Grønt dobbelt kobbel - en hundensor med to karabinhager, således at det er nemt at have 2 hunde med sig. Dobbelt kobbel i webbing er håndlavet hos danske BLF-Hunting
Grønt dobbelt kobbel - en hundensor med to karabinhager, således at det er nemt at have 2 hunde med sig. Dobbelt kobbel i webbing er håndlavet hos danske BLF-Hunting

Grønt Dobbelt kobbel i webbing

Dette praktiske dobbelt kobbel med 2 karabinhager gør det nemt at have 2 hunde med sig. Populært produkt blandt jægere. Koblet er med en ring i den ene ende til en almindelig hundesnor og dressurline.
DKK 148,00

1-3 dages levering

Håndlavet Grønt dobbelt kobbel - til 2 hunde

Dette praktiske dobbelt kobbel med 2 karabinhager gør det nemt at have 2 hunde med sig. Koblet er med en ring i den ene ende så du kan bruge den sammen med en almindelig hundesnor eller dressurline.

 

Koblet er fremstillet i webbing (kraftig nylon) og er med metal karabinhager, som er nittet fast og er med læderforstærkninger. 

Dansk håndlavet kvalitet

Dette grønne dobbelt kobbel er håndlavet hos danske BLF-hunting og få også en orange variant, ligesom vi har et stort udvalg af andre håndlavet hundesnore - se hele udvalget af hundesnore.

 

 

 

 

Indhold

Levering

Pakker leveres med GLS og paller leveres med Danske Fragtmænd.

Levering 1 - 2 hverdage.
Ordre bestilt i webshoppen inden kl 12:00 på hverdage, leveres under normale omstændigheder, den efterfølgende hverdag.

Ordre bestilt i webshoppen fredag inden kl. 12:00, kan under normale omstændigheder afhentes i en pakkeshop i løbet af den efterføgende lørdag, hvis der vælges “levering til pakkeshop” i forbindelse med bestilling.

Fri fragt til pakkeshop for ordre over kr. 429,00.

Fragt koster kr. 17.00 for ordre omdelt til adresse eller ordre under kr. 429.00 til pakkeshop.

Abonnementsordre leveres fragtfrit.

Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret

Se mere om returnering her

Handelsbetingelser

e-mærket logo