Oksehudsben til hunde - tyggeben

Giv din hund lækkert og velsmagende tyggeben som samtidig er godt for hundens tænder. Oksehudben er tyggeben til hunde - alle lavet af tørret oksehud. Din hund elsker det ....

Vores oksehud tyggeben bliver produceret i Kina, hos leverandører der allelever op til EUs krav til kvalitet og fødevarer. Oksehud produkterne gennemgår løbende kvalitetstest og stikprøver.

Vores leverandør fra Sverige skriver følgende om deres tyggen, som vi forhandler her i shoppen:

"Når vores tyggeben og snacks er produceret, gennemgår de en veterinærkontrol. Et eksternt akkrediteret laboratorium tager alle de nødvendige prøver, som EU kræver. Når prøverne er godkendt, udstedes et sundhedscertifikat som kun er gældende for den pågældende forsendelse. Når produkterne når den svenske havn, har vi ikke adgang til containeren før, at de lokale fødevaremyndigheder (i vores tilfælde JBV = Jordbruksverket, hvilket svarer til det danske Fødevarestyrelsen), har gennemgået al dokumentation samt foretaget en stikprøvekontrol på varerne (E. coli, salmonella, etc.). Derudover har vi, når vi har fået tilladelse til at overtage containeren, en intern kvalitetskontrol, hvor vi tager prøver af produkterne i containeren inden, at de bliver sendt videre ud."

Produkter

e-mærket logo

Gilpa ApS - Hundefoder & Kattemad  |  Bredmosevej 26, KarlsgĂĄrde, 6800 Varde, Denmark  |  CVR 25111397 - Tel: 75264400