• Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning

Tørfoder til hunde

 

Er du på udkig efter tørfoder til din hund, så er du kommet til det rette sted. Hos Gilpa har vi et stort udvalg af tørfoder til hunde i forskellige aldre, størrelser og med varierende aktivitetsniveau. Nedenfor kan du udforske vores spændende sortiment af tørfoder til hunde. Lidt længere nede på siden kan du læse om de mange fordele ved tørfoder. Du kan også blive klogere på hvilket tørfoder, der egner sig bedst til din hund.

 

 

Se produkt
First Buddy Adult High Energy - Glutenfrit højprotein hundefoder
Se produkt
7 kg First Buddy Adult High Energy - Glutenfri højprotein hundefoder
Se produkt
7 kg. First Buddy Senior Light - Glutenfri hundefoder
Se produkt
Glutenfri hvalpefoder. 7 kg. First Buddy Puppy
Se produkt
7 kg. First Buddy Adult - Glutenfrit hundefoder til voksne hunde
Se produkt
First Buddy Senior Light - Glutenfrit hundefoder
Se produkt
Glutenfri hundefoder fra First Buddy - 14 kg. hvalpefoder
Se produkt
First Buddy hundefoder til voksne hunde - kornfrit hundefoder
Se produkt
Sportsman's Pride Standard - Maintenance Adult hundefoder
Se produkt
15 kg Sportsman's Pride Senior & Light hundefoder
Se produkt
Sportsman's Pride Plus - Adult Super Premium hundefoder
Se produkt
Sportsmans Pride hundefoder med Lam og Ris
Se produkt
15 kg Sportsman's Pride Puppy hvalpefoder
Se produkt
15 kg Sportsman's Pride Professional Formula hundefoder til aktive hunde.
Se produkt
Dr. John Titanium hundefoder
Se produkt
15 kg. Dr. John Silver - kun 6% fedt
Se produkt
Dr. John Allergivenlig hundefoder
Se produkt
Dr. John Gold hundefoder
Se produkt
Dr. John Allergivenlig med lam og ris
Se produkt
Arkwrights Complete med Kylling -  ny og forbedre udgave
Se produkt
Arkwrights Ekstra hundefoder til aktive hunde
Se produkt
Gilpa Trinkets hundefoder
Se produkt
Gilpa Super Mix hundefoder
Se produkt
15 kg Gilpa Kennel hundefoder
Se produkt
Fromm Gold voksen hundefoder
Se produkt
Fromm Gold Senior Light hundefoder
Se produkt
Fromm Gold hvalpefoder til store hunderacer
Se produkt
Fromm Classic voksen hundefoder
Se produkt
Fromm Classic hundefoder til modne hunde
Se produkt
ProBiotic LIVE Puppy Mini (hvalp) - Kalkun & Ris
Se produkt
ProBiotic LIVE Senior og Overvægt til små hunde
Se produkt
ProBiotic LIVE Adult mini til små hunde - Laks & Ris
Se produkt
ProBiotic LIVE Senior og Overvægt til små hunde
Se produkt
ProBiotic LIVE Puppy Mini (hvalp) - Kalkun & Ris
Se produkt
3 kg. ProBiotic LIVE - Senior & Overvægt
Se produkt
3 kg. ProBiotic LIVE Puppy (hvalp) - Kylling & Ris
Se produkt
Fjern dansk moms på priserne
2 kg. ProBiotic LIVE Adult til små hunde - Laks & Ris
Se produkt
3 kg. ProBiotic LIVE Adult - Lam & Ris
Se produkt
3 kg. ProBiotic LIVE Adult - Laks & Ris
Se produkt
ProBiotic LIVE - Senior & Overvægt
Se produkt
12 kg. ProBiotic LIVE Puppy - Kylling & Ris
Se produkt
Fjern dansk moms på priserne
3 kg. ProBiotic LIVE Adult - Kylling & Ris
Se produkt
ProBiotic LIVE Adult - Lam & Ris
Se produkt
ProBiotic LIVE Adult - Laks & Ris
Se produkt
ProBiotic LIVE Adult - Kylling og Ris

Hvorfor vælge tørfoder til din hund?

Der er mange årsager til at du bør give din hund tørfoder. Tørfoder er en overskuelig måde at sikre sig, at ens hund får præcis de næringsstoffer, den har brug for. Tørfoder kan nemlig målrettes hundens alder, aktivitetsniveau og behov. Med tørfoder kan du sikre dig at din hund får lige netop de kalorier den har brug for. Du kan nemlig til præcision rationere din hunds kost og dermed også dens daglige kalorieindtag. Du kan derfor også på kontrolleret vis tilføre eller fjerne en vis mængde kalorier i perioder, hvor hunden får mere eller mindre motion.

 


Har du en kræsen hund, så er tørfoder også fordelagtigt, da du kan få en masse forskellige varianter udover den klassiske med kylling, fx både lam og med and og kanin. Men hvis det fra tid til anden alligevel sker at din hund ikke vil spise sin mad, så kan du have glæde af at læse vores artikel om selvsamme.

 

Hvilket og hvor meget tørfoder?

Når man skal vælge tørfoder til sin hund, er der flere ting man skal tage hensyn til, heriblandt hundens alder, størrelse og aktivitetsniveau. Det er ikke unormalt at hundeejere skal prøve lidt forskellige varianter af, før de lander på det rigtige hundefoder til deres hund.

 


Start med at tage udgangspunkt i din hunds alder, for det er her den største forskel i fodring ligger. En hvalp tager nemlig forbløffende meget på fra måned til måned i løbet af sit første leveår, hvorimod en voksenhund helst skal holde sin vægt stabil. Ældre hunde har det med at blive mere inaktive med årene og skal derfor ikke have så stort et kalorieindtag.

 


Udover alder, så er det vigtigt at tage hundens størrelse og race op til overvejelse. Når du køber hundefoder, følger der typisk en fodervejledning med, hvor du kan se hvor meget foder, det anbefales at du giver din hund i henhold til dens vægt. Herudover er det en god idé at foretage lidt research i forhold til sin hunds race, for at spore sig ind på racens tendenser. Det kan være at racen har tendens til at være småtspisende eller til at blive overvægtig – begge er tendenser, der er fornuftige at være opmærksom på i forhold til foderrationering.

 


Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at tage hensyn til hundens aktivitetsniveau. Er din hund meget aktiv og udøver den fx jagt eller agility, så skal den have noget foder den kan stå imod med, for at kunne yde sit bedste.

 

Tørfoder til hvalpe

Giv din hvalp en god og sund start på livet med det helt rigtige hvalpefoder. Ind til nu har din opdrætter gjort sit for at give hundehvalpen en tryg start på livet og nu er det din tur. I løbet af det første år undergår hundehvalpen en drastisk udvikling, både mentalt og fysisk. Nogle hunde går fra en vægt på nogle hundrede gram til op til 40 kg. bare i løbet af det første år. Denne udvikling kræver det helt rette foder med en gennemtænkt sammensætning af næringsstoffer.

 


Til hvalpe i de små hunderacer har vi blandt andet ProBiotic LIVE Puppy MINI. Dette foder er fuldkost og rigt på både protein og råfedt. Herudover er det velsmagende og afbalanceret i forhold til hundehvalpe i vækst.

 


Til hvalpe i de store hunderacer er vores Fromm Large Breed Puppy Gold et sikkert valg. Dette foder er målrettet hunde, der som voksne opnår en vægt på mere end 25 kg. Foderet indeholder hverken hvede, majs eller biprodukter, men er produceret med friske råvarer, heriblandt kylling, lam og and. Foderet er også beriget med lakseolie, som tilfører et optimalt indhold af omegafedtsyrer.

 


Til hvalpe i alle størrelser har vi naturligvis også et stort udvalg af foder, herunder vores Probiotic LIVE Puppy, som er fuldkost spækket med probiotiske bakterier. Sportsman’s Pride Puppy er også et godt valg til hvalpe og unghunde. Dette foder er uden korn, såsom hvede og byg, og helt frit for kunstige tilsætningsstoffer og GMO. Derimod er foderet fyldt med omegafedtsyrer og indeholder hele 29 % råprotein. Det samme er gældende for First Buddy Puppy, som er et Glutenfri hvalpefoder med and og kanin.

 

Du kan blive klogere meget på hvordan du skal fodre din hvalp i dette blogindlæg om hvalpefodring. Og har du en unghund, der snart skal til at spise voksenfoder, så tag et kig på vores anbefalinger til overgangen fra et foder til et andet foder.

 

Vi kan i øvrigt henvise til www.dinhundehvalp.dk, hvor du kan hente en e-bogen Effektive tips til den perfekte start med din hundehvalp.

 

Tørfoder til aktive hunde

Til særligt aktive hunde, der bruger meget tid på jagt, agility eller andet krævende arbejde, er der brug for ekstra nærende foder. For hunde, der er meget aktive, er foderet langt vigtigere end man umiddelbart skulle tro. Derfor har vi et stort sortiment af ekstra potent foder til aktive hunde. Ekstra potent foder kan også være nødvendigt til hunden, der er udendørs i de kolde måneder eller til hunde, der skal tage på i vægt.

 

Vi har mange forskellige varianter at vælge imellem, som alle er nøje udvalgte i henhold til formålet. En af vores særligt kødholdige og proteinrige varianter er First Buddy Adult High Energy, som indeholder 32 % protein, hvoraf hele 83% af proteinet stammer fra kød. Desuden indeholder foderet omega-3 fra vildlaks og naturligt glucosamin og chondroitin, som styrker hundens led.

 

Kornfrit og glutenfrit foder

Nogle mener, at kornfrit foder ligger tættere på hundens oprindelige kostbehov, og tyer derfor til kornfrie fodervarianter. Vi har et stort udvalg af hundefoder uden korn, som hvede, byg og havre. Så vil du gerne lade din hund spise korn- eller glutenfrit, så skal du blot vælge mellem produkterne i vores sortiment af hundefoder uden korn.

 

Tørfoder til små hunde

Har du en lille hund, så skal den have specialfoder i mindre, mundrette størrelser, som den kan tygge og fordøje uden problemer. Der er nemlig andre anbefalinger til hvilket foder man skal fodre små hunde med i forhold til store. Blandt vores udvalg af foder til små hunde er du sikker på at finde et foder, som vil falde i din hunds smag.

 

Fedtfattigt tørfoder

Er din hund overvægtig og er den ikke så fysisk aktiv, som den burde, så er et fedtfattigt tørfoder et sundt valg. Det kan også være, at du har en ældre hund, som ikke længere rører sig så meget som den burde. I så fald kan fedtfattigt tørfoder også være det rigtige valg. Fedtfattigt tørfoder er fuldkostfoder med reduceret fedtindhold, men som stadig er rigt på alle de nødvendige næringsstoffer, heriblandt glucosamin og omega-3. Har du brug for tips til hvordan du skal håndtere din hunds overvægt, så tag et kig på denne artikel om håndtering af overvægt hos hunde.

 

Opbevaring af tørfoder til hunde

Vil du gerne slippe for at have posevis af tørfoder stående, så kan du holde dit foder friskt, tørt og lækkert med en foderspand. Vores foderspande, som fås i både 7,5 kg og 15 kg størrelser, har lufttætte låg og doseringsske, som gør det nemt for dig at dosere dit hundefoder. Vores foderspande er desuden designet således at de nemt kan stilles væk i et skab.

 

Få fast levering af tørfoder lige til døren

Hos Gilpa tilbyder vi vores kunder en praktisk abonnementsløsning på hundefoder. Med vores abonnementsservice kan du få levering af tørfoder i faste intervaller. På denne måde slipper du for at skulle slæbe posevis af tørfoder hjem uge efter uge, og du undgår også at løbe tør for foder til din bedste ven. Hertil kommer at du også kan spare penge på dit tørfoder med en abonnementsløsning.

 

Du bestemmer selv hvilket foder, hvor meget og hvor ofte det skal leveres. Du kan til en hver tid ændre leveringstidspunktet, såvel som du altid kan sætte leveringen på midlertidig pause eller afslutte abonnementet – vi har nemlig ingen binding på vores abonnementsservice.

På denne side kan du læse mere om vores abonnementsservice og oprette dit eget abonnement.

 

 

Har du spørgsmål til vores hundefoder? Så kontakt os

Er du i tvivl om hvilken type tørfoder du skal anskaffe eller har du andre spørgsmål til vores tørfoder, så tøv ikke med at kontakte os. Hos Gilpa har vi mange års erfaring med hundefoder og vi står altid klar med råd og vejledning.


Du kan ringe til os på 75 26 44 00 (der er telefontid på hverdage mellem kl. 07:30 - kl. 17:00) eller skrive til os på kundeservice@gilpa.dk - så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.