsudstyrHundetegn og Omega 3.

 

<<< Se hele udvalget i menuen til venstre.

 

Alle fodermærker leveres i 14 kg eller 15 kg. sække med GRATIS fragt!

 

Foruden vores eget hundefodermærke, First Buddy, som vi får produceret i et Dansk/Tysk/Belgiskt samarbejde, er der tale om amerikanske og engelske fodermærker, som tilsammen dækker ethvert behov – uanset hundenes race, livsstil, alder, med eller uden korn, pris eller hvad der ellers måtte være af kriterier.

 

 

Fodermærker af egen import

 

Gilpa.dk importerer selv alle fodermærkerne til Danmark i et tæt samarbejde med de amerikanske og engelske firmaer og fabrikkerne i Europa. 

 

Produkterne lever selvfølgelig op til europæiske og danske krav til hundefoder og kattemad, hvilket blandt andet betyder, at de ikke indeholder genmodificerede organismer (GMO) og ikke indeholder biprodukter eller kunstige konserveringsmidler.

 

Vi sælger hundefoder til både private og engros (f.eks. opdrætteraftaler) – og tager vores forretning og det at kunne tilbyde vores kunder det bedste til netop deres hund meget seriøst.

Af samme grund har vi – for at gøre vores sortiment komplet – udviklet vores eget allergivenlige, kornfrie kvalitetshundefoder, First Buddy, baseret på and og kanin. 

 

Vi ved, at dyr er forskellige og har forskellige behov. Derfor rådgiver vi meget gerne om det rigtige foder til netop din hund, og du er altid velkomne til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, om din hund får det rigtige foder.

 

Vi kan kontaktes på telefon 7526 4400 eller e-mail kundeservice@gilpa.dk

Se produkt
Fromm Classic voksen hundefoder
Se produkt
Gilpa Slimline slankefoder