Hvilket foder skal jeg vælge?

Få svaret ved at svare på 3 enkele spørgsmål omkring din bedste ven, din hund.

Produkter der passer godt til din hund

Vi fandt desværre ingen produkter der matcher din søgning. Kontakt os på telefon 7526 4400 eller kontakt kundeservice, så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at finde det foder, der passer bedst til din hund.

Hvilket foder skal jeg vælge til min hund eller kat?

Et spørgsmål vi her hos Gilpas, får dagligt.

Vi har gjort det lettere for dig at vælge det rigtige foder til din hund eller kat.

Du skal besvare et par spørgsmål her på siden, og så vi finder det foder frem, som du vælge i mellem - og som passer til din din hund eller kat.

Gilpa har gjort det lettere for dig at finde det rigtige hundefoder eller kattemad

Der er rigtig mange forskellige hundefoder mærker og typer af hundefoder at vælge imellem. Det samme gør sig gældende når det komme til kattemad.

Hos Gilpa er vi specialister i tørfoder til hunde og katte og vi henter selv foderet til Danmark, fra nogle af europas bedste producenter af hundefoder og kattemad i Tyskland, Belgien og England. Vi forhandler mærkerne First Buddy, Sportsman’s Pride, Arkwrights, Dr. John, Gilpa og ProBiotic LIVE. 

Du kan her se udvalget af det hundefoder og udvalget af kattemad du kan købe hos Gilpa, og vi er klar til at rådgive dig hvis du er i tvivl om hvilken hundemad eller karrefoder du skal give til din hund eller kat. Du kan skrive til kundeservice eller få fat i os på telefon 75264400.

e-mærket logo