Fra Hvalp til Hund, Irene Jarnved
Fra Hvalp til Hund, Irene Jarnved

Produktanmeldelser

4.00 ud af 5 stjerner. Baseret på (3 anmeldelser)

Fra Hvalp til Hund, Irene Jarnved (bog)

I fra Hvalp til Hun, Irene Jarnved, bliver du klædt på med viden om din hundehvalps opdragelse og træning. Fra Hvalp til hund henvender sig til hundeejeren, der søger råd og vejledning omkring hverdagslivet med en hvalp og unghund i dens første leveår.
DKK 289,00

1-2 dage

Vejen til en harmonisk familiehund

Irene Jarnved, 1. udgave, 1. oplag

 

"Glæden skyldes primært, at jeg får mulighed for at formidle råd og vejledning, der forhåbentlig medfører, at ejere får en endnu større forståelse for deres hvalp og unghunds temperament og reaktioner - og at begge parter dermed får en større glæde af hinanden i hverdagen .... "

 

Sådan begynder Irene Jarnved bogen Fra hvalp til hund (2016). 

Irene Jarnved er en af Danmarks mest anerkendte hundetrænere og adfærdsbehandlere som har arbejdet professionelt med træning af hunde og hundeadfærd siden først i 1990'erne.

 

Foruden Fra Hvalp til Hund (2016) er Irene Jarnved også forfatter til den populære Fra Hvalp til Jagthund (2015) foruden mange artikler og andre bøger. Irene Jarnved uddanner desuden adfærdsbehandlere og hundetrænere, holder foredrag, træner hunde til film og afholder kurser for hvalpe og voksne hunde - og ikke mindst deres ejere. 

 

Irene Jarnved, Fra hvalp til Hund

Fra Hvalp til hund henvender sig til hundeejeren, der søger råd og vejledning omkring hverdagslivet med en hvalp og unghund i dens første leveår.

 

Som læser og hundeejer, bliver du klædt på med en viden om hundens mentale og fysiske udvikling, så du formår at håndtere dem med tålmodighed og forståelse. Både i den tidlige hvalpetid med spidse tænder og urenlighed - og når den krævende teenagealder melder sig lidt senere i livet.

 

I Fra Hvalp til hund finder du alle relevante oplysninger omkring hundesprog, racevalg, socialisering, barn og hund sammen og meget andet.

 

Som ekstra bonus får du komplette og færdige træningsplaner til at indlære de to vigtigste øvelser:

  1. det perfekte indkald, der virker hver gang du kalder på din hund
  2. gå pænt i snor, så daglige gåture bliver en fornøjelse for dig og din hund

 

I bogen får du som hvalpekøber, en vejledning til hvordan du håndterer hvalpen, hvis der allerede er en hund i huset. I hvert kapitel finder du afsnittet "Du har hund i forvejen" med gode tips til tilvænning imellem to hunde, så du kan tage hensyn til dem begge, når de skal etablere et livslangt venskab.

 

 

Indhold

Bente

5 ud af 5 stjerner

Hurtig levering, god kommunikation.

Elin

4 ud af 5 stjerner

god bog

Pernille

5 ud af 5 stjerner

Levering

Pakker leveres med GLS og paller leveres med Danske Fragtmænd.

Levering 1 - 2 hverdage.
Ordre bestilt i webshoppen inden kl 12:00 på hverdage, leveres under normale omstændigheder, den efterfølgende hverdag.

Ordre bestilt i webshoppen fredag inden kl. 12:00, kan under normale omstændigheder afhentes i en pakkeshop i løbet af den efterføgende lørdag, hvis der vælges “levering til pakkeshop” i forbindelse med bestilling.

Fri fragt til pakkeshop for ordre over kr. 429,00.

Fragt koster kr. 17.00 for ordre omdelt til adresse eller ordre under kr. 429.00 til pakkeshop.

Abonnementsordre leveres fragtfrit.

Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret

Se mere om returnering her

Handelsbetingelser

Relaterede produkter

e-mærket logo