Deltag i Gilpa's Julekalender - masser af fine præmier hver dag.
  • Gratis fragt ved over 5 kg
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning
Produktet er nu lagt i kurven.
Produktet blev ikke tilføjet til kurven, udfyld venligst alle felter.

Klik for zoom

Fra Hvalp til Jagthund, Irene Jarnved (bog)

Med bogen "Fra Hvalp til Jagthund" af Irene Jarnved bliver du i stand til at træne din hund til en lydig og pålidelig jagthund. Over 300 sider med træningstips og færdige træningsplaner beskriver hundens naturlige adfærdsmønstre og giver dig en grundig vejledning allerede fra hvalpen er 8 uger gammel.

DKK 299,00
Antal - +
1-3 dages levering
Beskrivelse

Fra Hvalp til Jagthund, Irene Jarnved

1. udgave, 1. oplag 2015

 

En veltrænet og velført jagthund er en fornøjelse at gå på jagt med og er til glæde for både dig og dine medjægere.

I bogen "Fra Hvalp til Jagthund" af Irene Jarnved, bliver du i stand til at uddanne din hund til en veltrænet og pålidelig jagthund. 

Over 300 sider med træningstips og færdige træningsplaner beskriver hundens naturlige adfærdsmønstre og giver dig en grundig vejledning allerede fra hvalpen er 8 uger gammel.

 

Bogen som mange har ventet på!

Fra Hvalp til Jagthunde af Irene Jarnved henvender sig til jægere med retrievere, spaniels og stående jagthunde. Bogen beskriver både den konkrete træning af jagtdisiplinerne og gode råd til livet i hverdagen, der fremmer hundens forståelse for ro, samarbejde og selvkontrol - og ikke mindst forebygger de uvaner, der er hæmmende for indlæring. 

 

Irene Jarnved er en af Danmarks mest anerkendte hundetrænere og adfærdsbehandlere og har arbejdet professionelt med træning af hunde og hundeadfærd siden først i 1990'erne. Irene Jarnved har brugt en stor del af hendes tid som hundefører på jagter, og siden 2011 også som jæger. 

 

Foruden Fra Hvalp til Jagthund er Irene Jarnved også forfatter til mange artikler og flere bøger, foruden hun uddanner adfærdsbehandlere og hundetrænere, holder foredrag og afholder jagthundekurser for hvalpe og voksne hunde. 

 

 

Andre produkter om hundetræning

I filmen Jagthunde Racer i Danmark (2 stk DVD) får du et unikt indblik i de forskellige hunderacer der anvendes på jagt i Danmark. Se mere end 100 hunde fordelt på 20 forskellige racer i forskellige jagtsituationer og hundeprøver.

 

4 DVD'er og mere end 6 timers trin-for-trin hundetræning er hvad Irske Keith Mathews tilbyder i Retrievertræning - Guru Style.

Andre kunder købte også