Amerikansk mad til hunde krydret med Tysk grundighed

Med Sportsmans Pride får du mad til hunde hvor kvaliteten er helt i top. Alle produkterne er produceret uden anvendelse af hvede og hvedegluten, ligesom råvarerne er udvalgt ud fra princippet om at opnå den bedst mulig kvalitet.

Mad til hunde fra Sportsman's Pride er et amerikansk produkt, der bliver produceret hos en af Tysklands største producenter efter de orginale amerikanske opskrifter, kun justeret for at sikre at hundefoderet overholder de Europæiske og danske krav til hundefoder, herunder at foderet er garanteret fri for GMO - Genmodificering.

Mad til hunde fra Sportsman's Pride er naturligvis et hundefoder produceret helt uden Soya, uden kunstige tilsætningsstoffer og uden anvendelse af biprodukter. Hovedingrediensen i Sportsmans Pride hundefoder er kylling eller lam som gør foderet yderst velsmagende, selvfølgelig med 100% smagsgaranti.

Sportsmans Pride har udviklet en opskrift der sikre et afbalanceret forhold mellem Omega 6 og Omega 3 fedtsyrer - Omega Pride Skin & Coat System - der bidrager til at immunsystemet hos hunde er i top, ligesom de får en blank og sund pels.

Er du i tvivi om hvor meget hundefoder du skal give din hund, så se fodrevejledning for Sportsmans Pride hundefoder.

Læs mere om Sportsman's Pride mad til hunde hos www.sportsmanspride.nu 

Produkter

e-mærket logo