Har du brug for hjælp? Ring 75264400 eller skrive til kundeservice@gilpa.dk
  • Gratis fragt over 429 DKK
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning
Produktet er nu lagt i kurven.
Produktet blev ikke tilføjet til kurven, udfyld venligst alle felter.

Klik for zoom

500 ml KW Neutral Shampoo

KW Neutral Shampoo giver din hund eller kat en flot og skinnende pels, med en naturlig fugthed. Shampoon kan med fordel anvendes til alle typer hunde og katte, men også til hunde eller katte med med sart hud og pels.

DKK 140,00
Antal  
- +
1-3 dages levering

KW Neutral Shampoo 500 ml

 

Denne shampoo er velegnet til hunde og katte med alle pelstyper og kan bruges så ofte, du har lyst.

KW Neutral Shampoo indeholder ingen parabener, farvestoffer eller parfume, som alt sammen kan være skadeligt for dit husdyr. Dertil er shampooen til mindst mulig belastning for miljøet og er af samme årsag svanemærket. Du køber derfor en shampoo, der vil dyrene det bedste.

 

Shampooen tilfører dyrets hud og pels naturlig fugtighed, som giver smidighed. Det efterlader huden elastisk og pelsen skinnende, ren og blank. Derfor kan shampooen også med fordel benyttes til sart hud og pels.

KW Neutral Shampoo har ligeledes den fordel, at den kan benyttes så ofte, du vil. Derfor skal du ikke bruge den systematisk, men når du føler, der er behov for det.

 

Er hunden blevet beskidt efter en rask god tur, eller trænger den bare til at få en solid vaskning?

KW Neutal Shampoo kan benyttes i mange henseender. Både for at give pelsen et flot udseende men også til hunde som er beskidte i pelsen. Derfor står denne shampoo for et bredt udvalg af muligheder til en fordelagtig pris. 

 

Det er vigtigt at have en shampoo af kvalitet til sin hund eller kat. Det holder dyret rent og sikrer både forbedret hygiejne for dig og dyret. Dertil slipper dyret for bakterier og ubehag, som uhygiejniske forhold kan medføre. Med anskaffelse af denne shampoo kan du være velvidende, at du har får et produkt, der holder dyret rent, sundt og pænt.


Andre kunder købte også
Se produkt
Sportsmans Pride hundefoder med Lam og Ris
Se produkt
15 kg Sportsman's Pride Puppy hvalpefoder
Se produkt
Sportsman's Pride Plus - Adult Super Premium hundefoder