Smart blød carde med dupper, lille
Smart blød carde med dupper, lille

Produktanmeldelser

5.00 ud af 5 stjerner. Baseret på (1 anmeldelse)

Lille blød carde med dupper

Smart blød carde med dupper, er her i en mindre udgave, der gør den handy, så du kan komme godt omkring kroppen på din hund eller kat. Den er velegnet til mindre hunde- eller katteracer og er ideel til børstning af pelsen hos hunde og kattes.
DKK 40,00

1-3 dages levering

Smart blød carde med dupper - lille

 

For at holde dit husdyr pænt og hygiejnisk er det nødvendigt med en børste. Derfor har vi denne smart blød carde m/dupper - lille på lager, der er velegnet til både hund og kat. Den er perfekt til udredning af lang pels eller ru hår.

Smart blød carde med dupper, er her i en mindre udgave, der gør den handy, så du kan komme godt omkring kroppen på dyret. Det giver en bedre hygiejne og forøger livskvaliteten. 

 

Smart blød Carde med dupper, fås også i andre størrelser.

 

Grundet børstens størrelse passer den godt til mindre hunde med meget pels. Størrelsen gør, at hunden bliver behandlet med en børste i en passende størrelse, som kan komme godt omkring. Derfor er denne børste ideel til børstning af svære områder på mindre hunde samt katte.

 

Børsten har en nem anvendelse og kan benyttes af erfarne såvel som nye hunde- eller katteejere. Prisen ligger i et yderst overkommeligt prisleje, og vi sørger altid for hurtig og sikker levering. Derfor kan du med fordel bestille dette produkt, hvis du ønsker en solid børste til din hund eller kat. Den kan også anvendes som supplement til dig, der allerede har en større børste til en stor hund.

Her kan smart blød carde med dupper i lille størrelse være prikken over i’et. 

 

Har du spørgsmål til børsten eller andre af vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne spørgsmål og uddyber vores produkter og deres funktionalitet. 

Indhold

Allan

5 ud af 5 stjerner

Levering

Pakker leveres med GLS og paller leveres med Danske Fragtmænd.

Levering 1 - 2 hverdage.
Ordre bestilt i webshoppen inden kl 12:00 på hverdage, leveres under normale omstændigheder, den efterfølgende hverdag.

Ordre bestilt i webshoppen fredag inden kl. 12:00, kan under normale omstændigheder afhentes i en pakkeshop i løbet af den efterføgende lørdag, hvis der vælges “levering til pakkeshop” i forbindelse med bestilling.

Fri fragt til pakkeshop for ordre over kr. 429,00.

Fragt koster kr. 17.00 for ordre omdelt til adresse eller ordre under kr. 429.00 til pakkeshop.

Abonnementsordre leveres fragtfrit.

Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret

Se mere om returnering her

Handelsbetingelser

Relaterede produkter

e-mærket logo

Gilpa ApS - Hundefoder & Kattemad  |  Bredmosevej 26, Karlsgårde, 6800 Varde, Denmark  |  CVR 25111397 - Tel: 75264400