Glutenfri og kornfri hundefoder

Vi hos Gilpa udvalgt en række glutenfri og kornfri (fri for hvede, havre og byg) hundefoder produkter som alle er fuldkostfoderblandinger, der sikrer din hund den mest næringsfulde og ikke mindst velsmagende hundefoder.

Læs mere

Produkter

Det bedste hundefoder, der hverken indeholder gluten eller korn

Det er vigtigt at sørge for, at din hund får det rigtige hundefoder, der hver dag giver hunden den mængde energi, den har brug for. Særligt hvis din hund er intolerant overfor gluten, bør du være ekstra opmærksom på ingredienserne i din hunds foder.

Vores glutenfri og kornfri hundefoder, er fuldkostfoder, der sørger for, at din hund får den optimale ernæring. På den måde får din hund hver dag alle de nødvendige næringsstoffer for at din hund bliver ved at være sund og frisk. 

Derfor finder du her på siden glutenfri og kornfrit hundefoder - og godbidder.

Hundefoder med eller uden korn? Det siger fagfolkene

Der har i mange år været en diskussion inden for forskningens verden, om hvorvidt hunde bør eller ikke bør spise hundefoder med korn.

Tilhængere af glutenfrit hundefoder og hundemad uden korn argumenterer for, at hundene har de samme basale foderbehov som deres forfædre, ulvene. Foderet skal derfor bestå af mest kød, samt lidt grøntsager og frugt.

Ifølge fagpersoner, såsom dyrlæger, er dette dog en fejlagtig opfattelse. Hunde er helt korrekt genetisk beslægtet med ulven, men er gennem tiden blevet avlet med henblik på at leve sammen med mennesker. Dette har f.eks. ændret fordøjelsessystemet hos hunden, der har tilpasset sig menneskets kostvaner. I modsætning til ulven, har hunden de enzymer, der kræves for at nedbryde stivelse og kulhydrater fra blandt andet korn.

Omvendt kan man sige, at glutenfri og kornfrit tørfoder ligger tættere på hundens oprindelige fødevarebehov og kostvaner, da hunde i størstedelen af sin eksistens har levet vildt i naturen og derfor har spist mere kød og grøntsager, end eksempelvis korn.

Men det faktum, at hunden har udviklet evnen til at fordøje kornprodukter (kulhydrater), taler omvendt for hundens store evne til at tilpasse sig sine omgivelser.

Glutenfri og kornfri hundefoder til enhver hund

Du kan få foder uden gluten og korn til alle hunde i alle aldre og stadier i hundelivet. Så uanset hvor gammel din hund er, kan du uden problemer give din hund foder, der er fri for gluten og korn. 

Giv din hvalp en god, sund og nærende start på livet med glutenfri og kornfri hvalpefoder. Foderet sørger for at din hvalp får alle de vitaminer, mineraler og proteiner din hund har brug for, når den er i voksealderen. Prøv f.eks. Sportsman’s Pride Puppy.  

Du kan også med ro i sindet give din voksne hund foder uden gluten og korn. Vores fuldkostfoder sørger for, at din hund får den rette ernæring og alt den energi den har brug for hver eneste dag. Servér f.eks. ProBiotic Live Adult med laks for din voksne hund, giv din hund ProBiotic LIVE Adult MINI med Laks, hvis din hund er blandt de små hunderacer eller  Sportsman's Pride Professionel, hvis din hund er blandt de mere aktive hunde

Er du usikker på, hvilket foder din hund bedst vil kunne lide, så bestil nogle foderprøver og lad det komme an på en prøve.

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål

Hos Gilpa elsker vi hunde! Vi har mange års erfaring med at hjælpe vores kunder i hele landet med at vælge det helt rette foder til deres hund. Vær ikke bange for at kontakte os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. 

e-mærket logo