Hundekiks

Leder du efter lækre kiks til din hund? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Gilpa ved hvor vigtigt det er at hunde får noget ordentligt at spise, uanset om der er tale om hundefoder, godbidder eller hundekiks.

Vi går højt op i at hunde skal have det så godt som muligt, hvilket også afspejler sig i vores lækre snacks og hundekiks, som du kan finde her på siden.

- læs mere om sunde og lækre hundekiks nedenfor -

Læs mere

Produkter

Sunde og lækre hundekiks til din hund

Vores udvalg af hundekiks er både bredt og ikke mindst varieret, så der er noget for enhver smag.
Vores hundekiks indeholder ganske få kalorier og kan derfor også bruges til hvalpe og hunde der skal tabe sig.

Udover at ligge godt i maven, giver kiksene også noget godt for hunden at tygge i, og dermed bruge sine tænder. Så du kan rolig give din hund en ekstra hundekiks eller to.

Selvom hunkiks er slik for hundene, er det vigtigt at der ikke bliver gået på kompromis med hvilke hundekiks, du giver til din hund. Derfor vælger vi hos Gilpa kun hundekiks af den højeste kvalitet, så din hund får gode hundekiks, der er sunde og samtidig velsmagende samt lavet på gode råvarer.

Hundekiks til belønning og træning

Et par gode hundekiks er enhver hundeejeres bedste ven til forskellige slags hundetræning. En hundekiks hjælper med at motivere hunden til at gennemføre træningen, og er derfor et uundværligt hjælpemiddel til at opdrage din hund.

Hundekiks er den perfekte belønning både efter træning og i andre situationer, hvor du synes din hund har fortjent noget ekstra lækkert.

Da alle hundekiks op Gilpa er sunde og giver noget for hunden at tygge i, kan du roligt give din hund en ekstra hundekiks eller to.

Du kan både bruge vores hundekiks, til hvalpe, voksne hunde og ældre hunde.

Du kan desuden se hele vores udvalg af snacks og godbidder til hunde her, hvor du finder andre lækre snack til din hund.

Spar penge med en abonnementsordning

På Gilpa.dk kan du både købe vores hundekiks som håndkøb eller skrive dig op til vores abonnementsordning og få leveret hundekiks, når det passer dig og dit behov.

Når du vælger en abonnementsordning, er du sikker på ikke at løbe tør for hundekiks, så du altid har en god belønning til din hund. Når du tilmelder dig vores abonnementsordning sparer du derfor både tid og ikke mindst penge.

Du sparer tid, fordi du automatisk får leveret dine hundekiks til døren, og du behøver derfor ikke at tage ud til en hundebutik eller bestille online igen for at få fat i sunde hundekiks i god kvalitet.

Du sparer samtidig penge, da du får rabat på hundekiksene via vores særlige rabatordning.

e-mærket logo

Gilpa ApS - Hundefoder & Kattemad  |  Bredmosevej 26, Karlsgårde, 6800 Varde, Denmark  |  CVR 25111397 - Tel: 75264400