• Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Kornfrit foder til hunde

Oprindelig blev tørfoder til hunde fremstillet af kød og korn. Indenfor de senere år er mange af fodermærkerne begyndt at producere kornfrit foder til hunde som et alternativt det kornprodukterne. Hvordan kornfrit foder til hunde skal tolkes er producenterne ikke helt enige om. Det er hundeejerne for den sags skyld heller ikke. Korn vil i flere tilfælde kornprodukter som hvede, havre og byg, mens de fleste også inkluderer maj på listen over kornprodukter. Igen er der producenter og hundejeere der mener at ris også er en kornart mens flere varianter af kornfrit hundefoder indeholder ris som kilde til kulhydrater, vitaminer og mineraler. Korn og evt. ris bliver i flere tilfælde erstattet af råvarer som kartofler! - er kartofler bedre end ris? 

Korn er en billig råvare som skal erstattes af andre råvarer til blandt andet proteiner og fedt, hvilket gør at kornfrit foder til hunde er dyrere end traditionel hundefoder med kornprodukter.

 

Hvorfor kornfrit hundefoder?

Er kornprodukter og for den sags skyld også ris skadelig i hundefoder? NEJ - er det korte svar. 

Der hvor forskellen kan være mellem kornfrit foder til hunde, og hundefoder med kornprodukter, er indholdet af kød og hvordan kornprodukterne erstattes. 


Hunde er blevet fodret med hundefoder der indeholder korn i mange mange år - og bliver det stadig. De hunde har en ligeså god opvækst som hunde der kun spiser kornfrit foder til hunde. Og i forhold til kornallergier hos hunde, findes der ingen forskning på området der bekræfter dette er tilfældet. Derimod betyder det meget hvilken kilde til protein der anvendes i foderet, hvis hunden lider af allergi. Typisk er det kylling der anvendes, mens andre kilder som lam, and, kanin og fisk er mere allergivenlige kilder til protein end det er tilfælde med kylling. 

 

Vælg mellem flere varianter af kornfrit foder til hunde

Hos Gilpa.dk har vi flere forskellige varianter indenfor kornfrit foder til hunde - og med forskellige grader af "kornfrit". De er alle kvalitetsprodukter - såkaldte Super Premium hundefoder - med kød som hovedingrediens i foderet. Det vil sige det er kød der er mest af i foderet. First Buddy er kornfrit uden korn og majs og med and og kanin som primær porteinkilde. Sportsmans Pride er uden hvede, havre og byg - men med majs. Fromm Family indeholder ris og havre, men ingen hvede og byg. Heritage har to varianter der ikke indeholder hvede og havre, en indeholder byg og ris.

 

Har du brug for vejledning til hvilken type foder du skal købe til din hund er du meget vilkeommen til at kontake os via info@gilpa.dk eller telefon 7526 4400. 

 

Fodermærker med kornfrit hundefoder

 

Se produkt
First Buddy Senior Light hundefoder
Se produkt
First Buddy kornfrit Hvalpefoder
Se produkt
First Buddy hundefoder til voksne hunde - kornfrit hundefoder
Se produkt
First Buddy senior light hundefoder - kornfrit hundefoder
Se produkt
First Buddy hundefoder til voksne hunde - kornfrit hundefoder
Se produkt
First Buddy kornfrit hvalpefoder