Fransk Bulldog hvalpe

Fransk Bulldogs kan spores tilbage til Paris i 1800 tallet, hvor det siges at de stammer fra spanske tyrekamphunde som blev parret med engelske dværgbulldogger. I dag er Franske Bulldogs udbredt som selskabshund i det meste af verdenen. 

En yngre Fransk Bulldog

En Fransk Bulldog er en venlig og charmerende hund, som dog kræver tålmodighed og konsekvens i opdragelsen. Generelt er de behagelige selskabshunde i en rolig familie, men det anbefales at en fransk bulldog får en tidlig socialisering med både børn og andre hunde.

Når du vælger en Fransk Bulldog hvalp, skal du være opmærksom på, at fransk bulldog er en såkaldt brachycephal race. Deres karakteristiske flade ansigt med det kort næseparti, får helt sikkert hunden til at se sød ud. Men kraniets opbygning gør netop, at franske Bulldogs er i risiko for at udvikle visse sundhedsproblemer, som for eksempel snævre næsebor samt at det bløde væv i næse og svælg, kan gøre det svært at trække vejret normalt, hvilket forårsager tung pusten eller tydelig vejrtrækning.

I Danmark deler den Franske Bulldog fælleskab med den Engelske Bulldog i Bulldogklubben

1. Voksenvægt

En voksen Fransk Bulldog vejer cirka  fra 8 kg til 14 kg. Der er ikke en stor forskel på tæver og hanhunde.

2. Højde

Både tæver og han Franske Bulldogs bliver omkrig 30 cm til 35 cm høje.

3. Alder

En Fransk Bulldog bliver normalt omkring 10 år til 14 år gamle.

4. Farver

En Franks Bulldogs farve er i følge Bulldogklubben.dk Fawn, brindle eller ikke brindle med eller uden hvide aftegn. Se mere om farverne hos Bulldogklubben

5. Find en opdrætter til Fransk Bulldog hvalpe

Som med alle andre hunderacer kan man finde hvalpe til salg mange steder på diverse hjemmesider og sociale medier. 

Vil du være sikker på at sundheden priorites og hundene er med stamtavle, kan du begynde din søgen på følgende steder:  

Dansk Kennel klubs opdrættere har fokus på at vælge avlsdyr med åbne og sunde luftveje, så husk at spørge ind til forældrenes sundhed, når du er på udkig efter en hvalp.

  • Dansk Kennel Klub - Køb Hund.dk. Her er alle hvalpe med stamtavle og registreret i Dansk Kennel Klub, som blandt giver dig to års reklamationsret efter købet. 

  • Hos Bulldogklubben i Danmark er der ikke umiddelbart en hvalpeliste, men en kontakt til medlemmer, bør kunne hjælpe dig i den rigtige retning.  

  • Opdrætternes egne hjemmesider. Ved en søgning på internettet, kan du finde mange opdrættere, der har deres egne hjemmesider, og hvor du kan danne dig et indtryk af hvem opdrætteren er, og se mere om dennes hunde. 

6. Hvalpepakke til en Fransk Bulldog hvalp

Bestil en hvalpepakke til din Franske Bulldog hvalp.

Pakken indeholder:

  • 2 kg hvalpefoder (Mærke vælges når du bestiller).
  • 1 Non-Spill skål
  • 1 pose Træningsgodbidder
  • Hvalpebogen: Effektive tips til en perfekt start med din hundehvalp 

7. Hvalpefoder til en Fransk Bulldog hvalp

Et af disse tre hvalpefoder anbefaler vi til en Fransk Bulldog hvalp indtil den er 12 måneder gammel, hvorefter det anbefales at skifte til et voksenfoder.

Er du op udkig efter en anden hvalperace?

Har du brug for hjælp med at finde det rigtige foder til din hund, så tag endelig fat i os på chatten eller skrive til kundeservice@gilpa.dk.

Produkter

e-mærket logo