• Gratis fragt over 429 DKK
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning
Produktet er nu lagt i kurven.
Produktet blev ikke tilføjet til kurven, udfyld venligst alle felter.

Klik for zoom

Lille blød carde med dupper

Smart blød carde med dupper, er her i en mindre udgave, der gør den handy, så du kan komme godt omkring kroppen på din hund eller kat. Den er velegnet til mindre hunde- eller katteracer og er ideel til børstning af pelsen hos hunde og kattes.

DKK 35,00
Antal  
- +
1-3 dages levering

Smart blød carde med dupper - lille

 

For at holde dit husdyr pænt og hygiejnisk er det nødvendigt med en børste. Derfor har vi denne smart blød carde m/dupper - lille på lager, der er velegnet til både hund og kat. Den er perfekt til udredning af lang pels eller ru hår.

Smart blød carde med dupper, er her i en mindre udgave, der gør den handy, så du kan komme godt omkring kroppen på dyret. Det giver en bedre hygiejne og forøger livskvaliteten. 

 

Smart blød Carde med dupper, fås også i andre størrelser.

 

Grundet børstens størrelse passer den godt til mindre hunde med meget pels. Størrelsen gør, at hunden bliver behandlet med en børste i en passende størrelse, som kan komme godt omkring. Derfor er denne børste ideel til børstning af svære områder på mindre hunde samt katte.

 

Børsten har en nem anvendelse og kan benyttes af erfarne såvel som nye hunde- eller katteejere. Prisen ligger i et yderst overkommeligt prisleje, og vi sørger altid for hurtig og sikker levering. Derfor kan du med fordel bestille dette produkt, hvis du ønsker en solid børste til din hund eller kat. Den kan også anvendes som supplement til dig, der allerede har en større børste til en stor hund.

Her kan smart blød carde med dupper i lille størrelse være prikken over i’et. 

 

Har du spørgsmål til børsten eller andre af vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne spørgsmål og uddyber vores produkter og deres funktionalitet. 


Andre kunder købte også
Se produkt
Glutenfri hvalpefoder. 7 kg. First Buddy Puppy
Se produkt
7 kg. First Buddy Adult - Glutenfrit hundefoder til voksne hunde
Se produkt
Lækker tyggepinde til hunde med kylling
Se produkt
Twisted tyggepind med And
Se produkt
DogMaze Mini til hunde
Se produkt
Hvalpeskål - BUSTER til hunde og katte