Har du brug for hjælp? Ring 75264400 eller skrive til kundeservice@gilpa.dk
  • Gratis fragt over 429 DKK
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning
Produktet er nu lagt i kurven.
Produktet blev ikke tilføjet til kurven, udfyld venligst alle felter.

Klik for zoom

Oval pigbørste med dupper, til hunde

Brug denne Ovale pigbørste med dupper til din hundehvalp eller voksen hund med lang pels. Børsten er skånsom overfor hunden og er derfor velegnet til hundehvalpe, der skal vænne sig til at blive børstet.

DKK 50,00
Antal  
- +
1-3 dages levering

Smart oval pigbørste med dupper, til hunde

 

Har du en hundehvalp eller en hunderace med langt hår? Denne smarte ovale pigbørste med dupper er perfekt til at fjerne løse hår hos hunden på en behagelig måde.

Derfor kan den også med fordel bruges til hvalpe, som skal vænne sig til at blive børstet. Dupperne gør børstningen til en god oplevelse for hunden, så den fremover vil forbinde det med noget positivt.

 

Børsten kan benyttes af børn, der gerne vil bruge tid med sin hund, og den kan bruges til stockhårsracer og racer med ru hår. Derfor er dette redskab også alsidigt og ligeledes nemt at anvende, så det kan bruges af alle. 

 

Smart oval pigbørste med dupper, til hunde har en solid holdbarhed, som kan bruges gennem hele hundens levetid. Af den årsag er det en god investering, som er med til at holde hunden sund og hygiejnisk. Som følge heraf er en forbedret livskvalitet. 

 

Skulle du have spørgsmål omkring den ovale pigbørste, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne tvivlsspørgsmål omkring funktionalitet, materiale og levering. 

 


Andre kunder købte også
Se produkt
Politistav - Tyggeben 26 x 1,5 cm
Se produkt
15 kg Sportsman's Pride Professional Formula hundefoder til aktive hunde.
Se produkt
15 kg Sportsman's Pride Puppy hvalpefoder