• Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning
Produktet er nu lagt i kurven.
Produktet blev ikke tilføjet til kurven, udfyld venligst alle felter.

Klik for zoom

Oralade Hydrate+

Oralade Hydrate+ er Energidrik til Hunde. Undgå at din hund dehydrerer. Oralade Hydrate+ tilføjer din hund vigtige elektrolytter, glukose og andre vigtige næringsstoffer. Flaske med 400 ml.

DKK 49,00

Ved 3 stk.: DKK 46,55
Ved 6 stk.: DKK 45,08
Ved 12 stk.: DKK 42,50

Antal - +
Beskrivelse

Har du prøvet at løbe tør?

Tør - som i dehydrering. 

Hvis du har - eller kender én som har ... - så ved du også at det er noget, som helst skal undgås.

Det samme gælder for vores hunde. 

Når det er varmt eller ved fysisk aktivitet øges vores behov for væske - både hos mennesker og ikke mindst hos vores hunde. 

Men væske er ikke tilstrækkelig.
Mineraler, glukose og andre næringsstoffer er også vigtige for hurtigt at opnå en optimal hydreringsstatus, eksempelvis efter en løbetur.  

Derfor er der mange der dyrker sport, der drikker energidrik i stedet for kun at drikke vand - ofte som pulver blandet op i vand. Det er med til at tilføje elektrolytter, glukose og andre nødvendige næringsstoffer, der er med til at undgå at sportsudøveren dehydrerer.

 

Hjælp din hund

Mange der har sin hund med på tur, jagt, konkurrence eller til træning, vil sikker kunne nikke genkendende til at det kan være svært at få hunden til at drikke tilstrækkelig.

Det anbefales at være ekstra opmærksom på et øget væskebehov ved hunde i forbindelse med aktiviteter som agility, jagt, løbeture, konkurrence, hård træning eller anden hundesport - samt hos seniorhunde som ikke er så gode til at drikke tilstrækkelig med væske af sig selv.

Oralade Hydrate+ er et unik produkt der er med til at opretholde den væskebalance og de vigtige elektrolytter, mineraler, glukose og andre næringsstoffer.

Oralade Hydrate+

  • Oralade Hydrate+ er et såkaldt elektrolytdrik til hunde. 
  • Oralade Hydrate+  er gavnligt ved alle tilfælde af væsketab, helt fra behov for hurtigt væskeindtag om sommeren til diarre og dehydreringer forårsaget af sygdom.
  • Oralade Hydrate+ er færdigblandet og klar til brug. Er tilsat naturlig kyllingsmag og kan bruges direkte fra flasken. 
  • Oralade Hydrate+ kan fryses ned i forskellige størrelser, og gives til hunden som ekstra tilskud.

 

Andre kunder købte også