Har du brug for hjælp? Ring 75264400 eller skrive til kundeservice@gilpa.dk
  • Gratis fragt over 429 DKK
  • Daglig levering
  • Smagsgaranti
  • Abonnementsordning
Produktet er nu lagt i kurven.
Produktet blev ikke tilføjet til kurven, udfyld venligst alle felter.

Klik for zoom

Maxi neglesaks med sikkerhedsstop, til hunde

Denne Maxi neglesaks med sikkerhedsstop er velegnet til store hunde, og med sikkerhedsstop undgår du at klippe for meget af neglene. Maxi negleskaks med sikkerhedsstop er nem at anvende og kan anvendes til alle hunderacer.

DKK 80,00
Antal  
- +
1-3 dages levering

Smart maxi neglesaks med sikkerhedsstop, til hunde

 

Har du en stor hund, har vi en neglesaks, der passer perfekt. Denne smarte maxi neglesaks med sikkerhedsstop er velegnet til store hunde, der trænger til at få klippet deres negle sikkert og behageligt. Sikkerhedsstop kan benyttes for at beskytte hunden, hvis neglene er ekstra lange. 

 

Neglesaksen er fremstillet i rustfrit stål for at sikre en langtidsholdbar løsning, som gavner hunden hele livet. Derfor bevarer neglesaksen også sin klippeeffekt med årene.

Størrelsen på saksen gør, at den er specialdesignet til store hunde. Det giver en behagelig og optimal klipning, da saksens hoved er designet efter større hundepoter. 

 

Sikkerhedsstop er let anvendelig, ligesom saksen er det. Derfor kan du som ny hundeejer sagtens bruge saksen. Der følger en vejledning med, som kan læses, hvis du er i tvivl om, hvordan saksen bruges. Skal sikkerhedsstop anvendes, anbefales det, at du klipper neglene over flere gange.

 

Denne saks hjælper din hund med at have pæne negle, der sikrer den et bedre liv. Du kan trygt bestille fra Gilpa.dk, da vi altid har hurtig og sikker levering. Skulle du brænde ind med spørgsmål til produktet, kan vi altid kontaktes, så vi kan hjælpe dig på vej.


Andre kunder købte også
Se produkt
Sportsman's Pride kattemad - Professional Formula Cat Food
Se produkt
Politistav - Tyggeben 26 x 1,5 cm
Se produkt
15 kg Sportsman's Pride Puppy hvalpefoder