• Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Fodrevejledning til hunde og katte

 

Fodermængden kan sagtens varierer fra race til race, og fra hund til hund. Derudover betyder det også meget hvor aktiv din hund er. Den bedste måde du kan sikre den rette mængde foder, er dels at tage udgangspunkt i vejledningerne, men det er også vigtigt at du kigger på din hund. Kan du se din hunds riben, er den for tynd! Du skal dog stadig kunne mærke hundens riben - kan du ikke det, er det tid til slankekur!

Alt vores foder kan serveres tørt eller opblødt i vand - alt efter hvad at din hund foretrækker. Tørfoder kræver en del væske for at blive fordøjet i hundens mave, så husk at der er adgang til frisk vand.

Ved fodring for første gang med et nyt foder foreslås det, at du introducere maden gradvist over en uges tid, så hundens mave kan vænne sig til det nye foder.

 

Hvis du har problemer med at din hund bliver for tyk - så kan du med fordel læse Er din bedste ven for tyk? - Sådan fodre du din hund rigtigt.

 

Hvor meget hundefoder skal min hund spise?

Du finder her en detaljeret fodrevejledning for hvor meget du skal give din hund af spise i forhold til vores forskellige hundefoder mærker.
Fromm Family
Sportsman's Pride
Gilpa (Gilbertson & Page)

Kontakt os endelig hvis du er i tvivl om hvor meget din hund eller kat skal spise dagligt.

Vi træffes på info@gilpa.dk eller telefon 7526 4400.