• Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Hundekiks


Leder du efter lækre godbidder til din hund? Så er du kommet til det helt rette sted.


Hos Gilpa ved hvor vigtigt det er at hunde får noget ordentligt at spise, uanset om der er tale om hundefoder eller små godbidder såsom hundekiks.


Vi går højt op i at hunde skal have det så godt som muligt, hvilket også afspejler sig i vores lækre snacks og hundekiks, som du kan finde her på siden.

Se produkt
Sprøde hundekiks
Se produkt
Snackies godbidder
Se produkt
Sizzles godbidder
Se produkt
Pufficies kiks
Se produkt
Cheesies - Sprøde ostestykker til hunde

Sunde og lækre hundekiks til din hund


Vores udvalg af hundekiks er både bredt og ikke mindst varieret, så der er noget for enhver smag.
Vores hundekiks indeholder ganske få kalorier og kan derfor også bruges til hvalpe.


Vi lægger stor vælg på at vores hundekiks både skal være velsmagende samt være med til at bidrage til din hunds sundhed.


Udover at ligge godt i maven hjælper vores hundekiks blandt andet på din hunds tænder og tandkød, samt ikke mindst på fordøjelsen. Så husk at give din hund en ekstra hundekiks eller to.


Selvom hunkiks er slik for hundene, er det vigtigt at der ikke bliver gået på kompromis med hvilke hundekiks, du giver til din hund. Derfor vælger vi hos Gilpa kun hundekiks af den højeste kvalitet, så din hund får gode hundekiks, der er sunde og samtidig velsmagende samt lavet på gode råvarer.

 

Hundekiks styrker hundens tænder

Ud over at være en lækker sund snack er de hundekiks vi fører på Gilpa.dk også med til at styrke hundens tænder. Det er vigtigt at passe godt på din hunds tænder, da de skal holde hele hundens liv. Derfor har vi hos Gilpa valgt et udvalg af hundekiks, som er med til at styrke tænder og tandkød hos din hund.


Som eksempel er vores ostestykker en proteinrig godbid, der styrker tænder og tandkød hos din hund. Ostestykkerne er blandt andet gode for tænderne, fordi de neutraliserer mundens flora og virker antibakteriel, som modvirker plak.


Andre hundekiks er gode for hundens tænder grundet hårdheden, som ligeledes er med til at styrke både tænder og tandkød.

 

Hundekiks til belønning og træning

Et par gode hundekiks er enhver hundeejeres bedste ven til forskellige slags hundetræning. En hundekiks hjælper med at motivere hunden til at gennemføre træningen, og er derfor et uundværligt hjælpemiddel til at opdrage din hund.


Hundekiks er den perfekte belønning både efter træning og i andre situationer, hvor du synes din hund har fortjent noget ekstra lækkert.


Da alle hundekiks op Gilpa.dk er sunde og hjælper på hundens tænder, kan du roligt give din hund en ekstra hundekiks eller to.


Du kan både bruge vores hundekiks, til hvalpe voksne hunde, og ældre hunde, da det lave indhold af kalorier giver hunden et godt tilskud.


Du kan desuden se hele vores udvalg af snacks og godbidder til hunde her, hvor du finde andre gode og ikke mindst sunde snacks til din hund.

 

Spar penge med en abonnementsordning

På Gilpa.dk kan du både købe vores hundekiks som håndkøb eller skrive dig op til vores abonnementsordning og få leveret hundekiks, når det passer dig og dit behov.


Når du vælger en abonnementsordning, er du sikker på ikke at løbe tør for hundekiks, så du altid har en god belønning til din hund. Når du tilmelder dig vores abonnementsordning sparer du derfor både tid og ikke mindst penge.


Du sparer tid, fordi du automatisk får leveret dine hundekiks til døren, og du behøver derfor ikke at tage ud til en hundebutik eller bestille online igen for at få fat i sunde hundekiks i god kvalitet.


Du sparer samtidig penge, da du får rabat på hundekiksene via vores særlige rabatordning.