Gilpa Rabatkode

Hos Gilpa sender vi rabatkoder til webshoppen Gilpa.dk, i forbindelse med kampagner og ekstra tilbud. Rabatkoder der kommer via andre hjemmesider, er ikke gyldige og kan ikke anvendes i webshoppen.

Hvis du ikke har handlet hos Gilpa tidligere, kan du få en introduktionsrabat til din første ordre, hvis du tilmelder dig Gilpa's Nyhedsbrev - det kan du gøre her

Du kan ikke bruge rabatkoder i webshoppen, med mindre det er en kode, du har modtaget direkte fra Gilpa - ofte via et Nyhedsbrev eller en e-mail direkte fra en ansat i Gilpa.

Vores Rabatkoder er typisk begrænset til en bestemt periode og udløber altså efter et stykke tid. Rabatkoder der er udløbet kan ikke anvendes og bliver ikke refunderet.

Alle Gilpa Rabatkoder skal indtastes i forbindelse med ordre i webshoppen, og rabatten kan kun indløses via ordre i webshoppen.

Få rabat hos Gilpa uden rabatkode

Det er muligt for dig at få rabat på hundefoder og kattemad, selvom du ikke har en rabatkode til webshoppen.

Vi har fast attraktiv mængderabat ved køb af 3 eller flere sække foder på en gang, og bestiller du et abonnement med fast levering, får du fast dit foder, til en lavere pris, end vores normale vejledende udsalgspriser.

Produkter

e-mærket logo